F #TohleJeStesti - Another Dominika

#TohleJeStesti

Hned na začátku článku bych Vám chtěla strašně moc poděkovat za všechno. Ale teď hlavně za komentáře u předminulého článku (DREAMS). Když jsem si k němu četla komentáře, vyhrnuly se mi slzy do očí a kdybych zrovna neseděla v kavárně, nejspíš bych plakala štěstím. Děkuju moc, jste úžasné, inspirativní a dodáváte mi sílu, energii, zlepšujete mi náladu a za to všechno Vám patří obrovské DĚKUJU ♥.



Celkově se mám teď tak strašně moc dobře, že tomu nemůžu ani věřit. A nejspíš jako správná blogerka bych to měla mít všechno zdokumentovaný, mít vystailizovaný fotky na instagramu, ale víte co, já na tohle moc nehraju. Protože jde o to žít TÍM okamžikem, pamatovat si TO štěstí. Užívat si TEN moment. A to přesně já se všemi těmi momenty dělám. Zapamatovávám si je, uchovávám a užívám.

  • Obnovit s babičkou naší tradice kafíčkování, který vždycky skončí u skleniček vína a mého následného motání se na kole domů. Miluju to.
  • Najít v kapse kalhot 50 liber, doteď to nechápu. Ale že by to bylo znamení, abych se letos vrátila zpátky do Londýna?
  • Přečíst knížku, kterou jsem si koupila už v řijnu.
  • Přečíst knížku, ve které byla ještě účtenka. Koupila jsem si ji 15. prosince v 10:57.
  • Dívat se na filmy a zamilovávat si každý nový příběh (a tak tu v nejbližší době čekejte článek plný movies tips, který tu na blogu byl naposled začátkem srpna, jo, stydím se za to).
  • A opět se stát závislou na Nákupních maniačkách.
  • Uklidit si pokoj, Předělat si nástěnku. Uklidit si skříň.
  • Obnovit s kamarádkou naší tradici výletování do Písku (zdravím Miluš ♥).
  • Netrpělive aktualizovat InSIS a čekat, jak to dopadně s vaším rozvrhem. Předměty, o které jsem se nejvíc bála, mi schválili. Díky! 
  • Jíst čokoládu po kilech. A bez výčitek.
  • Sníst sama celou pizzu. Taky bez výčitek.
  • Klidně celý den zůstat v posteli. A v pyžamu. Ano, umím být ten nejlínější člověk na světě. Ale v tom přeci nejsem sama, že ne?
  • V podstatě můj život se poslední dobou skládá z pití kafe, zákusků, filmů/Nákupních maniaček a občasného vína. A vůbec to není špatný.
     Ale abych si trošku vylepšila moje blogerkovský skóre, tak tohle je moje nejdokonalejší nástěnka. Asi nejvíc se mi líbí kalendářík, které vytvářejí holky z ACOS a který mám v plánu každý měsíc obměňovat a psát si do něj všechno to, co jsem daný měsíc dělala.
    P.S. Pozná někdo skupinu na prostředním obrázku úplně dole?
    P.P.S. A jak trávíte poslední dny vy?

CONVERSATION

55 komentářů:

  1. Pěkný článek! je důležité radovat se z maličkostí:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně moc pěkný článek! :) Nástěnku Ti tiše závidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Však si takovou taky můžeš vytvořit :)

      Vymazat
  3. Celé dny v pyžamu miluju, vlastně je to u mě častá víkendová zábava :D A teď s antibiotiky jsem se válela 10 dnů a zlenivěla jsem tak, že se mi ani ven nechce :D

    OdpovědětVymazat
  4. No tak ta nová nástěnka je povedená a gratuluji, že se máš teď skvěle, to je fajn. Bude to hlavně asi tím, že už je po zkouškách, že? :) pamatuji si, jak jsi z toho byla úplně hotová, tak je super, že už se zase cítíš skvěle! :) Já teda osobně za sebe jsem pro vystajlované fotky! Jsem pro sbírání momentů a né věcí, takové momenty já nefotím ani nepostuju na instagram, protože vždy když se něco děje, tak u sebe foťák ani nenosím :D, al jsme pro vyšperkovaná jídla a pokoje a poličky a podobně. Teda aspoň u mě, protože to jsou maličkosti, které mi dotvoří celkový celek a to mi dost potom pomáhá, protože dokážu ocenit jednotlivé maličkosti, uvědomit si je, vnímat je a ne si nic neužívat. A mnohem víc mě jídlo baví, když je nastajlované než když je jen kydnuté na talíř nebo jak to říct :D. Zkrátka tyhle věci mě baví a jsem díky nim šťastnější, protože mi pomáhají vnímat a uvědomovat si plno věcí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že mám po zkouškovém, na tom má velkou zásluhu, ale celkově je teď nějaký lepší období :))
      Tak to je super, že tě to baví! :) Mě baví se na takové vystailizované fotky dívat, ale nemám potřebu je vytvářet :)

      Vymazat
  5. Krásný článek :) ta nástěnka je nádherně udělaná :) Nejkrásnější je se radovat z maličkostí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Článek je moc fajn!:) a takovou nástěnku mám v plánu si taky v dohledné době udělat:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  7. Užívej si to, všichni nepotřebují znát každej tvůj krok :D Nástěnku máš krásnou, já mám doma takovou tu tabuli na fixy, ale už asi rok je tam popsané starý kalendář na odškrtávání cvičení s Jillian :D asi bych to měla nějak upravit :D A jinak máš krásnou stuhu z maturáku, ta naše je úplně nechutná :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, takovou tabuli jsem vždycky chtěla! :D
      Jo, to jsem ráda, že nakonec vyhrála tahle jednoduchá černo-bílá, protože ta tmavě modrá, co mám z devítky.. ta je nic moc :D

      Vymazat
  8. Být celý den v pyžamu mě taky baví, ale moc na to nemám čas :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky právě ne, proto si to teď tak užívám :) ..ikdyž pořád něco dělám, tak se mi to podařilo asi jen jednou :D

      Vymazat
  9. Veľmi pekná nástenka, mám rada takéto nástenky, ktoré ťa motivujú a pritom uchovávajú spomienky. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Konečně. Ko-neč-ně čtu, že je někdo šťastný. Takových lidí a zpráv moc není a moc mě těší, že štěstí ještě nevymřelo. Mimochodem pyžamové dny jsou ty nejlepší

    GA Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tak krásný komentář! :) Já jsem ráda, že to můžu konečně napsat :) ..a věřím v to, že šťastných lidí bude přibývat :)

      Vymazat
  11. Já si strašně dlouho plánuju udělat nástěnku, sand mi to příští rok do nového bytu s přítelem vyjde! :D krásný článek a vůbec nemáš zač, zasloužíš si to :)

    OdpovědětVymazat
  12. Som rada, keď vidím/počujem, z čoho všetkého sa ľudia tešia. Ja sa tak vždy snažím ostatným aj povedať, čo ma v tento deň potešilo - aj keď to bolo len to, že sa mi podarilo obliecť sa za 5 minút či na raňajky som mala croissant a kokosové mlieko. Ostatní na mňa väčšinou pozerajú ako na divného človeka, že sa teším na niečom takom (dalo by sa povedať absurdnom, ale nič nie je samozrejmosť), no ja sa im snažím dokázať, že je dôležité tešiť sa z maličkostí. Človek je potom celkovo taký vyrovnanejší. Takže konečne niekto!
    Mňa sa niekedy ľudia pýtajú aj niečo takéto - Ak si šťastná, no nikto o tom neviem, si skutočne sťastná? Moja odpoveď - áno, pokiaľ ti neprekáža, že to nikto nevie. Pokiaľ si to vieš aj tak užívať. A som rada, že ty vieš. :) podľa mňa by to mali byť pre každého také goals v šťastí, kto to dosiahol, je skutočne šťastný - ale s tým súvisia aj tie maličkosti a tak...
    Inak už dlho plánujem objednať si pizzu a zjesť ju sama pred telkou, len tak, keď som celý deň sama doma. Ale ešte som nemala príležitosť.

