F Tipy na vánoční dárky II. - Another Dominika

Tipy na vánoční dárky II.

Do Štědrého dne zbývají zhruba dva týdny. A to je přibližně ta doba, kdy i ti, kteří doteď dárky neřešili, zbystří a začnou vymýšlet, čím obdarují své blízké.
A tak jsem se rozhodla připravit ještě jeden článek s tipy na vánoční dárky. Tentokrát jsem ale tipy pojala zas úplně jinak, víc praktičtěji a univerzálněji.
Tak doufám, že se ještě necháte se inspirovat. Buď na to, co koupit někomu jako dárek, nebo třeba i na to, co si ještě přát pro sebe.



Mým prvním tipem jsou CD. Vím, že kupování cédéček není úplně běžný a lidi (včetně mě) si písničky spíš stahujou, ale třeba já to mám tak, že když se mi nějaký CD fakt líbí, nebo mám ráda toho interpreta a chci ho podpořit, tak si jeho desku koupím. Pokud víte, že někdo má nějakého interpreta rád, je tento dárek skvělou volbou. Já jsem do koláže vybrala CD od Rity Ory a Demi Lovato, které teď poslouchám nejčastěji.

Brašna na foťák. Od té doby, co mám zrcadlovku, tak si neustále říkám, že si na ní musím pořídit brašnu. "Provizorně" ji mám v jedné brašně od taťkovo starého foťáku, která je ale malá a nejde zapnout a při mojí poslední manipulaci s ní mi foťák vypadnul a rozbil se mi můj nejpoužívanější objektiv. Asi znamení, že bych si tu brašnu měla už fakt přát. A pokud máte v okolí nějakého fandu do focení, je brašna skvělým tipem. Tahle je konkrétně z eshopu affekt.cz.

Letos jsem se naprosto zamilovala do vánoční balíčků od Ahmad Tea, který jsou úplně kouzelný a fakt se jim povedli. Seženete je buď v supermarketech nebo na jejich stránkách.

A další věcí, do které jsem se úplně zamilovala, jsou vánoční balíčky od Yankee Candle, které seženete třeba na Notinu. Jen těžko byste hledali někoho, komu by podobný balíček neudělal radost.

Ale zpátky k praktickým dárkům. Já každý víkend řeším, s jakým zavazadlem pojedu na kolej. Manipulaci ve vlaku s kufrem je něco, čemu se vyhýbám, a tak s kufrem jezdím jen výjimečně. Moje příruční taška do ruky je zas poměrně malá a nechce se mi s ní tahat, a tak jsem dospěla k závěru, že řešením bude nejspíš krosna. Při hledání té pravé jsem se úplně zamilovala do té na shopu hqh, která přesto, že je určená spíše na treking, tak mi přijde čistá a elegantní.

A věděli jste, že Lush letos má úplně skvělý vánoční balíčky? Všechny jsou krásné, barevné a voňavé, ideální tip na dárek.

Je to pár dnů, co jsem si způsobila šikmou zlomeninu prstu na noze. A mimo to, že to fakt hodně bolí, tak mám i problém se dostat do bot. A jelikož tento problém budu mít ještě následují asi dva měsíce, začala jsem přemýšlet nad tím, jestli bych si ještě nepřála nové zimní boty, do kterých bych se bez problémů dostala. Na online storu shopinguj jsem našla jedny, které jsou úplně dokonalé a navíc mají stejnou barvu jako moje zimní bunda. Asi znamení. Nehodili by se i Vám nějaké pořádné boty na zimu?

Máte už nakoupené všechny vánoční dárky?

CONVERSATION

17 komentářů:

  1. CD mám pro tátu, to je podle mě super dárek pokud někdo řídí a má v autě přehrávač :) a holkám dávám často dárky tipu svíčky, čaje atd. super tipy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné tipy. Já už mám všechny dárky nakoupené. Nepatřím mezi ty, co to nechávají na poslední chvíli. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ty boty jsou fakt krásné. A balíček od Lush by mě taky moc potěšil.

    OdpovědětVymazat
  4. CD miluje moje mamka :) a každý rok dostává nový :). Je to pěkné podporvat takhle zpěváky:).
    Balíček se svíčkami je super:) také dávám svíčky, ale letos od WoodWick, to je snad podznačka Yankee Candle:)).

    Super tipy! :) Já mám vánoční dárečky koupené:)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  5. Brašna je super, neumím si představit, že bych ji se svou šikovností k zrcadlovce neměla. :D Dárky už mám nakoupené asi měsíc a jsem ráda, že to mám hotové. :)

    I am Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné tipy, já jsem dostala vloni brašnu na foťák.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. CD-čka sú úžasný nápad! Pripomenula si mi detstvo keď si sestra stále púšťala na rádiu nejaké CD. Ešte to staré rádio mám a asi ešte funguje takže si ma inšpirovala k tomu aby som počúvala pesničky cez prehrávač ako kedysi ale už s modernejšími pesničkami.♥´Ďakujem ♥´

    www.blogofsunflower.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné tipy :) Jéé Demi miluju ♥ CD je hezký dárek :) a brašna na foťák pro fotografa je taky skvělý nápad :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  9. Do Lushe zavítám, až pojedu příští týden do Prahy, možná tam ještě něco dokoupím. Hezké tipy! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Super tipy na dárky. Mně ještě pár dárků koupit zbývá, ale vymýšlet darky mě celkem baví, takže se aspoň nestresuju. :) Ahmad tea je můj velký oblíbenec, takže ten si přejí pořád. :D A CD jsou taky super nápad.
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  11. Brašna na foťák to je nutnost :-))

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé tipy! Krosna by se mi taky hodila :)
    Já už mám dárky dokonce i zabalené, teď jsem o tom zrovna dopsala článek :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  13. Já si třeba CDčka také kupuji :) Poslouchám je pak v autě a mám z toho hned jinej zážitek. Super tipy!

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  14. Já si moc nevěděla rady s dárkem pro tátu. CD nepotřebuje a oblečení jsem nevěděla jaké vybrat. Tak jsem mu nakonec vzala hodinky. Snad bude mít radost.

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem rodičům koupila na Vánoce degustační balíček pražené kávy :) https://eshop.lazenskakava.cz/degustacni-baleni-lazenske-kavy.html a hrozně si tu kávu zamilovali :)

    OdpovědětVymazat