F All about my nails! - Another Dominika

All about my nails!

Asi jste si možná všimli, že nejsem zrovna velká kosmetická nadšenkyně. Ale posledních pár týdnů se to díky blogům mění a já kosmetice propadám čím dál tím víc a víc. Zatím se moc necítím na to, zařadit se mezi vás, zkušené kosmetické blogerky, a tak začnu něčím, co miluji.
Laky na nehty.
Nebála bych se to klidně nazvat i takovou mojí mánií. Ať se děje, co se děje, vždycky musím mít nalakované nehty. Alespoň bezbarvým lakem na nehty.




Laků na nehty asi nebudu mít nikdy dost. Vážně. Tohle je taková moje malá sbírka laků, nebo spíš těch laků, co mi zůstaly a co skutečně používám. Mezi moje favority patří laky od Rimmel London, ty jsou vážně bezkonkurenční! Mám ráda výrazné nehty, ale ze všeho nejvíc miluju nehty rudé. To už je takové moje poznávací znamením. Kdykoliv mě potkáte, z 90% budu mít na nehtech právě tuhle barvu. A jo, asi není normální mít X a Y "různých" rudých laků, ale co nadělám, nemám jich nikdy dost. A věřte mi, tohle je taková pidi sbírka oproti minulosti.


Ale laky to nekončí. Z lakování se už stal takový můj rituál.
Nejdřív podkladový lak. Používám buď ten od Sally Hansen nebo jeho levnější variantu od Essence, který mi přijde ještě lepší.
Po nalakování barvou jsem nikdy neměla ráda to nekonečné čekání až lak uschne. A tak jsem si pořídila rychleschnoucí sprej od Avonu, který můžu jedině doporučit. Jediná nevýhoda je, že při jeho použití ho nastříkáte i všude okolo, ale nehty jsou do dvou minutek úplně suché a ani jednou se mi nestalo, že bych na nehtech měl obtisk/rýho od čehokoliv, čeho jsem se dotkla. A na závěr používám ještě top coat od Essence, který nehtům dodá lesk a díky kterému nalakované nehty vydrží mnohem dýl.


A jak se o své nehty staráte vy? :)

CONVERSATION

78 komentářů:

  1. Taky si moc ráda lakuju nehty a vždycky, když je mám nalakované, tak si je pořád prohlížím až si kolikrát říkám, že jsem divná :D. Já jsem teď laky hodně protřídila a nechala jsem si fakt jen ty, které používám. Nejradši mám na nehtech různé odstíny růžové a červenou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, která jakmile má nalakované nehty, musí se na ně pořád dívat :D

      Vymazat
  2. Krásne laky, páčia sa mi farby lakov, ktoré sú na fotke. Vidím, že u teba prevláda červená a modrá ako u mňa :D

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čistě modrý mám jen jeden :D zbylé jsou spíš tyrkysové :)

      Vymazat
  3. Čo sa týka lakov sme na tom rovnako! Nejdem ani počítať koľko ich mám ja ...:D Ten rýchloschnúci sprej od AVON si musím kúpiť aj ja! O tom počujem prvý krát a ja som presne ten typ, ktorý nevie vydržať kedy lak uschne a vždy mám potom odtlačky -_- :D
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem na tom úplně stejně :D ..ale tenhle sprej je vážně zázrak! :)

      Vymazat
  4. Já mám laků asi milion, ale stále si budu kupovat další :D Hrůza.. :D :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tom stejně :D ..ale teď jsem si dala stopku, abych tyhle spotřebovala :D

      Vymazat
  5. Nalakovaé nehty jsou také něco jako moje posedlost :D zvlášť na léto je to nutnost. Přes zimu se spokojím s bezbarvým lakem :) rudou barvu mám také nejraději, vypadá to prostě skvěle :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, rudá je jednoduše nejlepší :) Ikdyž právě na léto mám radši barevnější nehty :)

      Vymazat
  6. Laky na nehty taky miluju, ale moc často si je nelakuju, nebaví mě čekat na zaschnutí a odlakovávání a doupravování mě dost otravuje...ty červené jsou nádherné!

