F To nej z roku 2018 - Another Dominika

To nej z roku 2018

Když jsem napsala název článku, úplně mě to nabádá k tomu, abych začala tím, že nemůžu uvěřit tomu, že už je nový rok. Přijde mi, že poslední roky to letí nějak čím dál tím rychleji. Takovýmhle tempem ani nechci vědět, jaký rok bude zítra.
A jelikož konec roku svádí k bilancování, rozhodla jsem se sepsat článek s tím, co jsem si v tom roce minulém oblíbila nejvíc.

Retap lahev
Retap lahev je pro mě snad tím největším objevem roku 2018. Nedovedu si už bez ní představit ani jeden den a vůbec nechápu, proč jsem si ji nepořídila už dávno. Jsou nádherný, lehký, vejdou se do každé kabelky, šetříte díky nim přírodu a kdekoliv si do nich můžete doplnit vodu. Miluju.



Bambucké máslo
Bambucké máslo je produkt, bez kterého si mojí každodenní péči o pleť už nedovedu představit. Je skvělé, je to láska a pokud byste jeden jediný produkt měli tento rok vyzkoušet, je to právě bambucké máslo.


Oblečení
Naprosto jsem si zamilovala tento rolák ze sekáče. Nejradši bych ho teď nosila pořád, je neskutečně pohodlný a mám pocit, že ke mně úplně sedí a patří.
Ale pokud mám být upřímná, tento rok jsem si taky úplně zamilovala tyhle černé šortky z Pull & Bear. Jsou neskutečně pohodlný a v létě jsem je nosila denně. A už jen kvůli nim se těším na léto.



Hudba
Tenhle rok jsem poslouchala neskutečné množství interpretů. Ale takovým mým největším objevem, ke kterému se neustále ráda vracím je Alan Walker, kterého nejspíš už všichni znáte, ale pro mě je to objev s velkým O.


Ke konci roku jsem si zamilovala Ritu Oru.



A (znovu) jsem si našla cestu k Demi Lovato.



V létě jsem si zamilovala Divokýho Billa.



A v průběhu celého roku jsem se pravidelně vracela k Seleně Gomez, Mandrage a Pavlu Calltovi.

Film & Knížka
Bylo pro mě docela těžký vybrat jen jeden film, ale stačilo zvednou hlavu a uviděla jsem knížku Brooklyn od Colm Tóibín a moje volba byla jasná. Film i knížka Brooklyn si mě získali. V pocitech hlavní hrdinky jsem se našla.
Z knížek jsem si ještě oblíbila Mnich, který prodal své ferrari, Pocitáty a nebo třeba Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte, o nich Vám napíšu něco v průběhu ledna/února.



Bc.
I když pořád z celýho mýho bakalářskýho studia mám rozporuplný pocity, tak nemůžu opomenout to, že rok 2018 je tím rokem, kdy jsem napsala a obhájila bakalářku a udělala státnice. Což je dost šílený a když si na to jen vzpomenu, tak cítím vyčerpání ještě teď, ale věřím tomu, že když tomu nechám ještě čas, tak jednou na to všechno budu ještě ráda vzpomínat.



A jaký jsou ty Vaše nej roku 2018?

CONVERSATION

49 komentářů:

  1. Bambucké máslo bych ráda vyzkoušela. Měla jsem balzám na rty s bambuckým máslem a byl úžasný. Navíc teď tíhnu k přírodní kosmetice.
    Film zní dobře :)
    A gratuluji k titulu! :) taky mně to čeká, snad za rok :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu držet palce, aby si ten titul za rok taky měla :)
      Taky teď tíhnu k přírodní kosmetice, ale není to úplně podmínkou, že bych si nic jinýho nekoupila :)

      Vymazat
  2. Jeee, co to je za lahvičky?? :) Takové malé bych taky potřebovala, ty moje se vejdou jen do větší kabelky. :D
    O Brooklynu slyším poprvé. Na to bych taky mohla mrknout. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to Retap lahve :) Určitě se po nich podívej, jsou skvělý :)

      Vymazat
  3. Krásný článek! Demi je moje srdcovka ♥ bambucké máslo bych taky někdy ráda vyzkoušela :) velká gratulace k titulu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Bambucké máslo určitě vyzkoušej, nebudeš litovat, je super :)

      Vymazat
  4. To bambucké máslo je i moje láska a gratuluji k získání titulu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Film Brooklyn dostal aj mňa. Má to naozaj krásnu myšlienku. Knihu som ešte nečítala, ale raz by som si na ňu určite chcela nájsť čas. Inak skvelé tipy a gratulujem k titulu.
    Simple but significant

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Film je úplně skvělý a knížka mě taky dostala, ten příběh jsem si zamilovala :)

      Vymazat
  6. Hergot, červený diplom? :D Mám pocit, že jsou ty diplomy jen kolem mě a já se směju, protože u mě by taková barva nemohla v životě nastat. :'DD Já si po státnicích vůbec neuvědomovala, že je mám. Když jsem na začátku roku 2018 vzpomínala na ten předešlý a a přemýšlela jsem, co vůbec bylo zlomového.... tak až po nějaké chvíli mi osvítilo, že jsem vlastně Bc. - vyloženě jsem na to zapomněla. :D Ale to je tím, když člověk zůstává na stejné škole a pokračuje dál - jako by se nic nestalo. :D
    Co se lahví týče, taky teď používám jen jedny a nedám na to dopustit, samotné mi vadilo kupovat si pravidelně pití, zbytečné mrhání. A ano, pořád mě štvou lidi, kteří umí nakupovat v sekáčích - nikdy si nic nevyberu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř mi, že ta barva diplomu je ve výsledku úplně o ničem a já bych ji vyměnila za tisíc jiných věcí.. takhle zpětně vím, že mi to trápení na škole za ten červený diplom nestálo ;) Ale taky jsem musela nad tím chvilku přemýšlet, co že se to stalo tak zlomový v tom minulém roce.. přijde mi to jako hrozně dávno, co jsem odstátnicovala :D

      Vymazat
  7. Ten rolák ze sekáče vypadá skvěle!!


    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Retap lahev si musím taky pořídit :)

    Moje nej za rok 2018 bylo jednoznačně cestování! Berlín, pak roadtrip po Balkáně, následně Oslo a nakonec Budapešť :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ji pořiď, nebudeš litovat :)
      Je super, že si toho tolik procestovala, vždycky se moc ráda dívám na fotky z tvých cest :)

      Vymazat
  9. Alana jsem objevila také trochu dyl než všichni... A bakalářka je i u mě velký úspěch a Teda navíc práce v oboru přímo na místě o kterém sním od prváku. Navíc konečně nějakým způsobem pomáhám lidem skrze práci a to mi dělá radost.


    Somethibgbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem strašně moc ráda, že sis našla přesně takovou práci, jakou si chtěla :)

      Vymazat
  10. Já akorát své shrnutí na blog napsala :) Tak můžeš kouknout. Ještě jednou gratuluju k titulu Bc. Třeba bambucké máslo mi moc na pleť nevyhovuje, ale na zbytek těla ano :D Alan je láska, byli jsme s přítelem na jeho "koncertě", když byl v pražském Sasazu.


