F Sekáčové úlovky XII. - Another Dominika

Sekáčové úlovky XII.

Další sekáčové úlovky. Já vím. Ale nakupování v second handech je něco, co mě baví, co mi dělá radost a vlastně to je i něco, co mě naplňuje. Neřekla bych, že nakupuji tak moc, všechny tyto úlovky jsou ještě z června a od té doby jsem si v sekáči koupila přesně 4 kousky. Zároveň hodně věci třídím, jelikož mi většinou už nesedí. Na blogu jsem o tom moc nepsala, ale ještě před rokem jsem vážila zhruba o osm kilo méně a asi není tak těžké si uvědomit, že to, co jsem nosila před rokem, mi je teď povětšinou už malé. A vlastně i proto nakupuji v second handech poměrně často, jelikož u mě fráze nemám co na sebe, dostávám pravdivější ráz.

Šaty
Ať už si přečtete jakýkoliv článek o základech šatníku, malé černé se v něm určitě objevovat budou. Já jsem jedny letité v šatníku měla, ale přeci jen to chtělo nějaké, které budou reprezentativnější.
Pestrobarevné letní šaty jsou snad pravým opakem malých černých. Já jsem se do nich zamilovala na první pohled, a to i přes to, že jsou kratší. Navíc mají kapsy, čímž si u mě šaty si sukně vždycky získají plusové body.

Mark&Spencer, 99 Kč (Písek - Profi Second Hand); Only, 39 Kč (Brno - Genesis na Josefské (u OC Letmo))

Trička Adidas
Čím dál tím raději mám sportovní značky oblečení. Nikdy jsem na ně moc nebyla, ale poslední dobou jsem si věci od Nike či Adidas zamilovala i na běžné nošení. Tentokrát mi kamarádka v second handu  našla tílko Adidas, do kterého jsem se hned zamilovala. Je větší, krásně vzdušné, takže na léto je ideální. Modré tričko Adidas klasickým sportovním topem, který se v šatníku nikdy neztratí.

Adidas, 39 Kč (Písek - Profi Second Hand); Adidas, 59 Kč (Brno - Genesis na České)

Trička
Ať se snažím, jak se snažím, tak mám pocit, že mám neustále nedostatek triček na běžné denní nošení. Přes zimu preferuju basic trička, které dám bez problému pod svetry, během jara a léta ale pokaždé zjistím, že mi chybí hezká (možná nápaditá) trička, která by sama o sobě vypadala skvěle. A proto jsem si koupila i tyto dvě trička. Obě dvě jsou neskutečně pohodlná a příjemná, navíc se mi moc líbí i jejich design.


Superdry, 13 Kč (Strakonice - "hrabák" na mostě); Craghoppers, 21 Kč (Strakonice - "hrabák" na mostě)

Trička potřetí
Aby těch triček nebylo málo, mám tady další dvě. Našla jsem úplnou náhodou poté, co jsem prošla celý second hand a z vyzkoušených věcí mi nic nesedělo. Podívala jsem se ještě do pánské sekce, kdybych tam náhodou našla nějaké tričko pro taťku a místo toho jsem tam našla toto dokonalé tričko a sportovní top.


Burberry, 39 Kč (Brno - Genesis na Josefské (u OC Letmo)); Fila, 39 Kč (Brno - Genesis na Josefské (u OC Letmo))

Top a šortky
Aneb jedna hodně úspěšná návštěva second handu. Příjemný top od Tommyho Hilfigera a sportovní šortky, které mi v takovémto střihu chyběly.

Tommy Hilfiger, 45 Kč  (Strakonice - Velké náměstí - "po schodech nahoru"); Adidas, 79 Kč  (Strakonice - Velké náměstí - "po schodech nahoru")


Rifle
Padnoucí rifle jsem sháněla neúspěšně rok. A pak jsem si během tří týdnů koupila rovnou patery, které mi skvěle padnou.
Za tyto dvoje vděčím kamarádce Milušce, které mi je při společné návštěvě sekáče našla. První jsou boyfriendy, které jsem si už dlouhou dobu přála a už jsem přestávala doufat, že je najdu. Druhé jsou moje vysněné rifle od Levi's. Ani nevíte, jak dlouho jsem si rifle právě od této značky přála. 

