F Co jsem viděla | Films VII. - Another Dominika

Co jsem viděla | Films VII.

Jelikož jsem teď nemocná, tak neustále hledám nové a nové tipy na filmy/seriály. Bohužel jich už moc nenacházím, a tak jsem se rozhodla sepsat alespoň tipy ode mě pro Vás.

Brooklyn 
Je nádherný film. Je o mladé dívce, která se z Irska za prací přestěhovala do Brooklynu. Ve filmu je krásně ukázán stesk po domově, který se pozvolna proměňuje jen ve vzpomínku.

Odkaz

Zůstaň nablízku
 Na tenhle film jsem narazila úplnou náhodou a jsem za to strašně ráda. Hraje v něm moje oblíbená herečka Dakota Fanning, která představuje autistickou dívku, která svět vnímá svým vlastním způsobem. Napíše scénář a odhodlá se vybočit ze své obvyklé cesty a doručit scénář včas.

Odkaz

Chvíle před koncem
 Je film o dívce, která měla autonehodu a od té doby se každé ráno probouzí právě v ten den, kdy ji měla. Každý den se snaží přijít na to, proč tomu tak je.

Odkaz

Lady Bird
Tenhle film jsem si moc oblíbila. Vlastně když nad tím přemýšlím, tak ani nevím, jak film přesně popsat. Je o dospívání, o jakémsi vzdoru proti autoritám, o snech.

Odkaz

Já, Simon
Tenhle film jste nemohli minout, protože byl úplně všude a právě kvůli tomu jsem měla velká očekávání, která se nenaplnila a já jsem z filmu trošku zklamaná, což je paradox, protože za normálních okolností bych z něj byla nadšená. Ale i tak film určitě doporučuju.

Odkaz

Rande naslepo
 Rande naslepo je pro mě film o tom, že když se chce, tak opravdu všechno jde a všechno je možné. Film je o mladíkovi, který má oční vadu a téměř oslepne, přesto se přihlásí na stáž do hotelu a téměř nikomu neřekne, že nevidí. Všechno zvládá pomocí svého kamaráda, který mu pomáhá si vše zapomatovat nazpaměť.

Odkaz

Rande na dvě noci 
Původně to měla být záležitost na jednu noc, ale kvůli sněhové vánici zůstali uvěznění v bytě, a tak se "rande" protáhlo na noci dvě. Film je plný vtipných momentů a nejvíc miluju ten konec.

Odkaz

Mozek v plamenech
Film o tom, když se najednou přestane cítit tak nějak sami sebou a najednou přestanete všechno zvládat, i když podle doktorů jste naprosto zdraví.

 Odkaz

Má mě rád, nemá mě rád 
Úplně kouzelný film  o takové té první dětstké lásce. Film sleduje dvojici od jejich prvního setkání, přes základní školu až po střední.

Odkaz

13 Reasons Why, 2. série
Na druhou série jsem se strašně moc těšila a bohužel jsem z ní trošku zklamaná, Jasně, pořád tam bylo napětí, které mě nutilo pustit si další a další díl, ale ve výsledku jsem z celého soudního procesu zklamaná. Ale co mě nejvíc zaskočilo, bylo, jak dopadl soudní proces s Bryce Walkerem, protože mi přijde, že to dává špatný signál, ale možná je to jen můj subjektivní pocit.

Odkaz

Famous in Love, 2 série
 Druhá série je hodně podobná té první a upřímně mi to přišlo všechno zbytečně natažené a že se kvůli tomu v podstatě v celé sérii nic moc nestalo. Na druhou stranu jako odpočinkový seriál, který si pustíte než půjdete spát, poslouží dobře.

Odkaz

Průměrňákovi
Poslední série Průměrňáků se mi moc líbila, tohle je jeden z mála seriálů, který nikdy neztratil úroveň.  I proto mě hodně mrzí, že seriál skončil. Takže pokud jste ještě devátou sérii neviděli, tak si ji určitě pusťte.

Odkaz

A co byste mi doporučili vy?

CONVERSATION

31 komentářů:

  1. Film Já, Simon som videla aj ja všade, no ani sama neviem, o čom vlastne je, každopádne obsadenie vyzerá veľmi zaujímavo, predovšetkým keď tam hrá Katherine. Na druhú sériu 13RW som sa veľmi tešila, no už po pár dieloch som bola sklamaná aj ja a nakoniec som ju ani nedopozerala, aj keď som nejaké scény videla.

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  2. Víc jak půlku jsem sice už viděla, ale ten zbytek potřebuju vidět! Na Já, Simon jsem skoro zapomněla a na Rande naslepo taky.

    Dokonalý tabu

    OdpovědětVymazat
  3. Z tohoto článku jsem viděla Má mě rád, nemá mě rád.
    Filmy moc nesleduju. Co se týče seriálů, tak já jsem teď v poslední době sledovala Broadchurch, Dynasty, Younger, The bold type, Siren, Jessica Jones, Life sentence nebo třeba Titanic krev a ocel.:)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  4. U druhé série 13 Reasons Why jsme si říkala, že je o trochu lepší než ta první, ale právě mě zarazil jak dopadl proces s Bryces. Celý seriál má poukázat na šikanu atd a že by se měl člověk bránit a pak tam jasně ukážou, že spravedlnost nefunguje a člověk si pak říká jaký to tedy má smysl. A u u scény s Tylerem na záchodě my bylo úplně špatně.

    Brooklyn už jsme viděla několikrát, hlavně Saoirse je skvělá:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem z Love, Simon i z druhé série 13 RW naprosto nadšená! Hlavně ty reasons mi přišly mnohem lepší než 1. řada, ale souhlasím, že ten Bryceův konec je špatný, doufám, že to ve třetí sérii nějak zdokonalí :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  6. Trailer na Já, Simon mi skočil jako reklama na youtube, a byla to snad jediná reklama, kterou jsem nechala dohrát až do konce... musím se na to určitě podívat ! :D

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to samý se stalo i mně :D Vždycky reklamy hned přeskakuje, ale "reklamu" na tenhle film jsem musela dokoukat celou :D

      Vymazat
  7. Úžasnej výběr, Lady Bird a Má mě rád, nemá mě rád jsou prostě srdcovky :) a Já, Simon jsem ještě neviděla, ale četla jsem knížku, tak teď se na to trochu bojím jít, abych nebyla zklamaná.. brzy se uzdrav :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já Simon mám stáhnutý, tak snad se na něj někdy podívám. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. Thanks for your recommendations :) the only one i've watched is 13 reasons why
    and i really liked the second season! i was wondering if you would like to follow for
    follow? let me know! kisses!!

    My blog - Lalabetterdayz

    OdpovědětVymazat
  10. Dobré tipy na filmy, já viděla Rande na dvě noci a Flipped a líbilo se mi. Seriály mám na svém seznamu, co chci vidět :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super tipy, já jsem z tohohle viděla jen film Rande na slepo a moc se mi líbil a jinak Famous in Love mám jako seriál moc ráda :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  12. The middle milujem! Ešte som nezačala pozerať poslednú sériu ale tie predtým som videla minimálne 2x. Flipped je krásny film. Kedysi som ho milovala.
    Už dlho pozerám po Lady Bird ale ešte som ho nenašla v dobrej kvalite. Veľa ľudí ho chváli.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  13. Viděla jsem Rande naslepo, je to krásný film :) a 13RW se taky chystám podívat, tak uvidíme .. ten seriál je takový zvláštní :) nisméně díky za tipy, ostatní filmy jsem neviděla a zaujaly mě :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  14. Máš docela dobré typy. Já dokoukala právě seriál Bylo nebylo a nemám moc na co koukat, takže si určitě něco stáhnu. Z filmů znám akorát Brooklyn.:) Ten je fajn. Jinak můžu doporučit Kissing both. Je to super romantická komedia, opravdu vtipná :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  15. Thanks for following :) I follow you now as well!
    kisses!

    My blog - Lalabetterdayz

    OdpovědětVymazat
  16. Naozaj super typy na seriály a filmy. Väčšinu z nich som nevidela a dosť ma zaujali takže ďakujem!

    Krásny piatkový večer! :)
    Blog of Sunflower

    OdpovědětVymazat
  17. Já, Simon chci určitě vidět. Má mě rád, nemá mě rád jsme viděla už asi 20x a moc se mi ten film líbí :). A co se 2 série důvodů týče, mě zase nadchla, vážně se mně líbila snad více, než ta první :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  18. I am going to see "Brooklyn" tomorrow. :-) In a cinema on open air. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Zaujal mě film Chvíle před rokem :). Také jsem z filmu Já, Simon byla zklamaná :/ a stim seriál 13 reasons why to mám stejně :).

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  20. Skoro všechny filmy jsem viděla a moc se mi líbily. Na Brooklyn se teprve chystám (už ho mám dokonce stažený, ale není čas :D) a o Zůstaň na blízku slyším prvně, ale zaujal mě, tak si na něj někdy snad najdu čas :)
    Jinak 13rw jsem viděla a taky nejsem nějaká nadšená... Famous in love jsem sledovala taky, ale nějak jsem to nežrala, prostě jsem si to jen pustila a jak říkáš, takový odpočinkový seriál, u kterého nemusís přemýšlet :). Hlavně mi byla nesympatická Bella Thorne, jak jí vidím na sociálních sítích, co dělá a tak, vůbec se mi do role nehodila :D
    Průměrňákovi znám, občas jsem viděla nějaký ten díl v televizi, ale nějak mě zaujal :)
    Super tipy na filmy a seriály! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Určitě na nějaký filmek mrknu. Ten s Dakotou mě zaujal nejvíc. Akorát u filmu Chvíle před rokem máš chybu. Je to chvíle před koncem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Já mám v počítači film stažený jako Chvíle před rokem, tak mě ani nenapadlo si zkontrolovat, jestli se film nejmenuje jinak :)

      Vymazat
  22. i am interesting in this movie with dakota:D follow:) hope U follow back:)

    OdpovědětVymazat
  23. Wonderful post darling, so nice,original and interesting!
    Would you like to follow each other? Follow me and I'll follow you back!
    Have a great day!
    http://elenabienvenido.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  24. Teda to jsi toho stihla dost! :) Díky za tipy!
    Já doporučuji seriál Narcos! ❤️

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  25. dost vela z nich som videla, ale velmi ma zaujali Zostan nablizku a Mozog v plamenoch. o tychto dvoch filmoch som este nikdy nepocula a vyzeraju, ze by sa mi mohli pacit. za seba by som aktualne odporucila serial The Handmaid's Tale, ktory som predvcerom dopozerala a uz sa neviem dockat pokracovania. taktiez este spomeniem serial Sharp Objects, ktory je aktualne novy.

    OdpovědětVymazat
  26. Já naposledy viděla film Láska bez bariér a mooooc doporučuji! Děkuji za typy od tebe, na něco určo mrknu :))

    OdpovědětVymazat
  27. Ja teraz dávam na Netflix ale už mám pocit, že som všetko videla tak ďakujem za tipy. Niečo som už videla, niečo si pozriem :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat
  28. Já viděla naposledy Láska bez bariér a moooc doporučuji! :)))

    OdpovědětVymazat