F New in: Second-hand - Another Dominika

New in: Second-hand

Musím se k něčemu přiznat. Miluju nakupování v sekáčích. Ano, je to sice oblečení, které už nosil někdo před vámi. A ano, občas to bývá pěkná hrabárna, ale když se proberete všemi těmi věcmi, můžete si být jistí, že narazíte na perfektní kousky za pár korun, které vám udělají neskutečnou radost a nezruinují vaši peněženku. Často se mi stává, že v normálních obchodech mě nic nezaujme a já odcházím zklamaná domů, pak jen tak náhodou zabloudím do sekáče a seženu přesně to, co scháním dlouhou dobu.
A to byl přesně i případ těchto kousků. Byla jsem ve městě s kamarádkou a rozhodly jsme se zajít i do místních sekáčů, protože jsem v nich nebyla snad celé prázdniny, tak jsem byla zvědavá, jestli se na mě usměje štěstí.

Tento kabát mi padl hnedka do oka. Je nádherný, šedivý, krásně propracovaný a bez jediné chybičky. Dokonce má i kupucu, za což jsem moc ráda, ani nevíte, kolikrát jsem si stěžovala, že můj kabát ji nemá. Moc se mi líbí i zapínání, které je na zip s tím, že u krku a u spodní části jsou ještě patenty, takže vás kabát uchrání před zimou + v horní části je ještě ozdobné zapínání, které vypadá  naprosto dokonale.

Původně z H&M, 235 Kč.

Poslední dobou jsem si naprosto zamilovala šaty, a tak jsem si řekla, že by bylo fajn mít nějaké i na podzim/zimu, které nebudou vyloženě letní. A našla jsem tyto. Nikdy by mě nenapadlo, že by se mi mohly líbit, ale zamilovala jsem si je na první pohled. Hlavně ten vzor nemá chybu - na šatech se objevují psi, korunky, listy, ptáčci a dokonce i Eiffelovky. Že je to pěkný blázinec? Tak to máte pravdu!

Dorothy Perkins, 79 Kč

A posledním kouskem, který vám dneska ukážu, je tahle přenádherná halenka. Byla to láska na první pohled. Neskutečně se mi líbí samotné provedení, střih a kombinace černé a bílé. Myslím, že to bude přesně ten kousek, který si můžu si vzít kdykoliv a budu se v něm cítit sama sebou.


H&M, 65 Kč.

A co vy? Nakupuje někdy v sekáčích?
Chtěli byste ještě někdy vidět moje sekáčové úlovky? :)

CONVERSATION

77 komentářů:

  1. Ten kabát je úžasný a ta cena .. luxus :3 V second handech moc nenakupuji, ale mám ráda outlety, kde je oblečení z výprodejů a starších kolekcí, ale nikdo předtím ho nenosil :) Tam se taky dají sehnat super věci za velmi nízké ceny :)

    www.meadelaida.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O outletech jsem už slyšela, ale ještě jsem se do žádného nepodívala, tak snad to někdy napravím a ulovím nějaké super kousky :)

      Vymazat
  2. Ten kabát je nádherný! Ja osobne sa do sekáča už dosť dlho chystám, ale v našom malom mestečku určite nechytím tak skvelé kúsky;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla v sekáči v malém městečku,takže nic není ztraceného a určitě něco objevíš :)

      Vymazat
  3. najdu sa tam naozaj dobre veci ja som si viac krat našla v sekači niečo čo sami pačilo a dokonca niekedy aj nove veci:)

    OdpovědětVymazat
  4. já chodím do sekáče strašně ráda a celkem často! Dají se tam najít fakt úžasný kousky... :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Super kousky, já osobně do "sekáčů" nechodím, protože u nás ve městě žádný dobrý bohužel neznám, ale nakupuji hodně na vinted.cz, což je v podstatě taky sekáč v internetové verzi :D Mimochodem máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou, samozřejmě pokud se rozhodneš můj blog číst:)
    Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vintedu jsem nakupovala hodně dřív, ale teď už mi přijde, že už se tam moc výhodně nakupovat nedá.. nebo nemám moc štěstí na nějaké super úlovky ;)
      Děkuju! ♥ Určitě se podívám :)

      Vymazat
  6. Tá posledná blúzka je fakt krásna :) Ja neviem, ale ja som ešte nikdy nič pekné neobjavila v sekáči :D mám len také blbosti ako tričko na behanie, deku, ale nič také seriózne.
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)) ..určitě se na tebe štěstí jednou usměje :)

      Vymazat
  7. Parádní úlovky :) Dřív jsem chodila do sekáčů hodně, teď už míň, ale asi budu muset zas vyrazit :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  8. kabátek je nádhernej, hrozně dlouho takový hledám:))

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ten kabátek je vážně parádní! :) Taky jsem si v sekáčích hodně dobře nakoupila různé bundy a největší spokojenost! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)) Tak to je super, že sis v sekáčích taky už dobře nakoupila :)

      Vymazat
  10. Taky miluji nákupy v sekáčích! šaty DP jsou super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že tu je další sekáčoholik :D ..děkuju :)

      Vymazat
  11. Tak ten kabát bych brala taky! Ten je! <3
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  12. Já bych si také někdy moc ráda nakoupila v sekáčích, jenže mám problém s tím, že jakmile se mi něco zalíbí, tak to nikdy není v mojí velikosti :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky vždycky naštve, když mi ta věc je velká/malá.. ale to k sekáčům prostě patří ;)

      Vymazat
  13. Já teda nákupy v sekáčích zbožňuju! Najdou se tam úžasné poklady za směšné ceny, čehož je dokladem i Tvůj skvělý kup :). Já jsem teď ve Vádeňském sekáči koupila dva úžasné kousky, sice je cena trochu vyšší, ale stojí za to :)
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem ráda, že tady je další milovnice sekáčů! :)

      Vymazat
  14. Dominičko,
    krásné úlovky a naprosto s tebou souhlasím. Navíc,když bych nenakupovala v sekáčích, tak nikdy nemám tolik hadrů, jako mi leží v současné chvíli ve skříni :D
    Ve vesničce kde bydlím, je naprosot luxusní sekáč. Moje oblíbené značky jako H&M,Topshop,Promod,Zara .. všechno za pár kaček a nádherné.
    Brzo určitě napíšu nějaký podobně orientovaný článek.
    Měj se krásně <3
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si přesně říkám i já.. většinu mého šatníku tvoří kousky právě se second-handů :) ..také mám vždycky radost, když tam ulovím právě takovouhle značku za pár korun, to na sekáčích přímo miluju! :)
      Děkuju moc za milý komentář :))

      Vymazat
  15. Já sekáče miluju! Často tam seženu věci, které nikde jinde sehnat nemůžu. Jako naposledy černé sako, černé mamajeans, které stopro ještě ani nikdo nenosil a naposledy v sobotu jsem si koupila super podzimní kabát. Vím, že většina lidí se dívá na sekáče skrz prsty, ale já to nechápu. Radši si koupím dobrou značku oblečení, co už někdo nosil, ale aspoň vidím, že i po nekolika vypráních je to jako nové, než halenku z asijské tržnice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to máš taky skvělý úlovky :)
      Přesně tak, naprosto s tebou souhlasím :)

      Vymazat
  16. Sekáče můžou být fajn věc, ale u nác ve městě žádný pořádný není :( nebo jen neumím hledat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to hodně o štěstí.. často odcházím zklamaná, ale když tam zas objevím takovéto kousky, tak jsem nejvíc nadšená :)

      Vymazat
  17. do sekáčov veľmi nechodím, popravde, bola som tam asi dvakrát. Asi to bude tým, že ma veľmi to hrabanie sa tam nebaví. :/
    Kabát je skvelý! a aj blúzka sa mi veľmi páči :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky na to vyložené hrabání moc nejsem, ale ve spoustě sekáčů máš už věci krásně vystavěné na ramínkách :)

