F Tomikup.cz - Another Dominika

Tomikup.cz

Dneska ráno mě mamka překvapila svojí otázkou, co si přeju k Vánocům. Úplně mě zaskočila. Sice pořád říkám, jak je něco super a jak moc bych to chtěla a potřebovala, ale když na to přijde, tak vlastně nikdy nevím, co říct. A tak jsem z dárků většinou zklamaná. A to ani nemluvím o tom, když já mám koupit někomu nějaký dárek. Během roku mě sice napadá spousta věcí, co někomu dát, ale když už se blíží něčí narozeniny/svátek/Vánoce/cokoliv, kdy bych měla, nebo mohla někomu něco dát, jsem bezradná.
Vánoce jsou na tohle asi úplně nejhorší. Přiznám se, že jsem přesně ten typ člověka, co dárky nakupuje okolo 20. prosince a každoročně si slibuje, že příští rok začně nakupovat dárky už od brzkého podzimu. Letos jsem se to konečně rozhodla uskutečnit.
Objevila jsem skvělou stránku, kde si nejen můžete zapsat dárky, co byste chtěli pro sebe, ale i tipy na dárky pro ostatní. Stačí zadat adresu tomikup.cz (ok, nebo jen klepnout na odkaz), jednoduše se pomocí e-mailu zaregistrovat a začít využívat všechny služby, která stránka nabízí.
Samotná aplikace je velmi jednoduchá na ovládání.
V sekci Má přání si napíšete všechno to, po čem jen zatoužíte. A pak, až se vás někdo zeptá, co by vám udělalo radost, stačí se na seznam podívat a něco si vybrat. Nebo rovnou pozvat do aplikace své kamarády a rodinu, kteří vaše přání uvidí, dárky si můžou zarezervovat a ušetřit si trápení s jejich vybíráním.
Ale to není všechno. Na stránce si můžete vytvořit i "virtuálního přítele" - všechny možné kamarády, tety a dědečky, které si rozklepnete a můžete si k nim libovolně během celého roku zapisovat nápady na dárky, aby až přijde čas, jste si jednoduše seznam rozklepli a podívali se, co jste jim plánovali koupit.
A co že jsem si do seznamu mých přání přidala já?


Co na aplikaci také hodně oceňuji je, že vám danou věc rovnou i na internetu vyhledá a porovná ceny.
Samotná stránka je velmi přehledná, jednoduchá na zorientování a věřím, že každému z nás ušetří čas (a peníze) nejen před blížícími se Vánocemi :).
Tak co, dáte TOMIKUP šanci? Co by se objevilo na vašem seznamu přání? :)

* článek je sponzorovaný

CONVERSATION

44 komentářů:

  1. Na tu Appku se podívám, jsem jako ty, taky nakupuji dárky na poslední chvíli :D ty sluchátka bych si taky přála :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to sem ráda, že nejsem jediná, kdo běhá po obchodech na poslední chvíli :D Na appku se určitě podívej, bude se ti líbit :)

      Vymazat
  2. o stranke som este nepocula a verim, ze moze byt sikovna!

    Pozyvam na GIGALASH giveaway, tu:http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ten batoh je skvělý i ty sluchátka, ale já mám velká slchátka a vyhovuí mi, ale u toho batohhu bych si dala číct :D mojekrutovlada.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám velká sluchátka k notebooku, ale na cestování, nebo třeba do školy jsou ty menší určitě lepší :)

      Vymazat
  4. Tento rok je to u nás spíš opačně, protože mám dost věcí, co potřebuju, tak už jsem pár nápadů na dárky rodině naznačila:D O této stránce slyším/čtu poprvé, ale rozhodně jí dám šanci, vypadá slibně. Také se stávám Tvou pravidelnou čtenářkou:)

    carolinegrey.blogspot.cz ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám sice taky spoustu věcí, co bych potřebovala, nebo spíš chtěla, ale zase nechci, aby to bylo jen blbůstky, co mi za chvilku budou úplně jedno, že je mám :D Tak to je super, bude se ti líbit :) Děkuju :)

      Vymazat
  5. Skvělá aplikace :) Nikdy jsem o ní neslyšela, ale určitě ji jdu hned omrknout :)

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
  6. Super aplikace :) Jinak mamka se mě na Vánoce už také ptala a já fakt nevím, co chci. Ještě jsem nad tím ani nepřemýšlela, takže už budu muset pomalu začít přemýšlet :D Haha, minulý rok jsem dárky kupovala týden před Vánoce. Letos jsem měla v plánu začít dárky kupovat už v září, ale zatím jsem nezačala, takže bych se ani nedivila, kdybych to nechala na poslední chvíli :D

    September Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom úplně stejně! :D Já letos taky měla v plánu kupovat dárky už v září, ale září je už skoro za námi a já pořád nemám ještě ani jeden :D ..ale snad to už brzy napravíme :)

      Vymazat
  7. Páni zajímavá aplikace a rozhodně užitečná :) Já bych na to byla moc líná, takže radši vybírám dárek až v obchodě bez tušení, co vlastně chci. Na nějaký pořádek a systém jsem neschopná :)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem naopak vždycky v obchodech bezradná a potřebuju tam jít alespoň s nějakým nápadem :)

      Vymazat
  8. To je super, že to i porovnává ceny :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  9. Ešte som o žiadnej takej appke nepočula, skvelé! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Zní to jako super aplikace. Já sama nakupují některé dárky už v srpnu a když mě něco napadne, napíšu si to do počítače. Takže vlastně dělám něco jako je tato aplikace, ale míň přehledné :D. Určitě na to mrknu, třeba mi to ušetří papíry a poznámky v notebooku :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Super, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo už nad tím letos tuto dobu přemýšlí, co k Vánocům, jen ještě stále nejsem rozhodnutá, co dám příteli :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to věřím, že to není lehké vybírání, ale pořád máš na to celkem dost času :)

      Vymazat
  12. Zajímavá aplikace :) o dárcích na Vánoce jsem ještě nepřemýšlela,ale moje sestra už má celý seznam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? ..páni, tak to jí můžu jedině tiše závidět :D

      Vymazat
  13. Jé, to je super, děkuju za tip!:-) Třeba mi to letošní Vánoce trochu usnadní:D...A ten batoh je krásný:-)

    fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. To je skvelé :o Ja tiež počas roku hovorím že chcem to a hento, ale ked sa ma niekto pýta čo chcem, nikdy neviem povedať.
    Art Blog

    OdpovědětVymazat
  15. Tak táto aplíkacia by sa mi určite zišla ! Omrknem to ! :)
    pokiaľ chceš potešíš ma ak sa zapojíš do giveaway o tvorivu knihu http://fashion-paradis.blogspot.sk/2015/09/zabavne-tvorenie-recenzia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  16. Také tento týden přišlo téma, co si přeji k vánocům, děkuji za tip!

    Dendy - lifestyle

    OdpovědětVymazat
  17. páči sa mi, že sa dá darček "zarezervovať" a tak by sa nemalo stať, že dvakrát človek dostane ten istý, no nepáči sa mi, že je to dosť neosobné a radšej niekoho prekvapím, aj keď to je niekedy ťažké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono to nieje tak neosobné. Zoznamom sa môžeš len inšpirovať a vždy môžeš zvoliť inú farbu alebo model :-)
      Hlavne ak si zapisuješ celý rok čo sa Ti páčilo, bude tam toho pred Vianocami naozaj veľa a sama budeš prekvapená čo dostaneš :-)

      Vymazat
  18. Ten batůžek je super :) Po takovém koukám dlouho. www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, tak jsem ráda, že jsem si ho už napsala na svůj virtuální seznam a snad ho najdu pod stromečkem :)

      Vymazat
  19. What a great blog post my Dear !:) I really like all news from you :)
    Please help me with collaboration and clickHere <3

    OdpovědětVymazat
  20. Když jsem před pár dny nakousla před přítelem téma vánoční dárky, tak se na mě podíval jak na malomocnou, že to snad v září nemyslím vážně :D

    Já zase naopak nesnáším to nakupování pár dní před vánoci, protože jsem ve stresu, že nic neseženu a přítel si většinou vzpomíná dva dny předem a pak je nerudný, že neví co koupit :)

    Ta aplikace vypadá dobře. Já už s pomalu začala dělat seznam, toho, co bych ráda koupila, ale jak se znám, zase to nebudu moct sehnat :)

    Přítel si taky chce pořídit longboard, takže jen co nenápadně vysonduji jaký přesně to chce tak mám dárek k Vánocům aspoň pro něj vyřešený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na nakupování vánočních dárků není nikdy moc brzy ;) Já právě taky úplně nesnáším nakupování dárků na poslední chvíli, ale nikdy nevím, co koupit,oddaluju to a pak nestíhám :D ..proto jsem se letos rozhodla začít alespoň s tím výběrem dárků dřív :)

      Vymazat
  21. tak hned spěchám na eshop :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakej shop? Četla jsi vůbec ten článek? Tohle psaní příspěvků, jen za účelem propagování svýho blogu je trapný...

      Vymazat