F V novém do nového roku - Another Dominika

V novém do nového roku

Klasický článek s novými věcmi, co jsem si koupila, jsem zveřejnila na blog naposledy v červenci 2017. Sama jsem byla překvapená, jak je tomu už dlouho. Vynahrazovala jsem si to články se sekáčovými úlovky, kterých naopak bylo více než dost, jelikož jsem nakupovala právě v second handech a klasickým obchodům jsem se více méně vyhýbala. 
A pak se stala karanténa, opakované třídění šatníku, touha po něčem novém, povánoční výprodeje na e-shopech a u mě se během ledna sešlo hned několik balíčků.
A co v nich bylo Vám ukážu právě v tomto článku. Převážná část věcí je ze Zootu, kde byly (a jsou) opravdu velké slevy plus jsem našla i slevový kód na 20%.

Boty Reebok
Sama si trochu klepu na čelo, že jsem si koupila bílé boty. Potřebovala jsem nějaké tenisky, dívala jsem se různě po e-shopech a neustále jsem si říkala, že bílé tenisky brát nemám, i když se mi líbí. Pak jsem našla tyto tenisky a bylo jasno. 


Kostkovaný kabát
Kabátek jsem našla úplnou náhodou, chvilku jsem nad ním váhala a nakonec jsem si ho na zkoušku objednala. Je oversize, ale v ramenou a přes ruce (moje problémové partie při nošení kabátů a trenčkotů) mi sedí jako ulitý. Nikdy bych neřekla, že u podobného kabátu bych někdy řekla, že mi až tak moc sedne a budu se v něm cítit tak skvěle.

Jacquiline de Yong, 519 Kč (původně 1 769 Kč), Zoot


Šedý kabát
Podobný kabát, jako je tento, je ten původní důvod, proč jsem začala brouzdat po e-shopech. Hledala jsem elegantní kabát k sukním a šatům. Upřímně je na můj vkus trošku delší a jelikož jsem menší, tak se bojím, jestli mě zbytečně nezkracuje. Ale mám tak trošku tušení, že to je jen nějaká utkvělá představa v mojí hlavě, protože to, že je tak dlouhý se mi vlastně líbí. Nemám totiž ráda, když z pod kabátu vykukuje sukně/šaty, jelikož to poměrně dost deformuje postavu.

Dorothy Perkins, 855 Kč (původně 2 139 Kč), Zoot


 Čepice Napapijri
Kdo už mě trošku zná, tak ví, že miluju Norsko a všechno s ním spojené. Ve vánočním vlogu od Val z Aprés Chic jsem viděla, že dostala zimní čepice od značky Napapijri, kde vepředu je velká norská vlajka, naprosto jsem se do čepice zamilovala a musela jsem ji mít. A tak dlouho jsem na ni koukala, až mi ji nakonec koupil přítel, což jsem vůbec nečekala a jsem za to moc ráda.

Napapijri, 885 Kč (původně 1 181 Kč), Eobuv


Svetr s proužky
To bych ale nebyla já, abych v tomto haulu neměla i nějakou kousek ze sekáče. Opět jsem si něco koupila v online sekáči na IG Secondhand ESO. Tentokrát jsem neodolala proužkovanému svetru původem z H&M,  který mi krásně sedí a jsem za něj moc ráda.


H&M, 149 Kč + 65 Kč poštovné (Secondhand ESO Strakonice, Instagram)


Taky jste neodolali lednovým slevám? Co jste si koupili?

CONVERSATION

52 komentářů:

  1. Loved the pieces of clothes! Thanks for sharing! <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si zatím nepořídila nic, spíše šetřím na věci do bytu, ale koupila sis krásné kousky. Ať ti dělají radost! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Také bych měla spíše šetřit, ale chtěla a potřebovala jsem si udělat něčím radost :)

      Vymazat
  3. Oba kabáty jsou moc pěkné, svetr taky. Čepice mne nějak nezaujala (zvlášť za tu cenu), ale to bude tím, že já čepice skoro nenosí. A každý má své "to musím mít"... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Cena za čepici je sice šílená, ale vyplatila se, čepice krásně sedí a hřeje :)

      Vymazat
  4. Som rada, že nie som jediná, kto teraz v karanténe dosť nakupuje online. Ja tým, že nikam nechodím, tak sa aspoň takto poteším, hh. A tiež tie zľavy boli teraz všade, tak ma to viackrát nalákalo. Tiež som si pred časom kúpila biele tenisky, veľmi podobné týmto tvojím, a vravela som si, že prečo biele. Ale sú krásne! To je najdôležitejšie, haha. Kabáty sú oba krásne, ten šedý sa mi teda naozaj páči, ale neviem, či by som si trúfla kupovať online kabát, bála by som sa, že mi nesadne. Ale zase vždy ho môžeš vrátiť. A inak tiež ma často práve blogerky/vlogerky nalákajú na nejaké oblečenie/kozmetiku a potom ju musím mať! No ja som si teda nakúpila najmä teplákové súpravy, aby som aj doma vyzerala a cítila sa príjemne, keď už som tu 100% času.
    Prajem ti krásny týždeň! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem taky ráda, že v tom nejsem sama :D
      Děkuju ♥ Koupit si kabát online risk byl, ale vyplatil se :)