    Toto, čo teraz ešte napíšem, bude mega divné. Tvoja nástenka ma skoro rozplakala. Ale možno k tomu dopomohla aj skladba Una Mattina od Ludovica Einaudiho. Je taká jednoduchá, no taká inšpiratívna! Tú skupinu v strede dole asi nepoznám, no poznám tých vľavo - a zase som si spomenula na ten film a to ma tiež dojalo. No vyzerá to proste všetko úžasne! :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůů, děkuju moc za krásný komentář! :) Jsem moc ráda, že tu je taky někdo, kdo se dokáže radovat z maličkostí! :) Vážně, v dnešní době je to skoro zázrak. A já ikdyž se zrovna nemám nejlíp, snažím se najít si vždy něco pozitivního, ikyby to měla být sebemenší maličkost :)
      Pizzu si určitě objednej! A nějakou strašně moc dobrou, když se na ni tak dlouho těšíš :))
      Děkuju! ♥ Mě zase dojal tvůj komentář, jsi úžasná! :)

      Vymazat
  13. Máš hrozně krásnej blog, už jsem pravidelnej čtenář! A hrozně mě potěšila fotka z The Perks of Being a Wallflower na tvý nástěnce! Moje nejoblíbenější knížka a film <3

    ZEEKO. | koreavcesku.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Je úžasné vidieť aká si šťastná ♥ Práve si chcem vystavať svoju nástenku a kalendár od ACOS sa mi k tomu bude perfektne hodiť :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  15. Tradice kafíčkování s babičkou? Takže nejsem s tou svojí sama?! ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Tá nástenka je úžasná a želám ti nech sa ďalej darí v živote tak ako doteraz :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak ať se ti takhle daří i dál i já teď pocituji na sobě změny a musím říct,že k dobrému :) Ten kalendář od ACOS je super,také jsem si ho stáhla :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Tak to jsem moc ráda, ať se ti taky moc daří ♥

      Vymazat
  18. Nástěnka je krásná ♥ A jsem opravdu a upřímně ráda, že se máš fajn, strašně ráda čtu tvůj blog :3 .. Já mám teď bohužel nějaké horší období, ale tak všechno jednou přejde a bude líp žejo :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)) Jů, to jsem moc ráda, děkuju ♥
      To je mi moc líto.. ale určitě bude líp! Držím palce, aby co nejdřív ♥

      Vymazat
  19. Presne s tebou súhlasim. A obzvlášť ten bod upratat skriňu a prerobit nástenku. Asi moja najoblúbenejší činnost v izbe :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To moje asi taky :D ..třeba strašně nerada utírám prach, to je fakt za trest :D

      Vymazat
  20. Krásny článok. Páči sa mi tá napaditosť.NINAVE

    OdpovědětVymazat
  21. Pěkná pozitivní atmosféra tady panuje.*

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělý článek. Neznám lepší věc, než když po často únavném týdnu můžu zůstat v posteli, jak dlouho chci a vylézt jedině ve chvíli, kdy mě čeká něco lepšího. Třeba kino nebo mi psík kňourá u okna, protože chce ven :) Užívat si krásné chvíle je třeba. Já se chci jen naučit jíst čokoládu bez výčitek .. a pizzu taky :D

    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Určitě naučíš, jednou za čas na tom není nic špatného sníst třeba i tu celou pizzu sama ;)

      Vymazat
  23. Krásný článek :) jsem ráda, že jsi šťastná :) my máme teď prázdniny, takže si hezky lenoším a mám se dobře :)

    OdpovědětVymazat
  24. awww beautiful

    f#138

    Really loving your blog.
    Love to see you on my blog
    I am following your blog. Hope you will follow back. xxx Keep in touch
    beautydrugs.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. tak to máme stejně, beru tenhle článek jako výzvu :D a ne třicetidenní, ale celoroční! a mimochodem - na ty nápady na filmy se MEGA těším :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. To je tak skvělý článek, Domi ♥ Ani nevíš, jak moc jsem za tebe ráda, že jsi konečně ŠŤASTNÁ! Mimochodem, jsem ráda, že nejsem jediná, která kafíčkuje s babičkou. Já si to s ní vždy užívám, akorát teď na to skoro vůbec nemám čas a vždy si vyčítám, že jsem za ni nestihla zajít o víkendu, protože jsem neměla čas. Příští týden to už musí vyjít ♥ Mimochodem, jak se jmenuje ta kapela na obrázku? Mám svůj tip, ale nechci to psát, abych nebyla úplně vedle :D

    Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda, že jsem to mohla konečně napsat a opravdu to tak cítit :) Jo, to znám až moc dobře.. poslední týdny a měsíce jsem babičku skoro neviděla, tak jsem moc ráda, že nám vyšlo alespoň to naše kafíčkování :)
      Škoda, že jsi svůj tip nenapsala.. zajímalo by mě, kdo si myslíš, že to je.. Ale nebude tě napínat - jsou to Pipes and Pints :)

      Vymazat