F Sekáčové úlovky XVI. - Another Dominika

Sekáčové úlovky XVI.

 Po pro mě celkem dlouhé době jsem připravila další článek s mými sekáčovými úlovky. Upřímně tady ani nejsou všechny, protože by byl článek asi až moc dlouhý a některé věci mám už schované mezi těmi letními.


Svetry

Těch nebudou mít asi nikdy dost. Po předchozí zimní sezóně jsem ty svoje celkem dost přetřídila, a tak není divu, že jsem potřebovala doplnit zásoby. Během chvilky jsem našla hned několik, které jsem prostě musela mít.

Amy Lynn, 49 Kč (Brno - Genesis na Josefské (u OC Letmo)), New Yorker, 79 Kč, Beloved, 119 Kč, H&M, 79 Kč (Vše - Strakonice - Velké náměstí - "po schodech nahoru")


Sáčka

Saka jsou kousky, které úplně moc nenosím. Líbí se mi, ale přijde mi, že je neumím moc nosit. Doufám ale, že to změním díky těmto dvěma.

H&M, 63 Kč, F&F, 59 Kč (Vše - Strakonice - "hrabák" na mostě)


Šaty
Toto jsou přesně ty šaty, o kterých jsem si nikdy nemyslela, že bych si je koupila. Říkala jsem si, že by se hodily do práce, sedly mi, a tak jsem si je koupila. Postupně jsem ale zjistila, že se v nich cítím dobře, hodně lidí mi je chválí a já si říkám, že se možná ještě po nějakých podobných podívám.

Zara, 371 Kč (Textile house v Brně)


Halenka & Šortky
Moje lásky na první pohled a dotyk. Přísahám, že jsem nikdy neměla šortky, které by mi lépe sedly a ve kterých bych se cítila tak dobře.



Zara, 38 Kč, Primark 40 Kč (Vše - Strakonice - "hrabák" na mostě)


Kabátky
Nutně jsem potřebovala nový černý podzimní kabátek, protože ten můj původní se mi už doslova rozpadal pod rukama. Nemohla jsem tam nechat ani trenčkot, u kterého se mi moc líbí tmavě modré detaily.

Orsay, 49 Kč, H&M, 49 Kč (Vše - Brno - Genesis na Josefské (u OC Letmo))


Vánoční svetr
A co by to bylo za předvánoční sekáčové úlovky, kdyby v nich chyběl vánoční svetr. Roztomilost sama.

C&A, 79 Kč (Strakonice - Velké náměstí - "po schodech nahoru")


Zavítali jste v poslední době do second handu? Koupili jste si v něm něco? 

CONVERSATION

34 komentářů:

  1. Já v sekáčích nakupovat neumím - nemám oko, pro co na štendru sáhnout, neumím si to na sobě představit... Z tvých úlovků se mi nejvíc líbí šedivý svetr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jedině tomu dávat šanci a všechny věci poctivě zkoušet :)

      Vymazat
  2. Hezké úlovky. Nejvíce se mi líbí svetr, je kouzelný :)

    OdpovědětVymazat
  3. To není možný, takové krásné kousky! Ty svetry jsou naprosto boží teda, ty ti závidím! Kdyby Brno nebylo tak daleko, tak tam hned zavítám! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky tomu kolikrát nevěřím, co v sekáči najdu :)

      Vymazat
  4. Teda Domčo, hodně dobrý výběr, nechceš kupovat i za mě? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten oranžový svetr ti závidím! Stále sháním nějaký v podobné barvě a nedaří se mi za rozumnou cenu sehnat už druhou zimu. :D A to tady v Bulharsku chodím do sekáčů víc než v Brně.
    Bílá halenka se mi moc líbí! :) A situaci se sáčkem mám úplně stejnou. :D Nikdy jsem je nenosila, tak jsem žádné neměla, ale občas jsem si říkala, že by se mi jedno hodilo. Nakonec jsem na pohovor potřebovala, tak jsem také sehnala v sekáči, původem z HM a fakt boží! :) Tak snad je obě začneme víc nosit, když už je máme. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem svetr v této barvě sháněla dlouho, doufám, že se štěstí usměje i na tebe :) Snad jo, byla by škoda, kdyby nám jen tak vysela ve skříni :D

      Vymazat
  6. Dominiko, zdravím. Super nákupy, hezké a za hubičku. Nejvíc se mi líbí černé šaty s bílým lemováním a vánoční svetr. Přeju Ti krásné Vánoce a hodně zdraví. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé úlovky, hlavně se mi líbí ty kabátky.. Já v sekáčích nakupuju moc ráda, hlavně v takových těch malých, zapadlých.. Tam vyberu snad vždycky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To jsem moc ráda, že v sekáčích nakupuješ i ty :)

      Vymazat
  8. Vždycky je fajn ulovit nějaké hezké kousky, zatím jsem na to téměř vždy neměla štěstí, ale nějaký hezký svetřík bych si také nechala líbit. :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Túto tvoju rubriku príspevkov mám moc rada. Musím sa priznať, že za posledné obdobie som trochu zlenivela a nakupovala viac vo fast fashion obchodoch, ale minule som si povedala, že stačilo a tak som nabehla do sekáča a úplne som zabudla na to aké má tento lov na oblečenie čaro. ♥ A jasné, že som tam našla úplne dokonalé čierne silk šaty, ktoré som hľadala už roky! A musím povedať, že aj ty si našla vážne moc pekné kúsky, veľmi sa mi páči ten čierny sveter s volánikmi na rukávoch!
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Taky jsem trošku zlenivěla, ale stačí jedna návštěva sekáče, abych hned našla zpátky jejich kouzlo :)

      Vymazat
  10. Pěkné věci jsi ulovila 🙂, moc se mi líbí ten poslední - vánoční svetr 🎄.

    OdpovědětVymazat
  11. To sú krásne úlovky. Tie šórtky sú božie

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  12. Tiež si myslím, že svetrov nie je nikdy dosť. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  13. Jako perfektní úlovky. Já po Novém roku také chci navštívit sekáče. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce, abys taky našla nějaké skvělé úlovky :)

      Vymazat
  14. Úplně jsem se zamilovala do toho žlutého svetru, to prostě byla láska na první pohled :D

    OdpovědětVymazat
  15. Super úlovky. Já jak cestuji mezi Velmezem a Brnem, tak poměrně dost sekáče vynechávám, což je rozhodně škoda :( Moc se mi líbí, jak to máš nafocené, pěkně kousky vyniknou.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  16. Mým favoritem je béžový trenčkot. Nadčasový, elegantní a najít jej v sekáči muselo být umění. Office šaty jsou taky skvělé. Působí reprezentačně, ale zároveň mají volnější střih, tak by mohly být i dost pohodlné. :)

    OdpovědětVymazat