    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se podívám :) A děkuju ♥
      Tak to ti závidím, že si viděla Alana na živo :) To bych taky jednou chtěla :)

      Vymazat
  11. mozem sa spytat na co to bambusove maslo vyuzivas? napr miesto teloveho kremu alebo aj??..ak budes mat cas a bavi ta lifestyle a vlogy tak pozri moj youtube :)
    https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bambucké máslo nejvíce používám na obličej jako krém na noc - krásně pleť vyživí :) Pomáhá mi i na akné :) Jinak ho používám i na tělo, třeba když mám někde nějakou malou ranku nebo odřeninu :) Je skvělý i jako tělový máslo :) A teď, když mi na koleji došel olej, tak jsem ho použila i na smažení a taky se mi moc osvědčilo :)

      Vymazat
  12. Rita Ora Let Me Love You dostala aj mňa! Ešte viac sa to znásobilo po vystúpení na Victorias Secret Fashion Show, bola absolútne skvelá :)

    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  13. S Retap láhví souhlasím, mám ji už víc jak rok a jsem neskutečně spokojená (a ušetřila jsem díky ní spoustu plastu). Bambucké máslo je na pleť super, s tím souhlasím. A ten rolák je krásnej!:) Jinak gratuluji k obhájení bakalářky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Já jsem s retapkama taky moc spokojená, fakt nejlepší objev minulýho roku :)

      Vymazat
  14. Ta láhev vypadá zajímavě, já používala jeden čas dlouhodobé plastové a zůstávaly na nich nečistoty i přes údržbu. Tohle se mi líbí. :) Jinak gratulace k červenému diplomu, o tom bych si mohla nechat za rok jen zdát. :D Moje nej jsou asi cestovní zážitky a také to, že se náš pejsek zotavil po operaci. :)

    I am Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě retapku zkus, nebudeš litovat :)
      Věř mi, že o červeném diplomu to není a když si to takhle zpětně promítám, tak vím, že mi to moje trápení na té škole za to nestálo :)

      Vymazat
  15. Brooklyn jako film mě také okouzlil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak Alana taky miluju, poprvé jsem ho viděla na koncertu v Praze meli jsme VIP a doslova kolem mě prošel, ale neměla jsem odvahu se zeptat na fotku. A podruhé teď v létě v Ostravě na Beats for love.

      Vymazat
    2. Tak to musely být úplně skvělé zážitky! :)

      Vymazat
  16. Tak v prvé řadě gratuluji k titulu :) A tu lahev vidím úplně prvně :)

    OdpovědětVymazat
  17. Bambúcké máslo jsem letos taky objevila a paráda!:) Ještě s levandulovou vodou a ted nově i růžovou:) K bakalářce moc gratuluji!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Růžovou vodu jsem taky měla a byla skvělá :) Levandulovou jsem ještě nezkoušela, ale ráda bych to změnila :)

      Vymazat
  18. Pro mě byl rok 2018 také úspěšný, co se státnic týče. Jsou to nezapomenutelné zážitky a přeji ti mnoho štěstí a úspěchů i v roce 2019! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc gratuluju k úspěšným státniním! :) Přeji ti taky krásný nový rok :)

      Vymazat
  19. Divokej Bill paráda !! Jsou jedni z mých nej už pár let :D A moc gratuluju k bc ! :)

    www.adele-daily.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já bych nikdy nečekala, že si je tak oblíbím :D

      Vymazat
  20. S lahvemi absolutně souhlasím a i s Bc to máme podobné. Taky jsem konečně v roce 2018 dokončila studium a jsem tak ráda, že je to zamnou :)

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
  21. Skvělé shrnutí! O těchto lahvích jsem neslyšela, ale mrknu na ně. Klidně bych nějakou takovou brala do práce. Bambucké máslo je skvělé, v tom s tebou souhlasím. K ukončenému studiu ti gratuluji :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Určitě se lahve podívej, jsou skvělé, určitě za ni budeš ráda :)

      Vymazat
  22. Ty lahve mě také zaujaly, je na planetě tolik plastu, že by je měli dávat povinně všem a ty jednorázovky už zrušit. A taky moc gratuluji k titulu, já tu školu nikdy nedodělám :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně s tebou souhlasím! :) Děkuju a držím palce, ať ji doděláš :)

      Vymazat
  23. Velká gratulace, jsi šikovná! :))
    Jinak Brooklyn je jasný, ráda si ho přečtu / podívám se :)

    OdpovědětVymazat