F AVON - Another Dominika

AVON

Jak jsem už psala, nejsem zrovna velkou kosmetickou nadšenkyní. Není to tím, že bych se ráda o sebe nestarala a nepečovala o sebe, jen mi přijde zbytečné za kosmetiku vyhazovat stovky a střádat si doma deset řasenek, patnáct paletek, dvacet make-upů a další desítky dalších kosmetických produktů.
Já mám svoji oblíbenou kosmetiku a nemám potřebu zkoušet nějakou další jen proto, abych to vyzkoušela, zjistila, že mi to nevyhovuje a stejně si nakonec koupila moje osvědčené klasiky. Přesto jsem se poslední dobou díky všem blogům o kosmetice začala jednotlivých produktů všímat a kupuju si věci, které bych dříve v drogerce úplně míjela. Dneska ale nebudu psát o těch drogerskovských produktech, ale o třech věcech, které jsem si (mimo těch spousty dalších) objednala z Avonu a z kterých jsem naprosto nadšená.
A jo, jasně, klidně bych bez nich mohla dál žít, ale proč si neudělat radost?

Fixační sprej na make-up

Jako první tu mám tento fixační sprej na make-up. Musím se přiznat, že jsem k němu byla dost skeptická a moc nevěděla, co od něj můžu čekat. Je ale strašně super a jsem s ním moc spokojená. Stačí s ním obličej po nanesení make-upu lehce přestříkat. Make-up mi díky němu skutečně vydrží celý den, což je přesně to, co potřebuju. Na jednom blogu jsem se dočetla, že sprej je skvělý i jako podkladová báze. Vyzkoušela jsem to a nemůžu jinak, než souhlasit. Pokud hledáte všestraného pomocníka, už víte, co objednat.


Olejíček na vlasy
Nikdy jsem nebyla ten typ člověka, co by si na vlasy stříkal všelijaké produkty, mým vrcholem byl balzám na vlasy. Pak jsem ale k Vánocům dostala jeden olejíček na vlasy právě od Avonu a při nejbližší příležitosti si objednala další. Olejíček si stříkám pouze na konečky a nejsem si jistá, jestli je to právě díky těmto olejíčkům, ale konečky už nemám tak roztřepené. A právě na tomto, který vidíte na fotce, je nejlepší ta jeho vůně. Přála bych vám si k němu přivonět, v životě jsem neměla žádný kosmetický produkt (když nepočítám voňavky), který by mi tak voněl.


Fixační sprej na nehty
Jelikož jsem člověk, který musí mít neustále nalakované nehty, tento produkt byl skutečnou nezbytností. Sice tím, že lak po nastříkání zaschne do minuty bych moc nevěřila (nebo spíš jsem srab, abych to pořádně vyzkoušela), ale pravdou je, že lak zaschne mnohem rychleji, do tří minutek máte nehty zaschlé. Což pro mě dřív bylo úplně nepředstavitelné a lakování nehtů byl pro mě proces na dvě hodiny. Jedinou nevýhodu vidím v jeho stříkání na nehty, kdy sprej budete mít všude možně, ale s trochou cviku to vychytáte a budete více než jenom spokojené.


Všechny tři produkty jsem teď viděla v nejnovějším katalogu Avonu, takže pokud vás zaujali, můžete si je i vy objednat.
Znáte některý z produktů? Jakou věc z Avonu byste mi doporučili? :)

CONVERSATION

64 komentářů:

  1. Olejíček na vlasy mám a jsem s ním spokojená. Vlasy nemastí a dodá jim lesk. Navíc krásně voní. Taky si jej dávám jen do konců vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Znam vsechny 3 produkty, ale nezkousela jsem zadny :). Ale poridila sis takovy prakticky kousky co se hodi :). Z Avonu mam rada nektere vune, laky na nehty, rtenky a taky parfemovana telova mleka a intimni gely :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ešte som nemala možnosť skúsiť ani jeden z týchto produktov, ale ten olejček by som rada vyskúšala :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  4. K Avonu přístup nemám, objednávám hlavně z Oriflamu, ale zaujal mě sprej na nehty pro rychlejší schnutí laku. Já mám doma jedny kapky od Essence a ty vůbec schnutí neurychlují.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase nemám přístup k Oriflamu ;) ..o kapkách od Essence slyším poprvé, ale aspoň vím, že až je v obchodě uvidím, nemám si je kupovat :)

      Vymazat
  5. Já jsem si dřív z Avonu hodně objednávala, teď se mu vyhýbám velkým obloukem, neboť mi u některých výrobků nevyhovuje složení, ale právě nějaký fixační sprej na make up sháním, neboť si vždy dělám make up ráno a domů chodím až večer a potřebuju, aby celý den držel a jak tak zjišťuju - bez spreje to prostě nepůjde.. Tak možná do něj půjdu, jestli je tak super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému vyhovuje něco jiného :) Tento fixační sprej je skvělý, ale fixační spreje jsem viděla už i u jiných značek, zkus mrknout, třeba ti jejich složení bude vyhovovat víc :)

      Vymazat
  6. Ten fixační sprej na makeup mám, ale poslední dobou ho moc nepoužívám ani upřímně nevím proč, protože je opravdu fajn! :) Olejíčky na konečky vlasů z Avonu mám moc ráda! Tento jsem ale ještě nezkoušela :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. Ten sprej na nehty mám a je pravda, že taky nemám odvahu na ty nehty hned šahat (nejsem naštvanější, než když si zničím čersvě nalakované nehty). Každopádně zaschnou rychleji a to je to co chci. Jediná nevýhoda toho spreje je, že když si ho stříkám na nehty nad plovoucí podlahou, vytvoří se tam taková skluzavka a já se každou chvíli málem rozbiju o stůl. Proto raději nad kobercem :D
    Nad fixačním sprejem jsem uvažovala, ale moc mu neveřila, tak aspoň vím, že opravdu funguje a přidám ho hned k příští velké objednavce.

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, která nechce riskovat ;) (taky nesnáším, když si hned po nalakování zničím barvu :D ) ..já si sprej vždycky stříkám nad kapesníčkem - přeci jenom ikdyž jsem to už hodně vychytala, stejně je sprej všude možně :D

      Vymazat
  8. Já se přiznám, že značky jako Oriflame, Avon apod. jdou trochu mimo mě. Jak je nemůžu vidět na vlastní oči, tak moc nenakupuji, takže ani moc jejich produkty neznám. Ale co miluji od Avonu, to jsou jejich body spraye. Mam doma dva - boruvky a fíky a jsou oba úžasné! :) nakonec mam i kuličkový rozjasňujici pudr, který jsem koupila jen kvůli obrovské slevě a musím říct, že nenechává fleky ani žádnou výraznou barvu, fakt jen fixuje. Akorát rozjasnění spočívá v třpytu, což se ne vždy hodí. :D

    Ale je fakt, že fixacni sprej i ten na nehty zvazuju dlouho, jen tomu moc nevěřím, tak uvidíme, třeba se necham zlákat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Body spreje jsou skvělý! :) Teď si nejsem jistá, co za vůni mám já, ale voní krásně :)
      Oba dva spreje jsou vážně skvělý, můžu je jedině doporučit :)

      Vymazat
  9. Ja zbožňujem vecičky od Avonu :) S týmito však bohužiaľ ešte nemám skúsenosť :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelý článok ! Ja takisto nie som moc veľkou kozmetickou fanúšičkou, skôr som na módu, ale odkedy sa venujem blogovaniu aj ja som si všímala rôzne produkty a rada vždy niečo vyskúšam :) Od Avonu toho mám doma dosť (ako aj Oriflame, keďže som s ním niekedy robila) a všetko sú to veľmi kvalitné výrobky :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Také mám radši módu, do tajů kosmetiky pronikám právě až díky všem těm kosmetickým blogům :)

      Vymazat
  11. Ja moc Avon nemusím, ale pekný článok. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkný článek, s kosmetikou to mám stejně, pokud mi nějaký produkt opravdu vyhovuje tak proč ho měnit,jediné čeho bych chtěla mít víc tak jsou rtěnky :D Zaujal mě ten Fixační sprej, rozhodně se na něj podívám, protože mám neustálý problém, že mi make-up nevydrží tak jak bych si přála :/ Olejíčky na vlasy jsem začala také používat, ale také jsem ho musela dostat, jinak bych se k tomu nedostala :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mít víc rtěnek by mi taky nevadilo ;) ..ale poslední dobou je stejně moc nepoužívám, tak hádám, že to přežiju s těmi, co mám teď :)

      Vymazat
  13. vyzerajú všetky super, ani by som sa nevedela rozhodnúť :D

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  14. Fixačný sprej na makeup od Avon mám aj ja. Nečakala som od neho nijaký zázrak, ale ako ty vravíš je skvelý ! :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  15. Olejček na vlasy mám tiež a súhlasím, že vôňa je krásna.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Z produktů žádný neznám, ale určitě jsou dobré. Od Avonu když si něco objednávám jsou vůně, ráda zkouším nové a od nich mi vždy některá zavoní.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. S kozmetikou Avon zatiaľ skúsenosti nemám, no všetky tieto produkty vyzerajú super :)
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  18. Tiež som na tom tak isto z kozmetikou ako aj ty ostavam radšej pri tej klasike lebo neoplati sa pri tomto niekedy vobec hazardovať :-D Ja som používala olej na vlasy balea a voňal tiež krasne už som asi pri 3balení a kúpim si ho znovu, ale tento od Avonu som skúsila tiež je trochu iný zato že je v spreji a je dvojfázový ale tiež je dobrý a pekne vonia oleje na vlasy mam rada. Ostatne produkty nepoznam lebo mi neprišli nijako dôležité od avonu. Ked som chcela aby mi rychlejšie zaschol lak na nechtoch dala som si nalakovane nechty pod tečucu vodu nie hneď po nalakovaní ale za chvíľu a len tak som rukou prešla pod tečucou vodou a nechala uschnúť a ono to uschlo celkom rychlo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělý nápad! Slyším o tom úplně poprvé, ale zkusím to - jsem zvědavá, jak to funguje :)

      Vymazat
  19. Olejíčky na vlasy mám hrozně moc ráda a ráda zkouším nějaké nové. Tenhle od Avonu se mi pod ruku ještě nedostal, ale myslím, že to nebude dlouho trvat a taky ho vyzkouším :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  20. Všechno bych si koupila taky, hlavně ten olejíček na vlasy, u kadeřnice jsem nebyla fakt dlouho tak je mám teď hrozně zničené. A o spreji na nehty jsem uvažovala už, protože jsem hrozně netrpělivá a než mi ten lak zaschne tak ním zašpiním všechno kolem sebe :D

    OdpovědětVymazat
  21. Dominičko, Tebe jsem si nechala až úplně na konec, když jsem tu chvíli nebyla, protože když jsem viděla těch článků, tak jsem si říkala, že to bude na dýl :D. Ale už jdu konečně na to :D.

    Co se týče Avonu, tak jsem ho dělala, takže jsem toho od něj vyzkoušela opravdu hodně. Nejspokojenější ale jsem s tělovými spreji, které absolutně nejvíce miluji, těch musím mít vždy zásobu ♥. I teď, i když Avon už nedělám. A dál u mě vedly asi rtěnky snad ze všech řad, taky jich mám doma pěknou sbírku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělový sprej taky mám a jsem s ním moc spokojená, je vážně skvělý :)) Do rtěnek se mi zatím moc nechce.. nevím, pořád ve mně nebudí důvěru ;)

      Vymazat
  22. Avon už nekupujem, ale niektoré produkty sú naozaj super! ♡

    ♡ Nail Care Routine ♡

    OdpovědětVymazat
  23. Avon kosmetika mi moc nevyhovuje, ale ten sprej na nehty mě zaujal takže ho asi doporučím kamarádce:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  24. Olejíček na vlasy od Avonu znám taky, tenhle zlatý. Už mi došel ale snad i kdyby jen kvůli té vůni si ho snad objednám, protože takhle úžasně mi vlasy fakt ještě nikdy nevoněly :D

    vlasopece.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Díky za recenzi na ten Setting Spray, furt jsem váhala ale půjdu do něj! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  26. Já jsem magor do rtěnek, ale je pravda, že za kosmetiku nerada utrácím :D Velmi mě ale láká ten fixační sprej a olejíček na vlasy ... :D Achjo...asi budu utrácet :)
    -Eva

    OdpovědětVymazat
  27. Já mám Avon ráda, objednávam si celkem často. Olejíček mám taky a díky, že si tu zmínila ten fixační sprej na nehty, protože něco takového bych potřebovala. Chápu, že to asi nebude nějaký zázrak za ty peníze, ale i do 3 minutek mi to přijde pecka!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fixační sprej na nehty mi jako zázrak přijde :) Je to vážně skvělý pomocník :)

      Vymazat
  28. fixačný sprej mám a používam ho takmer každý deň :) a ten fixátor na nechty som si nedávano objednala, som zvedavá, čo to bude za zázrak :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  29. Beautiful review, thx for sharing. The fix spray sounds pretty good. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  30. Tak ten fixační sprej mě hodně zaujal! :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  31. Super článok! :) Tiež mám olejček na vlasy a už sa bez neho neviem zaobísť! :) Poradila mi ho kaderníčka so slovami, že každá ktorá má hlavne dlhé vlasy by ho mala používať :) A naozaj sa vyplatí vlasy vyzerajú oveľa zdravšie :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu! Kord ty tvoje vlasy jsou nádherné a vypadají zdravě :)

      Vymazat
  32. Fixašní sprej na nehty mám taky a musím říct, že super. Navíc se mi líbí, že má lehký olejový film a vyživý tak kůžičku kolem nehtu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi vůbec nedošlo! Ale máš pravdu, kůžičku kolem nehtů mám teď mnohem lepší než dřív, možná to bude i tím sprejem :)

      Vymazat