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky vždycky neměla vůbec ráda čekání na to, až lak zaschne.. ale sprej od Avonu je vážně zázrak, tak mám to lakování hned radši :)

      Vymazat
  7. Musím ich mať tiež nalakované vždy, ale strašne nemám rada odlakovávanie. TO odkladám vždy ako sa len dá :D Červené sú tiež moje obľúbené, akurát mi vadí, že pri odlakovaní mám celé červené nechty :D ale stojí to za to, sú jednoznačne najkrajšie. Zo značiek u mňa jednoznačne vedie Rimmel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odlakování také nemám vůbec ráda :D ..ale mně se vždycky podaří si lak sloupnout, takže po odlakovači moc nešahám :D Celé červené nehty jsem také mívala, ale od té doby, co používám podkladový lak, nejsou červené už skoro vůbec :)

      Vymazat
  8. Taky si nedokážu představit bejt bez nalakovaných nehtů. Zrovna teď jsem si dělala zlatou manikúru :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  9. Laky na nechty sú mojou závislosťou! Najradšej by som mala jeden z každého odtieňu <3
    Máš naozaj veľmi peknú zbierku lakov :)

    CAROLINE
    POZÝVAM ŤA NA MOJU GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych zas nejradši měla všechny rudé laky z drogerky :D Děkuji :)

      Vymazat
  10. No, ja si vždy hovorím, že budem mať stále nalakované nechty. Raz si ich nalakujem, s tým, že tak o týždeň si dám inú farbu a podobne. Ale o týždeň a nikdy inokedy sa mi vôbec nechce, takže potom mám zase veľmi dlho nechty nenalakované. Teraz už vyzerajú hrozne, mala by som si s nimi niečo spraviť. Ako tak pozerám na tú druhú fotku, asi si dám teraz červenú.
    Inak lakov mám celkom dosť, všetky sú ale iné - nemám dva v rovnakej farbe. Najradšej nosím asi také svetlejšie, teraz mám momentálne na nechtoch jaden svetlučko modrý od Sally Hansen, ale už je olúpaný, tak by som s tým fakt mala niečo spraviť. :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad jsi se k přelakování dostala :) S tou "leností" to znám, ale nedovedu si představit, že bych chodila s oloupanými nehty :D Vždycky jsi alespoň na bezbarvý lak čas najdu :)

      Vymazat
  11. No to mi ani nehovor, vďaka alebo aj kvôli blogerkám, sa mi toho stále zapáči viac a viac včetne kozmetiky, tak ako píšeš. Kedysi mi stačil jeden make-up a špirála, no teraz sa mi toho nazbieralo pomerne dosť.

    Ja osobne mám laky veľmi rada a tiež sa tak trochu "hanbím," ak ich nemám nalakované, avšak väčšinou si na lakovanie nájdem čas až večer a to si už vtedy nechcem nasmradiť v izbe. Mne sa najviac páčia pastelové farby a posledné mesiace fičím na sivom laku, aj keď som už počula názory, že potom nechty vyzerajú mŕtvo, haha :D

    Máš celkom veľkú zbierku a tie červené sú skvelé, tiež sa mi páči, ako si ich odfotila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      To mi povídej! Dřív jsem toho v drogerce spoustu míjela a šla tam jen pro tu konkrétní věc, která mi došla, teď tam chodím, abych si prohlédla novinky, co jsem viděla na blozích :D

      Vymazat
  12. Ten Sally Hansen používám taky a je super :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Laky sú tiež mojom slabosťou a vidím, že aj ty máš poriadne veľkú zbierku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zas až tak velká nepřijde.. měla jsem jich vážně mnohem víc v minulosti :D

      Vymazat
  14. No musím říci, že jsem si toho u tebe hodně všimla poslední dobou, jak se u tebe mění vztah ke kosmetice, díky bogerskému prostředí :) Ale zase tak špatný to není, ne? :D Rozhodně máš více laků, než já!! A přitom bych řekla, že jsem lakovací maniak :D A to srdíčko je boží, ta fotka se povedla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? To ani nevím, že je to vidět :D
      Tomu snad ani nevěřím :D ..opravdu jsem si před publikováním tohohle článku myslela, že těch laků budete mít všichni víc než já ;)

      Vymazat
    2. Nebo tak aspoň já jsem si toho všimla :D Ne vážně, nekecám, máš jich víc! Ale když jsem viděla teď video Petry lovely hair, tak mi málem vypadly oči, když jsem viděla, kolik má laků, to už je teda pořádná sbírka :D

      Vymazat
    3. Přesně! Já tomu ani nemohla uvěřit, kolik jich má.. :D Ale musíme si přiznat, že Peťa je úplně jiná liga co se týká kosmetiky, takže by mě možná spíš překvapilo, kdybych jich měla méně než má :)

      Vymazat
    4. JO přesně, já jsem úplně vykulovala oči, jak ukazovala všechny ty šuplíky - a to jsem ženská :D to by mě zajímalo, co by na to řekli chlapi.... :D :D :D Naa jednu stranu jsem ji některé zásoby záviděla, jindy mi málem vypadly oči z důlku :D

      Vymazat
  15. Nenalakované nehty mám opravdu vyjimecne! Moc pekna sbirka!

