F Já a oblečení aneb Sekáčové úlovky IX. - Another Dominika

Já a oblečení aneb Sekáčové úlovky IX.

Upřímně po minulém týdnu jsem ani nevěděla, co s blogem dál. Ten minulý týden byl plný fuckupů. Včera večer jsem měla tendenci se z toho vypsat, ale skončila jsem u toho, že jsem popsala, jak ležím v županu pod peřinou a je mi zima. Tento článek s mými sekáčovými úlovky mi leží v konceptech už téměř měsíc a myslím, že teď je ten správný čas na to ho vydat. Už mám totiž nafocené fotky do dalších sekáčových úlovků, takový menší back to school haul. 



Asi nebylo těžké si nevšimnout, že poslední měsíce vycházely sekáčové úlovky poměrně často. A ani není třeba složité matematiky, aby Vám bylo jasné, že jsem hodně nakupovala a v mé skříni přibylo spoustu věcí. Tímto úvodem se nechci obhajovat,  i když možná troško jo a to sama před sebou, ale věřte mi, že na tom nejsem tak špatně. Za poslední rok se mi hodně proměnil můj pohled na to, co bych chtěla nosit. Především se ve mně probudil pocit, že chci nosit barvičky. A tak začala fáze třídění a postupného nakupování. Tak nějak tuším, že jsem si tento rok už stihla obměnit půlku skříně. A vlastně jsem za to i ráda, už jen málokdy se mi stane, že bych vyšla ven v černo-černém outfitu. Nevěřila bych, jak moc barvy promění náladu jen tím, že jsou.

Champion lehká bundička
Už jsem Vám někdy psala o mojí slabosti pro nakupování sportovního oblečení? Tak třeba koupi této lehké bundičky jsem si ospravedlnila tím, že až půjdu v chladném ránu na kolečkové brusle, tak se mi bude hodit. Tahle moje představa se mi sice ještě nepodařilo realizovat, ale i tak jsem pro bundičku našla využití a jsem moc ráda, že jsem si ji koupila.
Champion, 75 Kč (Praha - Textile house na Národní třídě)

Šedé tepláky Hollister
Myslím, že o mojí lásce ke značce Hollister jsem už tady na blogu psala. Je to pro mě čím dál tím víc oblíbenější značka a pokaždé, když od ní nějakou kousek v second handě najdu, zbystřím. Nedávno to byly zrovna tyto tepláky, které jsou neskutečně pohodlné a opět to byla láska na první pohled. 

Hollister, 30 Kč (Písek - Profi Second Hand)

Nike crop top 
Na první pohled mi bylo jasné, že tento crop top to nejlepší už má za sebou. Ale něco mě na něm na první pohled tak moc zaujalo, že jsem ho nemohla vrátit zpátky. 

Nike, 20 Kč (Písek - kousek od Střední zdravotnické školy směrem od Kamenného mostu (bohužel si nepamatuji přesný název))

Níke mikina se zkráceným rukávem
Tohle byla další láska na první pohled. Miluju tu barvu, materiál i střih. 

Nike, 20 Kč (Písek - kousek od Střední zdravotnické školy směrem od Kamenného mostu (bohužel si nepamatuji přesný název))

Džínové kraťasy Cheap Monday
Byla jsem v Praze zrovna, když v Textile housu měli vše za 30 Kč. Upřímně jsem začínala být dost zklamaná, protože se mi nedařilo nic moc najít. Když už jsem šla do kabinky, uviděla jsem tyto kraťasy, zamilovala jsem se do nich a jen jsem doufala, že se do nic narvu. Nějakým zázrakem mi sedí tak, jako kdyby byly ušité přímo pro mě. Jsou nádherné, krásně sedí a jsou z takové té kvalitnější džínoviny.


Cheap Monday, 30 Kč (Praha - Textile house na Národní třídě)

Mikina Hollister
Myslím, že jsem už psala, že Hollister je jedním z mých love brandů. Vždycky, když na nějaký kousek od této značky natrefím, tak moje srdíčko zajásá. Podobně to bylo i s touto mikinou. Našla jsem ji zastrčenou úplně vzadu u zdi a nemohla jsem tomu ani uvěřit. Je neskutečně pohodlná, měkoučká a milují jí.

