F Pohodlně s Astratexem - Another Dominika

Pohodlně s Astratexem

Mám ráda, když značka umí překvapit. Když překročí svůj stín.
Astratex jsem měla vždycky spojený se spodním prádlem, konkrétně s podprsenkami. A jelikož já nejsem úplnou zastánkyní kosticových podprsenek, ani mě nenapadlo se na e-shop podívat. Což byla chyba, protože když jsem si stránky otevřela, čekalo mě velké překvapení v podobě širokého sortimentu. 



Podprsenka Calvin Klein
Jsem holka, takže jsem se samozřejmě nejdřív podívala na podprsenky, konkrétně na moji hodně oblíbenou značku Calvin Klein. Mám od nich už hned několik kousků spodního prádla a se vším jsem moc spokojená. Tentokrát jsem si konečně udělala radost a pořídila jsem si braletku, které má kolem dokola gumu s názvem značky. 
Snad ani nemusím psát, že tato značka je lovebrand s kvalitními a pohodlnými kousky, se kterými nikdy neuděláte chybu.



Sportovní oblečení
Sortiment, který mě na e-shopu překvapil, bylo dámské sportovní oblečení. Já sportovním věcem nedokážu odolat. Překvapilo mě, kolik různých značek tam mají a nevěděla jsem, co si vybrat dřív. Nakonec u mě vyhrály ty kousky, které už jsem si chtěla delší dobu pořídit. Chyběl mi naprostý základ v podobě bílého trička a šortek se všitými nohavičkami. Obojí jsem našla u značky Under Armour, se kterou jsem až doteď neměla žádnou zkušenost. Překvapilo mě, jak kousky krásně sedly na postavu a jejich prodyšný a funkční materiál. 


Kde nejraději nakupujete spodní prádlo vy? Jste fanoušci kosticových podprsenek? 


CONVERSATION

32 komentářů:

  1. Já prádlo na e-shopech nenakupuju. Na oblečení všeobecně preferuji kamenné obchody, kde si na konkrétní výrobky můžu sáhnout. Takže podprsenky kupuju v Triole, která má podnikovou prodejnu kousek od nás, kalhotky tam, kde mi padnou do oka a většinu funkčních triček mám z Lidlu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si naopak odvykla nakupovat v kamenných prodejnách a preferuje online nákupy na vše :)

      Vymazat
  2. Ahoj Dominiko, moc Tě zdravím. Já si kupuju jen jeden typ podprsenek a to od značky Triumph. Takže klidně i z e-shopu. Měj se hezky, Lenka.
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem chodila nakupovat, ale v posledních letech to řeším přes internet a naštěstí se ještě nestalo, že by mi nepadla. 🙂

    OdpovědětVymazat
  4. Dominiko, v Astratexu, vzhledem k tomu, komu patří, nenakupuji. Pořídila si jistě pohodlné kousky. Podprsenky mám až na vyjímky hladké a tělové, často jsou z Tchiba.
    Měj příjemné dny, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenapadlo mě hledat, komu patří, ale už to vidím a chápu..
      V Tchibu mají fajn kousky, kupuje si je tam mamka :)

      Vymazat
  5. Já kostice také nesnesu. Sportovní podprsenky nosím už tak 8 let určitě... :D Under armour mám moc ráda a sama mám od nich doma několik kousků :) Mimo jiné také kraťasy a tričko, ale jiné střihy :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super :) Taky bych si do budoucna chtěla pořídit více kousků :)

      Vymazat
  6. Taky moc nemusím kosticové podprsenky, v zimě podprsenku nenosím vůbec a v létě jenom nějakou bez kostice :). Sportovní oblečení také miluji a mají tam pěkné kousky, koukám :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si netroufla jít bez podprsenky ani v zimě, ale všechny, co ano, obdivuju :)

      Vymazat
  7. Já spodní prádlo kupuju všude, jsem spíš na zvhled než na pohodlí :D Jinak astratex je super, mají tam velký výběr! :)

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já už jsem asi stará, protože pohodlí je pro mě základ :)

      Vymazat
  8. Já jsem strašně dlouho nemohla najít žádnou pořádnou podprsenku, která by mi seděla. Měla jsem i Calvin Klein tu sportovní, vystuženou, ale prostě to nebylo ono a upřimně moc dlouho ani nevydržela a kvalitou mě neoslnila. Teď jsem dostala CK kosticovou push-up a zatím mi sedí, tak třeba mě překvapí :D ale tím jak jezdím na koních potřebuju fakt aby mi podprsenka prsa podržela, což zatím splnila jen obyč lambáda z Decathlonu :D
    A teďj sem objevila skvělé podpresnky v Pepcu za 99 kč :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, hele jak co kalhotky miluju Marks & Spencer nebo Calvin Klein. Podprsenky pak EcoBamboo, Gina, Sassa nebo taktéž Calvin Klein.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsem si tam pár kousků vybrala a musím říct, že jsem spokojená :-) Líbí se mi, jaké kousky sis vybrala.

    OdpovědětVymazat
  11. Mě osobně kosticové podprsenky zatím nijak nevadí 🙂, ale zase jsem nikdy braletku ani nevyzkoušela 🙈. Na spodní prádlo nemám žádný oblíbený obchod, ale když už si mám jít něco koupit, tak raději osobně, že si to mohu vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám kosticové podprsenky (kromě sportovních) a jsem spokojená, ale tahle podprsenka vypadá dobře, to bych možná taky zkusila... A bílé tričko by se mi taky hodilo :) Jen se upřímně bojím, že to je moc drahé :D Občas s mamkou na něco narazíme ve výprodeji ve Sportisimu :)
    Chtěla jsem ti poděkovat za tvoji podporu a milé komentáře! Jsi moc hodná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho tam kupovala ještě v nějaké slevě, vyšlo mě tuším na necelou pětistovku, což je víc, ale za funkční tričko to ještě tak moc hrozné není :)

      Nemáš zač ♥

      Vymazat
  13. Já nakupuji právě na Astratexu. Mám totiž bujnější dekolt a v běžných obchodech velikost neseženu. Jsem ráda, že i na větší prsa seženu různé podrpsenky - kosticové, bez kostic, vyztužené, polovyztužené, nevyztužené.... Ty sis vybrala moc hezké věci :)

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že tam mají výběr i větších velikostí :)

      Vymazat
  14. To vyzerá skvelo. Ja som niečo pozerala z Astratexu ale zatiaľ som sa neodhodlala kúpiť niečo.

    SKINCARE OD MYAUSTRALIA.EU

    OdpovědětVymazat
  15. Astratex mě překvapil svým sortimentem, dříve jsem si myslela, že nabízejí jen spodní prádlo. Také jsem si tam vybrala pár super pohodlných kousků a jsem moc spokojená. :))

    OdpovědětVymazat
  16. Nějaké prádlo mám z Trenýrkárny, kalhotky CK mám i z oficiální shopů v Rakousku, podprsenky většinou řeším tak, že hledám svoji oblíbenou, protože ta moje už není dobrá, nebo Primark/ Bonprix..., NEBO tam kde na mě mají velikost. Se svými prsy a s tím, že jsem od střední zhubla 15 kg, potřebuji kostice vždy. Akorát na sport mám bez kostit s tím, že to "houpe" :-D ale netlačí v žádné pozici.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat