F Kde jsem. - Another Dominika

Kde jsem.

Poslední dobou je to se mnou celý nějaký zvláštní. V hlavě mám spoustu nápadů na články, dokážu si je v hlavě celé představit a sepsat. Pak ale zapnu notebook, přihlásím se na blogger a nic. Zablokuju se a nedokážu si číst ani blogy ostatních. Pořád mám v sobě takový zvláštní neklid. Vím, že následující tři měsíce budou hodně těžký a s největší pravděpodobností to budou ty měsíce, který určí, co se mnou v životě vlastně bude. A největší paradox je, že stačí, abych nenapsala jeden blbej test a na všechno můžu zapomenout.
Já mám asi prostě jen hodně velkej strach.
A přijde mi neskutečný, že pokud všechno dobře dopadne, tak ze mně třeba za tři měsíce bude bakalář. Přijdu si na to hrozně malá.
Ale do té doby mě toho čeká ještě víc než dost a já upřímně netuším, jak to zvládnout. Jak to zvládaj ostatní. A jestli se to vůbec zvládnout dá. Ten život, asi.
Chtěla bych to mít všechno za sebou. Tu bakalářku. To učení. To rozhodování.
 Ale všechno má svůj čas a i kdybych se stavěla na hlavu, tak to stejně budu muset zdolat sama krok za krokem.
A je to úleva se z toho všeho aspoň částečně vypsat.
Každopádně doufám, že ať tento článek čtete kdykoliv, já právě teď sedím/pololežím a píšu bakalářku.

P.S. Neztrácejme naději na lepší zítřky.

CONVERSATION

23 komentářů:

  1. Držím strašně moc moc palce, jsi skvělá a vážně věřím, že to všechno zvládneš:). Měj se krásně!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Přeju hodně štěstí, to dáš, určitě to zvládneš!! Mám trochu něco podobného, akorát o několik levelů níž - doslova. Za dva měsíce dělám maturitu a i když vím, že je to skoro nic, stejně si nepomůžu a bude mě to děsit do té chvíle, než to budu mít za sebou.
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  3. Do ničeho se nenuť, články počkají :) Hlavně hodně štěstí, určitě všechno ve škole zvládneš!

    LENN

    OdpovědětVymazat
  4. Neboj sa, ja verím,že si dostatočne silná na to všetko,aby si to zvládla. Ako sa hovorí, po búrke vyjde zas slnko. :) držím palce! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palce, aby bolo všetko skvelé a všetko ti to vyšlo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Držím ti s bakalářkou a se zkouškami palce. Já tyhle pocity měla před maturitou a stále mi přijde neskutečný, že jsem jí fakt dala. Všechno bude dobrý a ty to dáš, jsi přece šikovná :)


    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  7. Soucím, jsme na jedné lodi, já BP odevzdávám ve čvtrek, byl to pořádný boj, já to mělan naopak, předtím jsem se k blogu kvůli stresu nemohla dostat a hodně mě to mrzo, jenže to nešlo. A ty státnice..no dáme to, bude líp :) Hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  8. Držím palce, věřím, že všechno vyjde, jak má :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  9. Neboj sa, viem, že sa to teraz zdá úplne nepredstaviteľné, ale určite to zvládneš. Viem o čom hovorím, tiež som mala také pocity a nakoniec to dobre dopadlo. A teraz sa tak trápim s diplomovkou. Je to kolotoč!
    Držím palce!

    https://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Držím palce, určitě to všechno dobře dopadne :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě se do ničeho nenuť. Blog přeci jen počká. Držím ti palce a ať všechno úspěšně zvládneš. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Držím palce s bakalářkou ať dopadne dobře! :)) To je důležitější :))

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  13. Co si budem, ono takové to rozhodování o čemkoliv: bude pořád. Ale rozhodně se státnic neboj, furt si člověk musí jen říkat, že jde vyloženě o hov*o. Taky je mám za sebou, dokonce v dvojitém provedení :D, na prvních jsem utekla sama od sebe, protože jsem se právě sesypala už předem - jen z toho důvodu, že jsem se učit nestihla a věděla, že tam nemám co dělat. Na dalších to nebyla o moc větší sláva s vědomostmi, ale změnil se můj přístup - bylo mi to jedno... a ono to vyšlo. Známky na nic, ale vyšlo a vlastně se nezměnilo vůbec nic. :D Ve škole pokračuju dál, ale netuším proč. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Držím pěsti, aby ti to vyšlo! :D To zvládneš!
    Jdu si za svým snem

    OdpovědětVymazat
  15. Zažívám teď něco hodně podobnýho. Tak hodně štěstí, snad to půjde, občas člověk vidí věci hůř, než ve skutečnosti jsou :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  16. Domči držím ti palce! :) Mňa to čaká o rok a už teraz sa bojím...ale ako si písala aj keby sme sa na hlavu postavili musíme to všetko splniť krok za krokom, rozhodnutie za rozhodnutím...PokiaĽ ide o veľké životné rozhodnutia, tak sa poslušne hlásim, že toto nie je ani moja parketa...pamätám si to akoby to bolo včera, keď som v aute plakala a rozhodovala sa kam na vysokú a nevedela som...kam ísť čo spraviť aby som to potom neskôr neľutovala atď atď Ja však viem, že ty si šikovná a keď si to dotiahla až do tretiaku, tak už zaberieš zo všetkých síl naposledy a bude z teba bakalár! ;)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  17. Zrovna si ho čtu ve škole. Za chvíli mě čeká doučování. Budu ve čtvrtek psát druhý pokus zápočtového testu, který jestli napíšu, tak jsem bakalář, tak těžké to je... Já Ti držím palce, aby jsi to už měla za sebou a dopadlo to dobře. :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Takovýhle bordel v sobě mám taky. Bakalářka mne ale naštěstí čeká až za rok, takže věřím, že není tak velký, jak ten tvůj. Věřím ale taky, že ty to zvládneš! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  19. Už se asi státnice blíží když koukám na to datum, tak budu držet pěsti aby to dopadlo přesně podle tvých představ!:)

    OdpovědětVymazat
  20. Naprosto chápu, jak se cítíš, ale věřím, že všechno zvládneš! Držím palce :)

    OdpovědětVymazat