      Vymazat
  18. Ten kabát je super a ta halenka se mi taky moc líbí! :) a se second-handama to mám úplně stejně! :) často mi udělají i větší radost než normální obchody :) nedávno jsem třeba sehnala docela známou mikinu BOY London a to jen za 39 Kč!! :))
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  19. Krásne vecičky. Ja do sekáčov nechodím, pretože u nás v meste nie je žiaden poriadny :/
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí.. ale zkus do něj někdy zajít, třeba tě překvapí :)

      Vymazat
  20. Věci ze sekáčů jsou náhodou super! Člověk najde originální kousky a navíc ještě ušetří :) Poslední svetřík s košilovým lemem je moc hezký :) The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  21. Rozhodně sis vybrala dobře. Všechny tři kousky vypadají úžasně (hlavně ta halenka). Se sekáči to mám úplně stejně :) Nedávno jsem si z jednoho odnesla super tričko a dvě mikiny (všechno za 40 kč :D)
    Young, Wild and Free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :)
      To jsem ráda, nakoupila jsi vážně výhodně :)

      Vymazat
  22. čoveče, ještě jsem v sekáči nenakupovala, ale když vidím ty úlovky...asi začnu :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Domčo skvělé úlovky, nejvíc se mi líbí ten kabát :) V sekáčích nakupuju, jen teď už jsem asi v žádném 3 měsíce nebyla, protože o prázdninách nebyl čas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Já právě v žádném sekáči tyk celé prázdniny nebyla - nebyl to vůbec čas :( ..ale teď už do nich snad začneme chodit zase častěji :)

      Vymazat
  24. Určitě je přidávej častěji, ať je vidět, že i v sekáči se dají sehnat skvělé věci a za minimální cenu :). Já jsem v nich nakupovala dříve, bohužel teď kolem sebe žádný nemám nebo jsem spíš ještě žádný nenašla.
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Domi ty šatky jsou úplně dokonalé :-) A moc ti sluší.
    Jinak já nakupuju na vinted - sekáči přes internet, na ty klasické nemám odvahu se probírat těma stovkama hadříků:D Ale jiank souhlasím, kolikrát tam najdeš věci s duší:-)

    fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Já na vinted také občas něco koupím, ale mám radši, když si ty věco můžu sama vyzkoušet :)

      Vymazat
  26. Krásné věcičky :) kabátek ti moc sluší :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  27. Šaty ma hneď zaujali :) sú naozaj veľmi pekné :)

    FITNESSDAME

    OdpovědětVymazat
  28. Achjo, to není fér! Já si v sekáči nikdy nic nevyberu a vždy lidi kolem mě tam najdou tak super kousky. Ten kabát je dokonalý :)

    Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takový pocit mývám většinou i já :D ..ale všechno je o štěstí, které se na tebe určitě jednou usměje :)

      Vymazat
  29. Já si taky myslím, že se v sekáči dají sehnat skvělé věci, ale já prostě nemám tu vytrvalost přehrabovat se v tom oblečení. Kéžby to dělal někdo za mě. :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nejsem vyloženě na nějaké přehrabování, ale čím dál tím častěji narážím na sekáče, kde jsou věci krásně vystavěné na ramínkách, jako v normálních obchodech :)

      Vymazat
  30. Charming,so fashion,I like this type clothes.

    http://www.2015chichandbag.com

    OdpovědětVymazat
  31. Amazing stylish ladies!
    Have a nice weekend
    http:// www.2015louisvuittonstore.com

    OdpovědětVymazat
  32. Miluju úlovky ze second handu! A ty tvoje jsou parádní :)

    OdpovědětVymazat
  33. so beautiful! love this dress!


    http://www.heygoodtimes.com

    OdpovědětVymazat
  34. More power to you and your blog – you look fab!


    http://www.2015handbagshops.com

    OdpovědětVymazat
  35. you are so fashion and like you and trust you

    http://www.chanelshandbagoutlet.com

    OdpovědětVymazat