H&M, 59 Kč (Písek - Profi Second Hand); Levi's, 59 Kč (Písek - Profi Second Hand)

Boty Reebok
Barva bot mě k sobě táhla jako magnet. Je nádherná a ani bych to nečekala, ale naprosto pasuje do mého šatníku. Navíc boty jsou neskutečně pohodlné.

Reebok, 39 Kč (Brno - Genesis na Josefské (u OC Letmo))

Byli jste v poslední době v second handu? Odnesli jste si z něj něco?

CONVERSATION

52 komentářů:

  1. Hezké úlovky. Mně se líbí malé černé a ten modrý top s límečkem. A musím říci, že všechny ceny jsu super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Z těch šatů jsem nadšená, doufám, že tyto malé černé se mnou zůstanou dlouhé roky :)

      Vymazat
  2. Parádní kousky. Nejvíce se mi líbí černé šaty a šortky. Já jsem už dlouho v sekáči nebyla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak třeba do některého ještě teď v srpnu vyrazíš :)

      Vymazat
  3. Jééj pekné ulovky. A páči sa mi ako to máš pekne nafotene. Ja do sekáča nechodim, ani neviem prečo, ale raz tam snad pojdem.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo do sekáče mám v plánu zajít, tak snad se mi poštěstí ulovit pěkné kousky. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Opět parádní úlovky :) Do sekáče jsem dříve taky mco ráda chodila, teď mi přijde, že když tam přijdu nikdy už nic moc nemají :) U nás ve ěmstě to je asi hodně přebrané :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To máš pravdu, ale asi jak kdy a v jakém ;) Ale sama si všímám toho, že jak lidé začali v sekáčích více nakupovat, tak jsou i více přebrané ;)

      Vymazat
  6. pěkné kousky, šaty jsou top :) taky tam rada zajdu na jukandu ne vzdy si neco koupim,

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné úlovky! :) Šaty, džíny a ty Adidas kraťasy jsou super. :) Já nikdy bohužel v sekáčích nakupovat neuměla. Nebavilo mě se těma věcma prohrabovat a nikdy jsem tam nic nesehnala. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já absolutně v sekáči neumím nakupovat. Vždycky, když tam přijdu, tak vidím jen samé otřesné hadry - prostě v tom absolutně neumím chodit a moc závidím lidem, kteří to umí. No, opravdu skvělé úlovky. Nejvíce mě zaujaly ty malé černé. :-)

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Asi to chce zkoušet a obrnit se trpělivostí :)

      Vymazat
  9. To je fakt skvělý způsob nakupování, člověk tam najde hezké věci a ještě za dobrou cenu! :D A já tam stejně moc často nenakupuji. :D Pěkné úlovky, já zas mám strašně ráda sportovní značky. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ty šaty se mi líbí nejvíce, ale celkově jako vždy u tebe super úlovky za pár korun :)

    OdpovědětVymazat
  11. Zajímavé kousky :) Do nějakého second handu se mám v plánu teprve podívat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak snad v něm ulovíš nějaký super kousek :)

      Vymazat
  12. To jsou parádní úlovky! :) Ráda bych se do nějakého second handu podívala, ale bohužel u nás ve městě žádný není :/ Až budu mít cestu do Prahy, tak snad budu mít štěstí na hezký úlovky, jako ty :)
    Eli and Travel

    OdpovědětVymazat
  13. Ty černé šaty jsou super ♥ Tyjo, ani by mě nenapadlo hledat rifle v sekáči, už tak mám problém najít vhodnou velikost v normálních obchodech a většinou stejně skončím s riflema z New Yorkeru, protože jinde mi prostě nepadnou :D Ale gratuluju za super nález!!