      Vymazat
  5. Skvelé veci.. A takéto články častejšie. Ja som tiež dlho dlho takéto články na blog prestala písať, ale pred Vianocami som akurat jeden konečne napisala. A snad to bude častejšie.
    Inak velmi sa mi páči šedy kabat.. tiež by sa mi nejaký hodil. Ja som tento rok zatial nenakupovala.. som si povedala, že budem šetrit - no som sama na seba zvedavá ako sa mi to podarí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Když budu mít co ukázat, tak ráda podobné články budu psát dál :)
      Také mám v plánu šetřit, ale udělat si nějakou radost není na škodu :)

      Vymazat
  6. Svetřík je moc pěkný, hodně se mi líbí i kostkovaný kabát - musí ti moc slušet! Také jsem si letos kupovala kabát. Nechala jsem si ušít z vlny skoro stejný, jako jsem nosila dřív, ale už byl po 8 sezónách potrhaný. A minulý týden jsem si objednala u švadleny sukni, na kterou jsem měla dlouho políčeno. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      Tyjo, tak to doufám, že nám svoje kousky pak ukážeš na blogu :)

      Vymazat
  7. Máš super styl a opravdu super kousky. :) Nejvíce mě zaujaly tenisky... nosím zdravotní, ale tento styl se mi neuvěřitelně líbí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásné věci a s těmi teniskami tě chápu :D Také jsem kolikrát neodolala a pořídila si bílé :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ ..jsem zvědavá, jak dlouho mi vydrží bílé :D

      Vymazat
  9. Ty boty jsou super! Zaujaly mě nejvíce! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jinak Valentýna si užijte <3 někde stačí trochu dobrého jídla a hezký film.

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem slevám odolala, ale byly opravdu lákavé. Jen mám teď všechno, tak jsem nechtěla nic zbytečné kupovat. Úplně nejvíce se mi líbí ty tenisky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  12. Ty kabáty jsou naprosto skvělý! A ty ceny... super :)

    OdpovědětVymazat
  13. To jsou krásné kousky, ten šedý kabát je úžasný ♥

    OdpovědětVymazat
  14. all those items are interesting to me;)

    OdpovědětVymazat
  15. Woooow, krásné věci!! Nejvíce se mi líbí botky Reebok a kostkovaný kabátek! 😍

    OdpovědětVymazat
  16. Já na Zoot ještě nikdy nic nekoupila. Několik screenů v telefonu mám, ale ještě nic jsem nekoupila :D Moc se mi líbí ty kabátky a boty :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ten kockovaný kabát je nádherný! Ja som na seba pyšná a zľavám som odolala, ale už sa teším kedy budem môcť ísť prehrabovať stojany v sekáčoch.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Jako milovnice sekáčů se už nemůžu dočkat, až je znovu otevřou :)

      Vymazat
  18. Wow krásné věci, nejvíce se mi líbí čepice a ten kostkovaný svetr. Já ledním slevám zatím odolávám, ale jelikož jsem před pár dny protřídila mé dvě skříně a to ve velkém myslím že to přijde během pár dnů či týdnů.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Tak to je super, že sis protřídila skříně, také se o to neustále snažím :)

      Vymazat
  19. Slevu jsem nestihla využít. Ale na Zootu také nakupuji. Ale teď se musím krotit, protože už to oblečení nemám kam dávat, když ještě ve skříních mám i nějaké sestry oblečení. Strašný :-D Ale aspoň neutrácím. A ty boty jsou super! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Taky se chci tento rok více krotit, za ten poslední rok jsem si toho nakoupila víc než dost, ale sem tam si chci dělat radosti :)

      Vymazat
  20. Ty kabáty jsou skvělý!:) Já jsem si objednala jenom nový věci na cvičení, jako odměnu i motivaci!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak doufám, že nové věci na cvičení jako motivace zabraly :)

      Vymazat
  21. Úplne som sa zamilovala do tých kabátov! :) Ja som si ako najnovší kúsok oblečenia kúpila športové legíny a nosím ich teraz neustále :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem nakupovala jen z nutnosti, jelikož mi praskly mé kalhoty :D
    ten kostkovaný kabát je naprosto dokonalý! ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  23. Máš moc krásný styl! :)
    Taky jsem si pořizovala bílé tenisky a klepala si na čelo, jenže ony jsou to jedny z nejhezčích bot :D Na té bílé zkrátka něco je.

    OdpovědětVymazat
  24. Ty botasky jsou top!!!
    Já nakoupila pár kabelek. :D

    Ela

    OdpovědětVymazat