F Australian Bodycare | Tělový peeling Tea Tree Oil - Another Dominika

Australian Bodycare | Tělový peeling Tea Tree Oil

Krásný den Vám všem!
Doufám, že jste do nového roku vstoupili úspěšně a že na podobné vlně budete pokračovat i dál ♥.
A pokud začátek roku třeba neproběhl přesně podle vašich představ, mám tady pro vás tip na jeden produkt, který vám dny určitě zpříjemní tak, jako je zpříjemňuje mně.
Díky výzvě na Blogerky.cz mám možnost mít doma úžasný tělový peeling s olejem Tea Tree od Australian Bodycare ze stránky DK Pharma.


Kosmetika z řady Australian Bodycare je přírodní kosmetikou, která obsahuje olej Tea Tree. Tea tree oil (TTO) je zázračným olejem, který má hned několik možností využití, já ho například používám na akné. Řada Australian Bodycare s TTO obsahuje hned několik produktů. Mezi nimi i krémy a masky na obličej, tělové mýdlo a mléko, nebo i jemné čistící mléko či gel na obličej. Ke mně si cestu našel tělový peeling.



Australian Bodycare - Tělový peeling s olejem Tea Tree
První věc, co mě hned zaujala, je jednoduché bílé balení s modrými nápisy. Strašně moc se mi líbí, že není nijak přeplácené a naprosto mi zapadlo do zimního období. Překvapila mě samotná vůně produktu, žádnou sladkou vůni nečekejte. Z peelingu cítím jen čistý TTO, což mi ani moc nevadí, je to příjemná změna oproti všem produktům s květinovou vůní, co běžně používám, jen jsem se trošku obávala, jestli mi nebude pak vadit na kůži. Naštěstí se ale příjemně rozprostře a vůni po chvilce už ani nevnímám.
Co peeling slibuje?
Osvěžující, hydratační peelingový sprchový gel pomáhá udržet pokožku jemnou a hebkou. Směs abrasivních částic, přírodního oleje Tea Tree a glycerinu odstraní odumřelé kožní buňky, pokožku hydratují a dodají pocit čistoty a svěžesti.
Od peelingu jsem čekala, že bude mít klasickou peelingovou strukturu, čili peelingová zrníčka. Těch jsem se k mému velkému překvapení nedočkala. Samotná struktura peelingu mi spíše připomíná tělové mléko s velmi jemnými a drobnými částečkami.


Peeling jsem chtěla vyzkoušet hlavně proto, že trpím na suchou kůži, zejména v oblasti loktů a kolen. A právě na tyto sušší místa by měl být produkt ideální. Asi chápete, že na účinky jsem byla moc zvědavá. A už po prvním použití jsem viděla změnu, která s každým dalším použitím byla větší a větší a já produkt používám se stále větším nadšením.

Pokud i vy kord teď v zimě trpíte na suchou kůži, či chcete pokožku efektivně zbavit odumřelých kožních buněk, tento tělový peeling je pro vás ideálním řešením.

Ještě jednou moc děkuju DK Pharma za zaslání peelingu. Pokud by vás peeling zaujal, seženete ho přímo TADY.

CONVERSATION

25 komentářů:

  1. Vypadá, že by mohl být i šetrný k pokožce :) Značku teda neznám, ale peelingy používám ráda, teda, když si vzpomenu :D

    OdpovědětVymazat
  2. No tak na suché lokty by se mi tento produkt hodil, také na ně trpím :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych čekala klasický peeling, ale i tak vypadá dost dobře :).

    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá veľmi dobre:) Ja mám peeling z Avonu, ktorý je určený na akné a nedokonalosti, ale už sa mi míňa a tento ma dosť zaujal, možno po ňom siahnem:)

    Giveaway o balík produktov v hodnote 100€

    OdpovědětVymazat
  5. Aj mne by sa hodil, vyzerá kvalitne :)

    OdpovědětVymazat
  6. krásne, asi bude kvalitný, nie ako ten moj :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já od nich testuju pleťovou vodu a musím říct, že teda nic moc účinky. Takže moc nevím, co si o této značce myslet :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo, jsem z té struktury stejně překvapená tak jako ty O.o Taky bych něco takového potřebovala, mám v zimě také hrozně moc suchých míst po těle :/

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  9. Asi by mi vadilo, že tento peeling nemá klasickou peelingovou strukturu, kterou já vyhledávám. Já používám peeling od Bomb Cosmetics, se kterým jsem moc spokojená :)

    Novoroční soutěž s Astrid

    OdpovědětVymazat
  10. Ja mám v zime strašne suché nohy a tvár :/ a musím si každý deň aj niekoľkokrát všetko krémovať a vôbec ma to nebaví :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  11. S těmi suchými místy to máme podobné, já teda kromě loktů a kolen mám ještě problém s kotníky. Vždy je super najít něco, co na to pomáhá:) Hezký článek.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to super, zvlášť pokud opravdu funguje:) já mám bohužel s peelingy většinou spíš špatné zkušenosti, takže si dělám domácí kávový peeling a vyhovuje mi.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Domi! :) Jakožto mého pravidelného čtenáře mám povinnost Ti oznámit, že můj blog přesídlil na jinou adresu! :) Více informací zjistíš na blogu původním - www.coffeewithdominique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Produkty s Tea Tree jsou většinou velmi příjemné. Já mám v zimě suché ruce, tvář a někdy nohy. Některé peelingy mi pleť dokonce vysušují.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  15. Tea Tree vôňu milujem a účinky Tea Tree Oil sú skvelé, no mám pocit, že už sa takéto produkty nevyrábajú. :) Určite sa na neho pozriem naživo :)

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá dobře, možná vyzkouším

    ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. TTO je zázračný..:) Mívali jsme doma podobné krémy a už se mi po nich několikrát zastesklo. Jsem ráda, že teď už vím o téhle značce.

    A nevím, jestli jsem to jenom já, ale nějak se nemohu dostat na tvou hlavní stránku. Vždy mě to hodí na http://www.themexpose.com a to už asi týden. :(

    OdpovědětVymazat
  18. Tea tree mám rada a toto vyzerá celkom dobre. Vyskúšam :)

    dazzlera.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Zaujímavý produkt o tejto značke počujem rpvý krát :D :)

    OdpovědětVymazat
  20. Prišiel aj mne a je naozaj super :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  21. Milujem takéto tieto "srandy", ako to volám. Určite sa po tomto telovom peelingu pozriem :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  22. O téhle značce slyším poprvé, každopádně jak vidím, že obsahuje tea tree, začínám o něm uvažovat :)
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
  23. Vůni čajovníku mám velmi ráda a peeling musí být velmi osvěžující :-)

    OdpovědětVymazat