    lucyvillain.blogspot.com

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já taky vždycky měla problém najít v klasickém obchodě padnoucí rifle, ale nějakým zázrakem se mi jich hned několik podařilo objevit právě v sekáči :)

      Vymazat
  14. A great post! I love your blog. Your content is very interesting < 3
    https://milentry-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Já do sekáčů moc nechodím, ale někdy jsou tam opravdu nádherné kousky. Moc se mi líbí ty šaty a pak džíny! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám sekáče hrozně ráda a to z mnoha důvodů, ty šaty a sportovní trička se mi líbí.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  17. No nic, až příště budu v Písku, vím, kam se vydat :D :D Jako Levi's kalhoty za takovou cenu? Odpadla bych :D Moc se mi líbí i ty Adidas kraťasy :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  18. Já sekáče moc ráda nemám, nebo teda můj nos je rád nemám. :D Strašně tam vždycky pšíkám. :D :D A moc mě nebaví se prohrabávat v ramínkách, ale je fakt, že občas jsem někam zašla s mamkou a nějaký pěkný kousek jsem taky koupila. :))
    Ty šaty jsou moc hezký. Když vidím ten Písek a Strakonice, to bychom se někdy i mohly potkat. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já už si na jejich typickou vůni nejspíš vznikla, že ji už ani nevnímám :)
      To mohly :) Jen já už tam úplně moc času nejsem, ale když tak ti napíšu :)

      Vymazat
  19. Já vám všem tak závidím, že vždy natrefíte na tak pěkné kousky v sekáčích!! My v našem městě nemáme žádný sekáč a možná jen jeden jediný, kde jsou strašný hadry! Jednou bych se taky chtěla podívat do nějakého, kde seženu tak krásné kousky za tak skvělé ceny. :( :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to je vždycky o náhodě a chce to hledat a dávat jim šanci :)

      Vymazat
  20. Naprosto souhlasím, nedokážu si představit svůj šatník bez malých černých, to je prostě nutnost! :D
    Máš krásné úlovky :) ty Adidas kraťasy bych taky brala! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  21. Můj oblíbený typ článků. :D Já teď byla v týdnu na Bazárku kocoura Maxe v Malé Americe a mám od tam košili Reserved za 5 korun. A taky jsem musela objednat pár triček, protože některá už jsou v posledním tažení. Každopádně, tričko Burberry závidím. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné úlovky máš! Já v sekáčích zrovna byla včera, ale nakonec jsem si nic nekoupila. Moc se mi líbily jedny šaty, ale pak jsem si všimla mírného fleku, tak jsem si je nebrala, ale bylo mi to fakt líto. Teď zpětně si říkám, že jsem to možná měla prubnout :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Taky si vždycky věci pořádně prohlédnu a mrzí mě, když na nich najdu nějakou vadu, ale vím, že nemá cenu si kupovat něco s vadou ;)

      Vymazat
  23. Já také miluji nakupování v second handech. Po nákupech pak alespoň nemám prázdnou peněženku a přitom mám hodně oblečení, abych si proměnila šatník. Oblečení, které nenosím, posílám do second handu https://www.onlinesekac.cz/ , protože nemám srdce na to, abych ho jen tak vyhodila, když je ještě pěkný :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :) Děkuji za tip na online sekáč :) Já většinou věci dávám na Vinted :)

      Vymazat
  24. Ty letní šatičky jsou fakt boží! I ostatní úlovky jsou moc pěkné, ať se ti vše dobře nosí! :))

    OdpovědětVymazat
  25. Páni ty máš ale štěstí, mě se v lovení poslední dobou vůbec nedaří :(

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  26. Já na secondhandy prostě nějak nemám štěstí, kdykoliv někam jdu, ten výběr je děsný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi, že poslední dobou výběr bývá horší, ale pořád věřím, že v každém se dá najít nějaký super kousek :)

      Vymazat