F Podzimní nákupy (+ pár sekáčových úlovků) - Another Dominika

Podzimní nákupy (+ pár sekáčových úlovků)

Už se z toho tento rok stává tradice, že s novým ročním obdobím přichází i nový článek s věcmi, které jsem si pro to konkrétní období koupila. Ani pro podzim neudělám výjimku a ukážu vám pár kousků, které se mi nejen pro následující měsíce budou hodit.
Přiznám se, ale že jsem v sobě sváděla vnitřní boj, jestli tento článek psát a vydávat. Já miluju hauly u ostatních, u sebe mám obrovský problém s tím, jak věci nafotit. Začínám mít k focení oblečení až nechuť. Jsem totiž hrozná perfekcionistka, chci, aby oblečení bylo hezky vidět, aby bylo focené na jednotném pozadí a úplně vždycky se nad focením oblečení hrozně natrápím. Schválně mi dejte v komentářích vědět, jak to máte vy.


Černý kožený křivák
Dvě věci, do kterých neváhám investovat, jsou bundy a boty. Jsou to věci, které nosím nejčastěji, a kord u bot potřebuji mít jistotu, že jsou kvalitní, pohodlné a po jedné sezóně se mi nerozpadnou. Něco podobného platí i u bund, u mých statement kousků si chci být jistá, že se mnou dlouho vydrží. 
Na podzim jsem už nutně potřebovala obměnit můj rozpadající se křivák, jen jsem netušila, že najít ten pravý v obchodě bude až takový oříšek. Na první pohled jsem se zamilovala do koženého křiváku z Mohita, který splňoval všechny moje kritéria, jen mě odrazovala cena. Nakonec jsem ale nedokázala odolat a jsem moc spokojená.

Mohito, 2799 Kč


(Pod)Zimní bunda
Minulou zimu jsem se bohužel musela rozloučit s mojí milovanou bundou, proto jsem si chtěla koupit novou. Nenapadlo by mě, že ji najdu právě v second handu. Přijde mi, že je bunda úplně nová, krásně zahřeje a oceňuji její hřejivý límec kolem krku.


H&M, 335 Kč (Strakonice - Second hand ESO)


Roláčky
Z Mohita jsem si rovnou objednala i dva tenčí roláčky, jeden černý a druhý ve světlejší variantě. Na podzim mi tyto jednoduché kousky v šatníku chyběly, u těchto se mi navíc líbily zdobné "knoflíčky" na rukávech,


Mohito, každý 499 Kč


Proužkovaný svetr a šedý svetr
Svetry už prakticky nakupuju pouze v second handech.
Proužkovaný v podzimních barvách je snad tím nejpříjemnějším svetrem, jaký jsem kdy měla. Je krásně jemný a skvěle sedí. 
Šedý svetr mě na první pohled zaujal. Má krásný stojáček, na zádech je prodloužený a z boku má rozparky na zip. Je od německé značky OUI, kterou jsem neznala, ale nebála bych se od značky vyzkoušet i něco jiného, na první pohled i dotek je svetr kvalitní a příjemný.


Mark&Spencer, 30 Kč (Strakonice - "hrabák" na mostě naproti hradu), OUI, 115 Kč (Strakonice - Second hand ESO)


Primark
U nás v Brně otevřeli v září Primark a i já jsem se tam nakonec zajela podívat. Z tohoto obchodního řetězce už nešílím tak jako dřív, ale i tak jsem ráda, že ho v Brně mám. Opravdu málokdy si v něm něco vyberu na oblečení, ale pravidelně si tam kupuju ponožky, punčocháče, šátky a šály a sem tam i nějaké drobnosti, co mě zaujmou.
Tentokrát jsem si mimo jiné koupila zmiňované punčochy (3 ks v balení/155 Kč), nádherou šálu (180 Kč) a rukavice ve dvou barvách (každé za 90 Kč). 



Vínové tenisky Puma

Původně jsem si chtěla koupit boty na podzim (což jsem i udělala, jen mi bohužel neseděly), ale nakonec jsem nemohla odolat ani těmto teniskám. Jsou nádherné, pohodlné a miluju tu barvu.

Puma, 1449 Kč (Zalando Lounge)

Koupila jsem si toho ještě víc, ale bohužel některé věci musely putovat zpátky. Třeba na Zootu jsem si koupila dvoje šaty a byla jsem hodně překvapená, v jaké stavu mi věci přišly. Jedny byly roztržené, druhé přišly s utrženým knoflíkem a bez pásku.  Naštěstí mi věci přijali zpátky a vrátili mi peníze, ale i tak mě to zaskočilo, nic takového se mi ještě nestalo.

Koupili jste si na podzim něco nového vy?

CONVERSATION

36 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ta šála a šedivý svetr. Já si zatím nekoupila nic, ale potřebuju nové nízké trekovky a nějakou košilovou halenku do kanceláře, takže budu muset do obchodů vyrazit, což já nerada (a na e-shopech oblečení nakupuju taky nerada)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dominiko, nakoupila jsi samé hezké kousky. My jsme si na podzim pořídili kachlová krbová kamna a dříví : o ). Měli jsme s tím strašné peripetie a čekali na ně půl roku. Z oblečení jsem si koupila podzimní pončo, tvídové sako a jedny šaty. Měj se hezky, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to byla velká investice, věřím, že vám zpříjemní nejen nadcházející zimu :)

      Vymazat
  3. Nejvíce mě zaujaly boty! Jsou dokonalé a nejvíce se mi líbí ta barva, myslím, že se budou hodit ke všemu :) takové bych si také pořídila!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty Pumy a roláky se mi moc líbí! :) Já si letos na podzim pořídila nový shacket, který jsem si naprosto zamilovala a pak jsem si z Turecka přivezla novou kabelku YSL. :D I ta mi udělala obrovskou radost, ačkoliv je to samozřejmě fejk za 600 Kč místo 8k, nebo kolik ten originál vlastně stojí. :D

    Jediné co si u těch bot říkám, že se semišky do podzimních dešťů nejsou úplně nejlepší nápad. Já si jedny koupila pár let dozadu a první déšť je úplně odrovnal. :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slovíčko shacket jsem vůbec neznala, musela jsem si vygooglit, co to vlastně je :D
      Přesně to si říkám taky, když by mělo pršet, tak si je nevezmu :)

      Vymazat
  5. Ahoj Domčo, nakoupila jsi krásný kousky. Ty tenisky na podzim budou super základní kousek, u mě vínová volba padla na batoh a nelituju. A ty roláky no přesně se mi na nich líbí ty knoflíčky na rukávech :-D Ať se dobře nosí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky mám vínový batoh a je to nejlepší věc :)

      Vymazat
  6. Křivák je super, taky jeden mám.. Ale už bych potřebovala nový. :D A poslední dobou se mi moc líbí roláčky.. :)) No super nákupy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Můj starý křivák už byl v úplně dezolátním stavu, takže potřeboval nutně obměnit :)

      Vymazat
  7. Já zatím nic nepořídila, ale moc se mi líbí šála a šedivý svetr 🙂, ale chtěla bych se mrknout ještě taky po nějaké šále, možná kabátu a nějakém svetru 🙂.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten křivák byl tedy pekelně drahý! Já si dost podobný kupovala loni v Sinsay asi za 500,-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahý byl dost, ale je kožený, takže věřím, že mi nějakou dobu vydrží :)

      Vymazat
  9. Černý křivák a pár roláčků u mě také nesmí chybět, to nosím na podzim asi nejčastěji. :) Krásné kousky jsi pořídila! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Samé krásné věci :-) Ty boty jsou boží! Všechno je moc hezké a líbí se mi, jaké úlovky vždy najdeš v sekáči :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Vybrala sis krásné věci :) nejvíce se mi líbí boty, křivák, šála a svetry. Na to, že jsou ze sekáče vypadají parádně! Jinak s fotkami se vůbec nestresuj. Moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Teda, vůbec jsem nevěděla, že i v Brně se otevřel Primark! Já si v obchodech nic podzimního nevybrala a tak jsem objednala ze shein, tak jsem zvědavá.. :D Zatím bylo vždy všechno v pořádku. V poslední době mi sekáče přijdou, že už nejsou, co bývaly.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám bohužel ten stejný pocit.. Ať ti kousky sednou :)

      Vymazat
  13. Super kousky, za mě se mi nejvíce líbí ten křivák. Já si teď objednala další legíny, které jsou trochu více zateplené, takže se nemusím bát nosit tyto legíny v zimě a nebude zmrzat.

    OdpovědětVymazat
  14. Také jsem něco málo nakoupila v sekáči a Primark vnímám obdobně jak ty. Za mě je tam ještě fajn spodní prádlo a hlavně velký výběr + dobré ceny i pro ženy, co mají větší prsa. Já s tím v běžných obchodech bojuji...

    Focení oblečení. U tebe vždy topovka a i kdyby nebylo krásně vidět, pořád bude článek super. Tyto články sama píšu a mám je ráda.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Spodní prádlo je v Primarku taky fajn, ale poslední dobou jsem měla problém najít nějaký vhodný střih :)

      Vymazat
  15. já si koupila novou mikinu a bundu na podzim, případně s ní zvládnu i zimu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Sehnala jsi moc hezké kousky :).

    OdpovědětVymazat
  17. Super! Ja roláky úplne milujem, za mňa sú must-have na jeseň a zimu :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat