F Klorane - Another Dominika

Klorane

Poprvé jsem si vlasy obarvila v šestnácti, což už bylo před docela dlouhou dobou. Za ty roky jsem na hlavě vystřídala spoustu barev - začala jsem na zrzavé s fialovým pruhem, pokračovala přes červené, rudé, světle hnědé, tmavě hnědé, černé, peroxidem odbarvené, pokusem o zrz, podbarvenýma vlasama a následovalo postupné zesvětlování na blondýnku, které skončilo v září, kdy se ze mě opět stala brunetka.
Uf.
Moje vlasy dostávaly a stále dostávají pořádně zabrat. A bohužel se to na nich i podepisuje. I když se o vlasy starám různými kondicionéry, maskami a olejíčky, stále se moje vlasy nepyšní žádnou extra kvalitou. 
A proto jsem moc ráda, že jsem díky Blogerky.cz měla možnost vyzkoušet skvělý šampon na barvené vlasy od francouzské dermo-kosmetické značky Klorane.


Ale hezky popořádku. Z celého balíčku, který mi přišel, jsem nadšená. Čekala jsem, že mi přijde "jen" šampon, ten mi přišel, ale spolu s ním i cestovní balení balzámu s výtažkem z granátového jablka, plátěná taška, naprosto dokonalý book o celé padesátileté historii Klorane, který je úžasně zpracovaný a je vidět, že Klorane je firma, které záleží na celkovém konceptu a nepodléhá mainstreamu, spíše stále úspěšně rozšiřuje svůj prvotní záměr. A proto Klorane jedině fandím. Dorazila mi i tisková zpráva o šamponu, abych se o něm mohla dozvědět co nejvíce.


Já mám možnost vyzkoušet úžasný pečující šampon proti vymývání barvy s výtažkem z granátového jablka. A kvůli čemu je šampon tak úžasný?
  • Výtažky z granátového jablka prodlužují trvanlivost barvy
  • Šampon neobsahuje sulfáty, díky čemuž vlasy šetrně myje
  • Pšeničné proteiny vlasy hydratují a intenzivně obnovují
  • Je bez silikonů
  • Mábioodbouratelné složení
  • Obnovuje vlasové vlákno
  • Vlasy se lépe rozčesávají a je jim dodán lesk
  • Výsledkem je dlouhotrvající, oživená a zářivá barva
Když jsem si tohle všechno o šamponu přečetla, těšila jsem se na vyzkoušení ještě víc.
A moje dojmy?
Jsem nadšená. Konečně mám pocit, že jsem našla něco, co moje vlasy oživilo a pomalu začalo znovu obnovovat. Byla jsem předem upozorněna, že šampon kvůli absenci sulfátů méně pění, což je pravda. ale na účinnosti mu to vůbec neubírá. Hned po prvním umytím jsem cítila rozdíl oproti šamponům, které běžně používám. Vlasy jsem neměla tak zplihlé, najednou jako by jim byla opět dodána síla. Navíc mi vlasy po použití šamponu naprosto nádherně voní a mám je krásně objemné.
Moc se těším, jaké další účinky uvidím, až budu šampon používat pravidelně delší dobu.


Jsem moc ráda, že jsem byla do výzvy vybrána a mám možnost zkoušet tento šampon. Moje vlasy jsou nadšené. A já taky.
Pokud vás šampon zaujal, můžete si o něm přečíst více třeba tady.
Klorane, děkuju.

CONVERSATION

30 komentářů:

  1. Tuto znacku nepoznam, ale vyzera luxusne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám dva šampony a kondicionéry od této značky na nemůžu si stěžovat! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak asi už vím, co bych si měla koupit.:)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  4. Od nich bych ráda něco vyzkoušela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Klorane znám, ale zatím jsem od nich nic nezkoušela :) Tento šampon vypadá dobře, právě kosmetiku s granátovým jablkem jsme si v poslední době oblíbila.

    Weleda | Granátové Jablko

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju k výběru :) už jsem o téhle řadě četla u ostatních blogerek. Moc mě zaujala i přes to že jsem od Klorane nikdy nic neměla :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  7. Málokdy se začítám do článků zaměřených na kosmetiku, já a líčení moc k sobě nejde, ale co se vlasové kosmetiky týče, vrhám se do čtení. :D Ironie je, že jsem si dosud nic pořádného nepořídila, ale hltám každé novinky a "zázraky" a jsem ráda, že jsem díky tobě objevila další věc, na kterou se můžu v budoucnu zaměřit. Zatím jsem zkusila šampon od Manufaktury, tak uvidíme, co mi s hlavou vyčaruje. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Momentálne testujem prene túto značku. Vždy keď idem do niečoho nového tak si zakúpim jeden alebo max. dve veci, aby som potom neľutovala, že som vyhodila peniaze za niečo, čo mi vlastne ani nerobí dobre. Ale zatiaľ som s chinínovým šampónom veeeľmi spokojná. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Momentálne testujem prene túto značku. Vždy keď idem do niečoho nového tak si zakúpim jeden alebo max. dve veci, aby som potom neľutovala, že som vyhodila peniaze za niečo, čo mi vlastne ani nerobí dobre. Ale zatiaľ som s chinínovým šampónom veeeľmi spokojná. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Ešte som o tejto značke nepočula, ale takto zabalené balíčky sú super! A veľa hovoria o predajcovi :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moje vlasy už tie dostali dosť zabrať farbením a celkovo ich mám dosť krehké, preto sa pod akýmkoľvek vplyvom ničia. Mne najviac pomohlo asi to, že som ich jednoducho nechala napokoji. O tejto značke som však ešte nepočula, no ako tak čítam komentáre a samozrejme aj tvoju recenziu, tak vyzerajú veľmi kvalitne:)

    Lily of the valley

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím, že mé vlasy by ho také uvítaly :)

    OdpovědětVymazat
  13. O Klorane som už čo to počula, rada by som túto značku vyskúšala aj ja, pretože mi príde ozaj kvalitná :)

    OdpovědětVymazat
  14. šampon a kondicionér vypadají krásně, jen "škoda" že je nepotřebuju :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  15. Klorane, dekuju :) pekne napisane. Podla tvojho popisu vyzera sampon skvele, az neuveritelne skvele :) penivost nepenivost by mi asi vadila, inak vyzera fajn :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  16. Ty vždy ty recenze umíš tak skvěle napsat:), člověk si pod tím dokáže produkt dokonale představit.:) Jinak Klorane neznám ani jsem nic na blogerkách nepostřehla, jsem teď trochu ve všem pozadu. Ale stihla jsem postřehnout, že jsi vyhralá voucher, zrovna dnes jsem o tom četla. Gratuluji:)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Tak z tebe je brunetka jo? To je asi pozdě ti říct, že jsem si v létě opravdu obarvila vlasy na růžovou? :D Nicméně značka je pro mě neznámá, ale dobře znám ten pocit, když ti konečně něco spraví dlouho ničené vlasy. U takové kosmetiky se vyplatí připlatit. :)

    OdpovědětVymazat
  18. značku nepoznám ale je super že si našla niečo čo ti vyhovuje :) ja mám nafarbenú blond,no konečne ostrihané moje zničené konce, a teraz nechávam vlasy vyrásť na svoju farbu, som zvedavá kolko rokov to bude trvať :D

    OdpovědětVymazat
  19. Vyzerá naozaj super! :)

    http://hellomynameisev.blogspot.sk/2016/12/novy-prirodny-parfem-od-weledy.html

    OdpovědětVymazat
  20. Myslím, že co se vlasů týče, není na škodu si připlatit. Já jsem s nikdy vlasy nebarvila, takže jsou poměrně "zdravé", ale barvené vlasy prostě péči potřebují.

    OdpovědětVymazat
  21. Nice review, They look amazing Products
    i would you like to follow each others blog? Please visit us:)
    Glamorous without the Guilt

    OdpovědětVymazat
  22. Značka je pro mě naprosto neznámá, ale vypadá to velmi dobře!:-)
    Rozka's my name

    OdpovědětVymazat
  23. Zaujímavý článok, asi by som šampón vyskúšala, napriek tomu, že by mi asi to slabšie penenie vadilo.. :)
    Pozývam na... BigChristmasGiveaway :)

    OdpovědětVymazat
  24. Prvně chci moc pochválit tvůj vzhled blogu, který se mi opravdu moc líbí!
    Plus jsem mi taky moc líbí jak jsi pojala fotky k článku, které vypadají podle mě dost profi. :)
    No a teď k samotnému článku. Podle mě vypadá ten šampon pěkně jak designově, tak také svou vůní, protože granátové jablko nezní vůbec zle.
    Jsem ráda, že jsi s ním spokojená, protože o něm budu uvažovat do budoucna. Nedávno jsme se s kamarádkou bavili, že bychom se zašly nabarvit, ať je nějaká změna a já bych šla ráda do zrzavé. :) A jelikož se hodně bojím toho, že mi to vlasy zničí, tak tento článek mě dost uklidnil. :) Budu ráda, když pak napíšeš i názor jak jsi s ním spokojená dlouhodobě. ;)

    Nakonec bych tě chtěla pozvat na Vánoční giveaway, které probíhá na mém blogu. Protože Vánoce jsou o obdarovávání (a ne jenom hmotnými dárky)! ♥

    www.enthusias-ter.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Produkty vyzerajú naozaj skvelo! Ešte som o tejto značke nepočula, ale rada vyskúšam :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  26. Vlasy jsem si barvila naposledy ve 14 a to je bohužel už hoooodně dávno. Každopádně tato kosmetika vypadá solidně :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  27. S tými zafarbovaním ťa chápem. Ja som prešla z tmavej hnedej na ombré 3x presvetlované a vlasy dostali zabrať. Tento článok som potrebovala.Ďakujem za skvelé tipy 😊

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  28. Tuhle značku zatím neznám, ale vypadá luxusně. :) Já jsem si hlavu nikdy neobarvila, nemám na to odvahu. :D
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  29. Tuto značku neznám, ale vůni granátového jablka miluju! Já si vlasy nebarvím, ale můžu dát tip kamarádce :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  30. Další vlasový chameleon, to je super, já barvy strašně ráda střídám, ale vlasy potom taky tak vypadají.. Vyzkoušela jsem už tunu přípravků, ale o tomto jsem ještě neslyšela.. Vizuálně vypadá moc dobře. :)

    OdpovědětVymazat