Hollister, 58 Kč (Strakonice - Second Hand Gallery)

Korálové plavky
Niky by mě nenapadlo, že si koupím plavky v sekáči - jsou přeci jen pořád ještě věci, které si radši koupím úplně nové. Ale zrovna měli v second handu akci vše za 20 Kč a já jsem se jen tak podívala na plavky. Když jsem našla tyto, ani jsem se dlouho nemusela rozmýšlet. Mají přesně ten střih, který na plavkách miluju a pokud byly někdy nošeny, tak opravdu jen minimálně.


Next, 20 Kč (Strakonice - Second Hand Gallery)

Lněné šaty s knoflíčky
Tak tyhle šaty jsou jako ušité přímo pro mě. Jsou pohodlné, nádherné a šaty v podobné barvě jsem už dlouho sháněla. Navíc vidíte ty knoflíčky? Boží.

Olive and Orange, 129 Kč (Strakonice - na malém náměstí kousek od bývalé kavárny Havana)

Bílo-černá halenka
Tento poslední kousek zcela odporuje mému tvrzení, že  jsem si zamilovala barvičky. Ale já této halence prostě nemohla odolat. Hned jsem si ji dokázala představit k džínovým šortkám, riflím i k sukni.


S.Oliver, 39 Kč (Strakonice - Velké náměstí - "po schodech nahoru")

A jaký byl Váš poslední sekáčový úlovek?



CONVERSATION

42 komentářů:

  1. Do sekáčů nechodím...zatím...někdy tam zkusím zajít, protože mě fascinuje, co tam lidi pokoupí za top kousky, za ještě víc top cenu :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za to dát second handům šanci :) Vím, že je to trošku jiný způsob nakupování oblečení, ale určitě stojí za to :))

      Vymazat
  2. Všechny kousky jsou krásné, moc se mi líbí ta růžová bundička :))

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ty šaty :)! Já jsem si ze sekáče naposled odnesla dvě tílka, každé za 30 Kč. A to se vyplatí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já ty šaty naprosto miluju ♥ To se určitě vyplatí :) Je super, že dáváš sekáčům šanci :)

      Vymazat
  4. Chystám se, že půjdu objevovat nějaké cool sekáče v Londýně. Třeba budu mít štěstí jako ty narazím na něco skvělého :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! :) Moc doufám, že nějaké cool v Londýně najdeš (ale věřím, že jich je tam spoustu, tak třeba se s námi podělíš i o nějaké tipy! ;)) :)

      Vymazat
  5. Mikina a šaty sú perfektné! Och, kde by sme boli bez sekáčov! <3 Skvelý článok :)
    BRINORA.SK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! ♥ Upřímně vůbec netuším, co bych bez sekáčů nosila :D

      Vymazat
  6. Hoci neviem, či by som si niekedy kúpila v sekáči plavky, ale pri týchto by som asi aj ja spravila výnimku – sú krásne a vyzerajú byť úplne nové! Ale všetky kúsky sú super, máš veľmi šťastnú ruku ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "MY ZERO WASTE DENTAL CARE"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se zdráhala koupit si v sekáči plavky, ale na druhou stranu proč ne.. Pořád je to pro mě lepší varianta, než si objednat plavky z třeba nějakého čínského eshopu :)

      Vymazat
  7. Já už jsem si nekoupila nic na sebe ani nepamatuji (a to ani v sekáči ani jinde...). Ty jsi prostě úspěšný lovec. Moc se mi líbí ty šaty a červnobílá halenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)) Upřímně máš můj obdiv, že sis dokázala už delší dobu nic nakoupit, já už delší dobu přemýšlím, že bych zkusila nějaký detox od nakupování, ale zatím cítím, že na to ještě nejsem připravená :)

      Vymazat
  8. Já nevím proč, ale v sekáčích nikdy nenajdu nic, co by se mi líbilo. Ty jsi si ale našla moc pěkné kousky :)

    Belle âme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Je to vždycky o štěstí, ale určitě stojí za to, dát sekáčům šanci :)

      Vymazat
  9. Já poslední dobou v sekáči na nic pěkného nenarazím :) Budu to muset znovu obejít :D Pěkné úlovky.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Držím palce, aby si v nich i ty ulovila nějaké pěkné kousky :))

      Vymazat
  10. Super úlovky, ta Nike mikina je dokonalá! Přesně takovou barvu miluju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já taky! Kord teď na podzim mi přijde naprosto dokonalá ♥

      Vymazat
  11. Nádherné kousky, taky mám na oblečení ráda veselé barvičky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  12. Ta mikina Holister a Nike su top kusky tie by som unosila aj ja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak třeba na ně v nějakém ochodě taky narazíš (třeba právě v sekáči? ;)) :)

      Vymazat
  13. Ty dvě mikiny jsou fakt boží! :) Do sekáčů vůbec nechodím, ale teď mám v plánu do jednoho zajít a udělat z toho pak outfitovej článek. :)

    Šári/GrünHauz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se už teď na tvůj outfitovej článek moc těším! ♥ Přeju úspěšný lov :))

      Vymazat
  14. Máš štěstí na úlovky, já bych hrozně ráda taky něco v sekáči vždycky nakoupila, ale prostě neumím ty správné kousky najít... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)) Vždycky to je o štěstí a ne vždy se mi podaří ty "správné" kousky najít, ale i o tom to je :))

      Vymazat
  15. Tak teda ty plavky a šaty jsou top! :-) Já už také byla několikrát v sekáči a musím říct, že se dá narazit opravdu na hodně zajímavých kousků. Stále mám ve skříni černou sukni, kterou nosím už řadu let a pořád jako nová. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! ♥ Jsem ráda, že i ty dáváš sekáčům šanci :))

      Vymazat
  16. Já si taky budu muset časem obměnit skříň, ale pořád s tím trochu váhám. Ty šaty jsou moc hezké! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)) Určitě není kam spěchat, mě by taky ještě před rokem ani nenapadlo, že bych si skříň až tak moc obměnila, ale ten správný čas přišel a já jsem za to moc ráda :)

      Vymazat
  17. Jeee, odkud ty jsi??? Že vidím úlovky z Písku a ze Strakonic?! :D
    Musím říct, že už několikrát mě někdo přesvědčil o tom, že se v sekáči dají najít super kousky, ale já to nějak nejsem. :D Nebaví mě hledat mezi spoustou oblečení. A trošičku mi vadí, že už to měl někdo na sobě. Ikdyž, občas jsou ty věci úplně nové. A pak mi taky trochu vadí ta vůně. Nebo takhle, voní mi to, ale chce se mi z toho smrkat. :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem od Strakonic :)) Ale miluju sekáče i v Písku :D ..a ty jsi odkud? :)
      To chápu, sekáče nejsou pro každého, ale věřím tomu, že stojí za to dát jim šanci :) A ohledně toho, že ti vadí, že už měl někdo před tebou oblečení na sobě - doporučila bych se ti podívat na téma oblečení a chemikálie (něco málo jsem o tom psala i v tomto článku http://www.anotherdominika.cz/2018/09/10-duvodu-proc-nakupovat-v-second-handu.html :) ) :))

      Vymazat
  18. Ty tepláky vypadají dost dobře. A já si oblíbila znacku S.Oliver. jako máš hezky kousky a za skvělé ceny!! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné úlovky, já v sekáči nikdy nic pěkného nenajdu :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Chce to zkoušet no.. ani já v nich pokaždé něco nenajdu :)

      Vymazat
  20. Super úlovky! Mě hrozně moc mrzí, že u nás v tom zapadákově žádný sekáč nemáme! ☹️ Možná jeden, ale to je jedním slovem hrůza... ☹️😀

    Michaela Cheetah

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí.. ale myslím, že i tomu jednomu by stálo za to dát šanci, nikdy nevíš, co zrovna v něm objevíš :))

      Vymazat
  21. Opěk moc pěkné kousky, já jsem ulovila tentokrát taky boží tepláky! :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat