F Zářijové fuckupy aneb nikdy si nestěžujte, že máte nudný život - Another Dominika

Zářijové fuckupy aneb nikdy si nestěžujte, že máte nudný život

Úplně si pamatuju, že jsem si na začátku září říkala, že moje léto bylo takové nic moc. Že jsem toho moc nestihla a jen jsem doufala, že se to během září aspoň trošku změní.
Ok.
Vzhledem k těm všem fuckupům měsíce září bych řekla, že se mi to povedlo.
Trošku mám pocit, že kdybych měla napsat o všech fuckupech, stačilo by to na román, takže tady je mých top 5 fuckupů, které mluví asi za vše.

#happyafterall

Svatba sestřenice
Aneb když už víc jak rok nepijete alkohol, berete léky, na které byste pít neměli a vy dojdete k závěru, že jediná šance, jak tu svatbu přežít (a nezmrznout) je, začít pít. Úplně to nebyl dobrej nápad.  Překvapivě mi ani nebylo blbě, což doteď moc nechápu, protože jsem (jako vždy) začala kombinovat všechno možné. Jsem holt nepoučitelná. Pamatuju si, že mě jeden kluk vehementně přesvědčoval, že je moje nová sestřenka. A doteď jsem se nedokázala dopočítat, s kým vším jsem si ťukala panákem. Ale myslím, že i díky tomu jsem si svatbu moc užila. Jen by mě zajímalo, jestli se někdy poučím a přestanu ten alkohol míchat jeden přes druhý. A abych nekecala, odpadla jsem mezi prvníma hned po dětech.

Kluk z tanečních
Po zhruba osmi letech mi napsal kluk, se kterým jsem tancovala v tanečních. Domluvili jsme se, že půjdeme na kafe. A znáte to, já už si v hlavě pomalu malovala obrázek toho, jak spolu zestárneme na zápraží našeho domečku. Dobře, na můj vkus jsem se toho dozvěděla až moc o jeho bývalé přítelkyni Elišce. Tohle byl úplně ukázkovej fuckup.

Víno a zpráva TOMU klukovi
To takhle u nás byla pouť a s kamarádkou jsme si řekli, že se na ni půjdeme podívat, pak posedíme, možná si půjdeme zatancovat.. znáte to. Ehm, ve tři v noci jsem lehce ovíněná psala klukovi, díky kterému vzniknul tento článek. Nejsem na to nejpyšnější a doteď se bojím si přečíst tu zprávu, co jsem mu poslala. Každopádně to nebyl zrovna nejlepší nápad a mám pocit, že mám v hlavě ještě větší zmatek než předtím. Aneb když už si myslím, že už to nemůže být složitější, tak se to ještě o něco víc zkomplikuje. Ale hlavně, že podle něj máme všechno vyjasněné... Je třeba dodávat, že tohle byl fuckup jako z učebnice?

Seznamka
Dlouhou dobu jsem říkala, že já a seznamka to nikdy. A už tam jsem taky. Ehm, jakoby doteď to moc nechápu a mám pocit, že ti chlapi jsou fakt divní a zajímalo by mě, jestli si na ty svoje prapodivný zprávy někoho najdou. Celý ten systém mi přijde jako jeden velkej fuckup a trošku mě děsí, co tam vlastně dělám já.

Doktorka
Aneb většinu času při mé pravidelné každoměsíční  návštěvě jsem měla pocit, jako kdybych mluvila do zdi. Pak už to došlo do takového stádia, že jsem jen seděla a mlčela, což je moje poslední fáze před tím, než vybouchnu. Skončilo to tím, že jsem si odnesla svých sedm krabiček léků z lékárny, které jsem doma naštvaně zmačkala a hodila do kouta. Načež jsem je zase sebrala a začala jsem si hledat jiného doktorovi.

Já doufám, že jsem Vás aspoň trošku pobavila. Když si v hlavě promítám to svoje září, tak mám pocit, jako kdybych ho celý prožila v nějakém absurdním světě, který je celý padlý na hlavu a upřímně kdybych se tak moc nesmála, tak nevím, jak bych to září zvládla.

A jaké bylo to vaše září?

CONVERSATION

42 komentářů:

  1. Ohľadne tej doktorky, skús prevenciu. Ak chceš poradiť tak mi napíš a poradím ti.

    VIAC JE NIEKEDY MENEJ A MENEJ JE NIEKEDY VIAC

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel mi už v tomto stadiu žádná prevence nepomůže :)

      Vymazat
  2. Záři? Právě dnes jsem říkala manželovi, jestli jsme ho nepreskocili, tak rychle mi uteklo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám pocit, že září uteklo šílenou rychlostí, ale asi jsem za to vlastně i ráda :)

      Vymazat
  3. S těma praskama a pitím to mam stejně, že se pak divim, ze mi není špatně. Ale to září fakt rychle uteklo.. Z toho jsem byla přes týden a půl nemocná a ač člověk ležel a snažil se vyléčit, stejně to rychle uteklo.

    OdpovědětVymazat
  4. Já ani nevím, že září bylo, takže se ani nedělo nic význameného :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to právě znamená, že ses v září nenudila ;)

      Vymazat
  5. Tak jako musím říct, že s tím alkoholem to mám podobně, taky míchám. Ale já úmyslně. Protože dlouho jeden druh pít nedokážu, když piju dlouho pivo, je mi zle, když piju dlouho víno, je mi taky zle. Nejlíp mi bývá, když tam hodím nějaký tvrdý. :D
    A soucitím s tebou i s tou smskou. :D Taky někdy pošlu zprávu, kterou si pak ráno i bojím přečíst. :D :D
    Nooo, já jsem taky na seznamce. A jsem dost v šoku. Po delší době jsem si ji obnovila a vůbec nic se tam nezměnilo. Pořád mi píšou chlapi na sex, chtějí polonahé fotky, děs a hrůza!! Ti si nikoho seznat nemůžou. Ale na druhou stranu, do jednoho jsem se tam zamilovala. S ním to totiž bylo tak, jak jsem si představovala, že bych chtěla, aby to bylo. Byl milej, vtipnej, psal často, občas i volal.. A když jsme se viděli, bylo to skvělý. Líbil se mi ještě víc, než na fotkách. Byla s ním sranda. Strávili jsme spolu celý víkend. A po víkendu aktivita z jeho strany klesala... takže jsem zase tam, kde vždycky. Přemýšlím, co bylo špatně.. Tak snad ty budeš mít víc štěstí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrý :D Je pravda, že když se člověk přepije třeba jen vína, tak pak mu kolikrát hůř, než když míchá ;)
      Moc mě mrzí, že ti to s tím klukem ze seznamky nevyšlo :/ Občas mi fakt přijde, že ti kluci ani neví, co chtějí.. Ale doufám, že se na tebe štěstí ještě usměje, moc bych ti to přála :)

      Vymazat
  6. Celkově ten čas rychle utíká. Nejvíce mě pobavil kluk z tanečních. Taky mívám podobné představy. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle historka mě už baví taky, ale v ten den bych se nejradši propadla někam do země :D

      Vymazat
  7. Skvelý článok, veľmi som sa pobavila! :D :) Ale dúfam, že ďalší mesiac ti prinesie trošku viac šťastíčka a menej takýchto absurdných situácií :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Upřímně těch absurdních situací bylo za poslední dobu tolik, že bych se vůbec nezlobila, kdyby se říjen bez nich obešel :)

      Vymazat
  8. No ale nebyla by to bez těch fuckupů nuda v tom životě? :D
    Jsem na tom podobně a trapné a prapodivné situace snad nějak přivolávám :D

    OdpovědětVymazat
  9. Na seznamce jsem také byla. Je mi líto, že se tam nenajdou normální lidi, ale tací volové, co píšou úchylárny nebo jsou úplně ujetí. Chápeš. :-D Někdy ten život musíme mít okořeněný, jinak by to snad nebylo ono. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Hrozné. Už je říjen. Každopádně moje září bylo dost fajn. Rozhodně se nekonalo žádné takhle "divné" rande. S drahým jsme už šest let, takže mě jen tak nepřekvapí. :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že si měla září fajn :)) A docela ti závidím (a přeju!), že už jsi se svým drahým šest let :)

      Vymazat
  11. Mé září bylo celkově takové zvláštní, ale jsem ráda, že už je za mnou a je tady konečně říjen. Jinak co se týče seznamky, tak občas nechápu,co jsou chlapi schopni napsat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem vlastně ráda, že už je konečně říjen :))
      Kdybych to sama nezažila, tak bych tomu snad ani nevěřila :D

      Vymazat
  12. Je pravda, že jsem sice dlouhodobě zadaná, ale ani dřív jsem nikdy na žádné seznamce nebyla, protože mě zkrátka děsilo to, jak mi kamarádky vyprávěly o těch svých příhodách. To mi přišlo prostě mnohem horší než být sama :D Jenže potom jsou tu i takoví, kteří na těch seznamkách ty životní lásky vážně našli :)
    Přeji ti lidského lékaře, hodného chlapa a ať ti je dobře po míchání alkoholu a léků i nadále :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě znám lidi, co si někoho na seznamce opravdu našli, takže jsem tomu chtěla v tu chvíli dát šanci :)
      Děkuju! ♥

      Vymazat
  13. Jak se říká, jednou jsi dole, jednou nahoře. :D Takže tě naprosto chápu a říjen pro tebe ve všech směrech bude snad příznivější! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Fakt super článok. :D Veľmi ma bavil spôsob ako si to napísala. Život dokáže byť niekedy obrovský kolotoč. Nikdy nevieš kam sa dotočíš, čo dobrodružnú zažiješ a z čoho sa poučíš. ;) :D

    Prajem ti pekný deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Tak ten článek je boží. Pobavila mě ta svatba a kafe s klukem. :D
    Ono člověk vždycky udělá něco, když si myslí, že to doslova potento. Ale co se stalo se mělo stát.

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  16. Seznamce dej určitě šanci, i když se ti to tam může celé zdát hrozné. Jasně, spousta lidí to zkouší a pak si stejně najde někoho v reálu. Spousta lidí narazí na úchyly a debily. Já jsem v tomhle ohledu měla velké štěstí, ale vím, že zas taková výjimka nejsem.

    Nicméně držím ti palce, aby byl říjen trochu míň nešťastný měsíc. A krásná fotka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také znám lidi, co si přes seznamku někoho našli :) Tak uvidím, jak to dopadne se mnou :)
      Děkuju ♥

      Vymazat
  17. Taky si někdy říkám, co se to na těch seznamkách vyskytuje za individua. To bude tím, že opravdu nejsou schopní si najít někoho normálně :D i když jsou i výjimky. Mamka se tam seznámila s jedním chlapem a už budou spolu slavit rok 😊😊 jinak jsem se nad článkem pobavila, snad už pro tebe bude říjen klidnější 😆 já byla v září na dovolené a zase začalazačal škola :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se už tak trošku bojím, jestli i já nejsem individuum, co si nedokáže nikoho najít "normálně" :D Ale právě několik výjimek znám i já :)

      Vymazat
  18. Pre mňa bol september tuším najlepším mesiacom, aj keď rýchlo preletel. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že jsi měla krásné září! :)

      Vymazat
  19. To míchání alkoholu moc dobře znám :) pak je to ještě horší no... Já měla září celé bez přítele, jsme teď v takovém divném stádiu, jinak pár zážitků bylo, takže to zase tak špatné nebylo. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí :/ Tyhle "divné" stádia úplně nesnáším, člověk pak vůbec neví, na čem je :/

      Vymazat