    OdpovědětVymazat
  16. no, tak ty červené jsou báječné! já byla lakový maniak také -.- plná bedýnka. Bohužel jsem měla hodně špatné nehty a jediná pomoc je pro mne gelový lak, tudíž chodím každý měsíc na úpravy nehtů a laky už nevyužívám:/
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to je škoda.. nezkoušela jsi brát třeba nějaké prášky na zlepšní nehtů? Já sama beru Biotin a kvalita nehtů se mi o moc zlepšila :)

      Vymazat
  17. Rudé nehty nosím nejradši. Jinak já používám podkladovou péči od Astoru, pak dávám lak a ten ještě přelakuju průhledným lakem se Sephory nebo matným top coatem. Před spaním si nehty mažu balzámem na nehty, který je posiluje a předchází záděrům :)

    Kosmetické radosti za poslední dobu

    OdpovědětVymazat
  18. mně se nehty lámou, takže zase tak často nelakuji, ale také mám ráda rudé nehty a celkově spíše výraznější, co moc nemusím jsou růžové a to mám růžových laků nejvíc :D

    <a href="http://somethingbykatep.blogspot.cz/>Somethingbykate</a>

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dříve měla pěknou sbírku růžových laků, ke které netuším, jak jsem přišla, protože jsem si s nimi nehty nikdy nelakovala :D

      Vymazat
  19. Tomu říkám pořádná zásoba laků! Já mam takový menší košík, nicméně si je tak často nelakuju. Vždycky se nervuju s lakováním pravé ruky :D Nejradši mám červenou barvu :) nebo výživné "podklaďáky" od Avonu.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Já jsem fakt překvapená, že spoustu z vás mám méně laků jak já :D Pravá ruka je zlo, ale už se mi to celkem podařilo i vychytat :)

      Vymazat
  20. Ty jo! Tak tuhle vášeň Ti docela závidím. :-D Já jsem na tohle hrozná! Jednou si nalakuju nehty a pak ještě týden chodím s oprýskaným lakem. Úplně se za to stydím, když vždycky vidím ty výtvory, které na nehtech dokážete vytvořit. :-) Budu muset ještě hoooodně trénovat. :-D

    zrzisvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každý to máme nastaveno jinak.. já bych třeba s oprýskanými nehty byla tak nervózní, že bych se na nic jiného nemohla soustředit :D

      Vymazat
  21. Krásné fotky! Já mám laků pár ale sbírku zvyšuji. Mám nový odlakovač od Dermacolu a fakt paráda! Nejraději mám laky od Essence a Rimmelu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence laky šly hodně nahoru, ale Rimmel u mě stále vítězí :)

      Vymazat
  22. Těch rudých laků máš opravdu dost a všechny jsou vážně krásné! :) Mě osobně lakování nikdy nebavilo a tak jsem začala chodit na gelové nehty .. hah, jsem trochu líná no :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde, že jich zas až tak moc nemám a potřebuju další :D

      Vymazat
  23. Nechty si lakujem veľmi málo, no za to lakov na nechty mám strašne veľa :D

    OdpovědětVymazat
  24. Ja som si už zakázala kupovať laky na nehty, pretože som ich použila 1-2 krát a posunula ďalej. :D Takže som prešla na drahšie značky a keď mám nutkanie si kúpiť nejakú novú farbu, pozriem sa na cenovku a hneď si to rozmyslím.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrý řešení! ..pokud se tím vážně dokážeš držet, máš můj velký obdiv! :)

      Vymazat
  25. Krásna zbierka lakov, ja si milujem lakovať nechty, beriem to ako taký relax, keď deti zaspia, večer sa venujem sebe :) Pre mňa sú tiež TOP laky od Rimmel London :)

    SimpleHappyMum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já to mám též jako takový relax.. vím, že to je taková chvilka, co mám jen sama pro sebe :)

      Vymazat
  26. laky na nehty byly dříve i moje obsese :) dnes už si je nakupuji mnohem méně, protože vím, že je nikdy nemám šanci spotřebovat a soustředím se na značky, které mi vyhovují nejvíce - nejradši mám značku Essie a Nails Inc, která u nás bohužel končí :((( velká škoda! rudá na nehtech u mě také vede, přijde mi to ženské a sexy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám úplně ten stejný pocit, že jich mám tolik, že se mi kolikrát stane, že si tím daným lakem nalakuju nehty jen jednou.. proto teď mám takovou menší stopku, dokud alespoň nějaké nespotřebuju :)

      Vymazat
  27. Jé, tak na kosmetiku já také zrovna nejsem, ale nehty se mi tedy líbí, ráda o ně pečuji a lakuji si je, je to taková jedna má úchylka :)

    vlasopece.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Taky mám ráda výraznější laky. Červená je skvělá barva, já mám doma sice jenom tři červené laky, ale prosstě červená je skvělá! :D
    Ten "postřik" od Avonu je fakt bezvadnej, doma mám spotřebovaný už dvě tyhle lahvičky a bohužel nemám žádnou další. Musím si zase doobjednat. :D
    Top coat od essence používám taky, příjde mi, že ty nehty udělá takové hezčí. :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Červená/rudá je nejlepší :D Sprej je hotový zázrak, sice ho mám ještě dostatek, ale stejně si nejspíš objednám rovnou další do zásoby :D

      Vymazat
  29. Jééj pekný príspevok. Fotky sú krásne. Červených lakov nikdy nebude dosť heh.
    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  30. Týýýjo, to je vždy doba než dojedu nakonec komentářů :D. Nee, k věci.. já a nehty? Abych pravdu řekla, tak to pěkně flákám. Jsem ráda, že si je jednou za čas ostříhám a zapilníkuji. Na laky nejsem skoro vůbec. Nálada je tak jednou za půl roku :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem vždycky v šoku, kde se tady všechny ty komentáře berou, ale jsem za ně strašně moc vděčná ♥
      Vážně? Tebe bych Veru zrovna tipla, že si nehty budeš lakovat ráda :)

      Vymazat
  31. krásna zbierka :) wow, no ten sprej na zaschnutie si asi objednám :)
    Drew's Beauty
    Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  32. Ja som lakomaniak. Momentálne si kupujem stále nové a nové, pretože mám pocit, že práve ten odtieň doma nemám. Dokonca aj dnes som si kúpila jeden. :) Pekná zbierka. Ten odlakovač používam tiež :)

    http://www.accessoriesforbeauty.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to je super, že by konečně někdo, kdo má více laků jak já? :D

      Vymazat
  33. Ahoj :), jsem asi divná, ale já si nehty vůbec nelakuji. A ještě divnější je, že se mi líbí přiměřeně krátké nehty :D. Když si nehty chci opravdu nalakovat, tak většinou (vždycky) použiji můj pastelově růžový nebo v nude odstínech :D. No zkrátka bych se měla asi stydět. Jo a doma mám jen 4 laky :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nejsi divná! :) Já třeba taky nemám ráda delší/dlouhé nehty, nechápu, jak s nimi někdo může normálně fungovat :D

      Vymazat
  34. Taky miluju laky na nehty, jenže čím víc jich mám, tím větší mám problém si nějaký koupit, protože už zkrátka všechny hezký odstíny ve sbírce mám :D Lakovací články dělám celkem často, zrovna teďka mám na blogu lakovací článek, tak se můžeš mrknout :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  35. Pekná zbierka lakov :) s nechtami to mám podobne, tiež ich potrebujem mať nalakované, nech sa deje čo chce, inak sa necítim úplne vo svojej koži :)
    pozývam ťa na môj vynovený blog, kde práve prebieha súťaž so značkou Benefit, príď sa mrknúť :)
    http://beautydonuts.blogspot.sk/2016/03/beauty-novinky-vichy-sally-hansen.html

    OdpovědětVymazat
  36. Trošku závisť,mám alergiu na laky :/.Keď som mala naposledy upravené nechty tak som sa citila omnoho sebavedomejšie,myslím,že to asi každá :) tak tvoj zavislosť chápem :)
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaj, tak to slyším poprvé, že má někdo alergii na laky.. ale zvýšit sebevědomí si může i jinak :)

      Vymazat
  37. Moc pěkné laky na nehty. Hlavně ten tmavší odstín. To je něco, co bych si dala klidně na ples nebo prostě na nějakou společenskou událost. K tomu sytě červené šaty a žádný mi neodolá. Ne že bych to teda potřeboval, pět let šťastně vdaná. Ale proč se prostě nevyfintit, když jdu někam mezi lidi, co? :)

    OdpovědětVymazat