F Inspirace - Na elegantní vlně - Another Dominika

Inspirace - Na elegantní vlně

V předminulém článku jsem psala o minimalismu. Měla jsem velkou radost z Vašich reakcí, jen si nejsem jistá, jestli jsme se tak úplně správně pochopili. Nepodlehla jsem trendu a určitě to není tak, že bych si nic nového nekupovala.
Jde mi spíš o to, abych si všechny svoje věci přetřídila, a konkrétně u oblečení, abych kompletně protřídila skříň, dala pryč kousky, které už mají to nejlepší za sebou a také ty, které z jakéhokoliv důvodu nenosím, uvolnila si skříň a doplnila do ní kousky, které budou zapadat do stylu oblékání, kterému bych se ráda přiblížila.
A s velkou radostí můžu napsat, že skříň třídím úspěšně. V mém podání dostává fráze: "nemám co na sebe" úplně nový rozměr. Vytřídila jsem více než půlku svojí skříně a od začátku roku jsem si koupila možná tak pět věcí (jedny šaty (mohli jste je vidět v tomto článku, dvě halenky (jednu už jste také mohli vidět), mikinu (protože jsem hrozný zmrzlík a žádný svetr se mi nelíbil) a obyčejný černý tílko (protože to je pro mě naprostej základ  šatníku a ty bývalý nebyly už zrovna reprezentativní)).
Takže jsem se dostala do stádia, kdy místo třídění skříne pokukuju po nových kouscích. Za poslední týden jsem tři dny strávila v obchodních centrech a úplně moc jsem si tam toho nevybrala, respektive vůbec nic. Takže na řadu přišla internetová e-shopová inspirace a první online nákupy. Juch.


Inpiraci můžeš najít i ty třeba na otto-shop.cz, zoot.cz či na esprit.cz.

Jaké kousky schází ve tvé skříni?

CONVERSATION

33 komentářů:

  1. Super inspirace ♥ Tady se mi úplně nejvíc líbí ty kabátky, zamilovala bych se asi do každého z nich ♥ U mě ve skříni najdeš v jedné části úplně basic věci, které nosím běžně: černé a modré džíny, trička, mikiny..., a v druhé ty věci, co se hodí spíše na formálnější příležitosti :) Každopádně, černá převládá, no a pak šedá, bílá a khaki :D Na barvy mě moc neužije :)

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď ze skříně vyřadila snad i všechny poslední barevné kousky, co jsem v ní měla.. jednoduše se v nich necítím, tak proč bych je měla nosit? Ať žije černá, šedá a bílá ♥

      Vymazat
  2. Jé, moc hezké věcičky..úžasné halenky a ty kabáty se mi taky moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  3. Vážně potřebuju nějaký slušný kabát! Mám samé bombery atp., ale nic formálního. Nevím ale, jestli má cenu až teď něco shánět. :D Moc hezký článek, líbí se mi tvůj výběr halenek. :)

    AESTHETICxKAT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já scháním nějaký hezký, slušný a elegantnější kabát na jaro poslední dva měsíce a v kamených obchodech jsem ho stále neobjevila :( Ale aspoň toto zimní počasí má nějakou výhodu, vystačím si se zimním kabátek :D

      Vymazat
  4. Mně se nejvíc líbí ta černá košile, právě takový kousek mi chybí. No v podstatě i víc košil, mám spoustu triček s potisky, které nenosím, ale takové ty zákldní kousky nic... Jen nejsem schopna to stále protřídit a říkám si, co by kdyby. :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky měla spousty triček s potisky a s nápisy, které jsem nenosila, snad všechny jsou už pryč :D A košili mám momentálně jednu + 2 halenky.. aspoň ještě jedna košile by se mi taky hodila :)

      Vymazat
  5. Krásny článok. U mňa v skrini veľmi chýbajú farby. Hlavne teraz keď sa blíži leto a ja stále nosím len čiernu. Už som si zakázala kupovať čiernu ale stále sa držím takých zemitých tónov.

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě ve skříni momentálně nejsou snad žádné barvy a nemám pocit, že by mi nějak chyběly ;)

      Vymazat
  6. Mne čochvíľa začne skúškové obdobie, takže si beriem tvoju inšpiráciu k srdcu :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja si stále myslím,že mne takýto ležérny štýl nejde..ale tak vybrala si naozaj pekné kúsky :)


    Na mojom blogu práve prebieha súťaž o Nars Duo lícenku a bronzér, ak by si mala záujem, bola by som rada ak by si sa pozrela:)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavý výběr, mně se teď momentálně nejvíc líbí jednobarevné kousky, které mě zaujmou spíš jiným střihem nebo malým detailem. A taky mě strašně baví kombinovat právě takovéhle víc elegantní kousky s něčím absolutně neelegantním! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se líbí hlavně ty sukně a kabátky! Teď sháním nějaké sukně a šaty, abych měla na léto co na sebe, ale po finanční stránce jsem na tom dost bledě :D
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. klobúk dolu s minimalizmom :) ja sa zatial na niečo také necítim. Naozaj krásne vecičky, tie halenky a kabátiky sú brutálne :)

    OdpovědětVymazat
  11. Můj šatník vždycky tvořily z 99% pouze základní kousky, ale v poslední době jsem se začala oblíkat i tak trošku do barevna a moc se mi to líbí :) každopádně všechny věci, co si tady ukázala jsou super :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  12. U mě chybí dobře padnoucí rifle.

    OdpovědětVymazat
  13. U mě tmavé barvy na jaro a léto tolik nepřevažují, ale taky mam ve skříni dost nepotřebných kousků :D Mě by třeba vyloženě černá košile asi neslušela, spíš šaty. Ta bílá košile je moc pěkná! Kabátek taky :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem teď ujetá na halenky, takže jsem si tu pravou opět našla.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  15. Tie tenisky na obrázku sa mi vážne páčia, som rada že si tam dala aj link, ďakujem! :)
    Kristin

    OdpovědětVymazat
  16. Ty halenky jsou úžasné :3 V mé skříni chybí nějaké ty volánky a výšivky :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  17. veľmi heznké! :) ja osobne mám teraz v poslednej dobe potrebuje nejako občas upgradeovať svoj štýl trošku viac elegantne ako zvyčajne ani neviem prečo hah :D
    Ivana xx
    Truwoman PINK FB page

    OdpovědětVymazat
  18. Aaaaaa, krása! Miluju elegantní styl, i když jej spojím s něčím více výrazným, tak to má prostě vždycky šmrnc !A navíc, bílá a černá nikdy neomrzí :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ty halenky jsou úžasné, už delší dobu chci top s volánkem bez ramínek =)

    xoxo-ronnie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Krásná inspirace! Elegantní styl miluju! <3 V mé skříni schází spoustu šatů a třpytivých věcí! :D No jo minimalismus není zrovna můj styl! :D
    Krásný článek! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Krásne kúsky! Vážne si ma inšpirovala! A aj ja som strašný zmrzlík. ;) :D
    Páčili sa mi hlavne tie krásny topy. <3

    annslifea.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  22. I really like you :)
    Happy weekend!

    Can you follow me? I follow you :)
    If you comment my post, I will comment your five posts! :)

    http://www.sandrakopko.com/2017/04/fishnet-tights.html

    OdpovědětVymazat
  23. Skvelá inšpirácia. Trafila si sa mi do vkusu! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Je to veľmi pekný príspevok. ☺
    U mňa to je tiež tak, že vždy nič na seba nemám 😃 budem rada ak si pozrieš môj blog a necháš follow 🙂
    http://jullietblog05.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat