F Sekáčové úlovky XVII. - Another Dominika

Sekáčové úlovky XVII.

 Takovým mým malým předsevzetím do tohoto roku bylo, že bych chtěla zase více chodit do second handů a nacházet tam kousky, kterými bych doplňovala svůj šatník. Vím, že už nechci, aby to přerostlo do toho, abych v nich bezhlavě nakupovala všechno, co mi padne pod ruku. Ale zároveň vím, že to je velkou součástí mě, že miluju výhodné nákupy a že mi sekáče dávají smysl.

Pruhovaný svetr Primark
Pro mě naprosto TOP úlovek, ve kterém vidím samu sebe. Ani nevím, jestli se mi víc líbí střih, véčkový výstřih nebo kombinace barev. Na to, že nemám ráda výstřihy, tak mi přijde, že tento svetr je dělaný přímo pro mě. Miluju ho. 

Primark, 89 Kč (Strakonice - Velké náměstí - "po schodech nahoru")


Vínový svetřík s krajkou
Tohle byla láska na první dotek. Svetřík je neskutečně příjemný, líbí se mi krajka v oblasti dekoltu, která je sexy, ale zároveň nic neodhalí a vínová barva je prostě moje.

Orsay, 69 Kč (Strakonice - Velké náměstí - "po schodech nahoru")


Modrý kabátek
Není typickým kouskem, který bych měla ve skříni a nosila ho. Vlastně jsem i dost váhala, jestli si ho koupit. Ale něčím mě tak moc zaujal, že jsem věděla, že bych litovala, kdybych ho tam nechala. A v tom jsem měla pravdu. Kabátek jsem si zamilovala a ráda ho nosím. 

H&M, 75 Kč (Textile house v Brně)


Šedé kalhoty
Byly naopak láskou na první pohled a jen jsem doufala, že mi sednou. Naštěstí jsem je dopla a jsem nadšená, že tento kousek mám. Navíc mají mají můj strašně moc oblíbený střih v podobě tzv. paper bag.

H&M, 75 Kč (Textile house v Brně)


Černé vysoké kozačky
Nejsou úplně typickým sekáčovým úlovkem, ale kupovala jsem je z druhé ruky, proto je zařazuju sem. Koupila jsem si je jako minimálně nošené od kolegyně v práci, které už jsou malé. Já se do nich hned zamilovala. Vysoké kozačky už jsem si dlouho přála, jen jsem nečekala, že si je koupím, když půjdu v práci na záchod :D. Perfektně mi sedly, jsou kožené a nádherné.

Caprice, 600 Kč


Hnědé vysoké kozačky
Váže se k nim stejný příběh jako k těm černým. Opět jsem si je koupila od kolegyně, jelikož jsem jí říkala, že bych chtěla ještě hnědé vysoké kozačky, přinesla další várku bot z domova a mezi nimi byly i tyto, které jsou naprostou peckou. 
Jsem moc ráda, že jsem si z mého pomyslného wishlistu mohla odškrtnout černé a hnědé kozačky, které mi opravdu hodně chyběly.

Lasocki, 700 Kč

Černá kabelka
Zamilovala jsem se do ní už na jednom e-shopu, než jsem se ale rozhoupala k její koupi, byla vyprodaná. Proto jsem byla nadšená, když jsem ji našla na Vinted. Něčím mě kabelka oslovila, ale po vybalení moje nadšení trošku opadlo. Nejsem si jistá, jestli pro mě kabelka není příliš velká, zatím si ji ale nechám a uvidím.

Anna Field, 144 Kč (Vinted)

A jaké jsou zatím ty Vaše sekáčové úlovky tohoto roku?



CONVERSATION

62 komentářů:

  1. Super úlovky, nejvíce se mi líbí ty kalhoty! Já v sekáčích nikdy moc nebyla schopná nakupovat, nemám trpělivost se tím prohrabovat a málokdy mě tam něco zaujme, ale zrovna plánuju s kámoškou (která naopak v sekáčích nakupuje furt) do nějakého zajít a chci tomu fakt dát šanci, protože vždycky vidím jaké úžasné věci tam najde a nechápu, jak to dělá :D A právě sháním teď několik věcí (sako, kabát, černé šaty) a nechce se mi za to dávat stovky a tisíce, když vím že něco pěknýho můžu najít i v sekáči, když se budu snažit a dám tomu šanci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      Držím palce, abyste s kamarádkou v sekáči ulovily krásné kousky :)

      Vymazat
  2. Ten první svetr, šedé kalhoty a kabelka, to je přesně můj styl :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ta kabelka je boží :) já jsem letos ještě v sekáči nebyla, za to v antikvariátu jsem stihla už pěkně nakoupit 2x :)
    Nikys
    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super :) Taky jsem si stihla už pár knížek z druhé ruky koupit :)

      Vymazat
  4. Já se zatím v nakupování oblečení držím zkrátka, protože teď stejně nikam moc nechodím a trávím nejvíc času doma. Nedávno mě ale potěšilo, když jsem na Vinted pořídila jednu skvěle padnoucí černou džísku na jaro a také merch tričko jedné kapely, které jsem si přála a normálně by vyšlo o čtyři stovky dráž. :) Mám mnohem radši nakupování online, než kdybych něco musela hledat osobně, takže Vinted je moje první volba, pokaždé když něco potřebuji. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, taky se na vinted často dívám :) A upřímně nakupovat osobně do obchodů mimo sekáče už ani nechodím ;)

      Vymazat
  5. Já to v sekáčích neumím. Z tvých úlovků se mi líbí ten šedo-černo-bílý svetr, hlavně kombinací barev.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, moc pěkné kousky jsi ulovila. Nejvíce se mi líbí ty šedé kalhoty s vysokým pasem...☺
    PŘEJI pěkný víkend. ♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  7. pěkné úlovky :) přeji, ať se hezky nosí a dělají radost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dominiko, ahoj. Nakoupila jsi samé hezké věci a za pár kaček. Nejvíc se mi líbí ten vínový svetřík, mám ráda tuhle barvu. Já jsem v sekáči nebyla hodně dlouho. Opatruj se. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vínová barva je jednou z mých nejoblíbenějších, spoustu kousků mám v této barvě :)

      Vymazat
  9. Pěkné úlovky jsi ulovila, moc se mi líbí ty šedé kalhoty 😊. Já když jsem se naposledy byla podívat po obchodech, tak mi nikde nic do oka bohužel nepadlo.. 😕, ale těším se, až bude hezké počasí tak v obchodech určitě budou kousky, které mi určitě padnou do oka a já neodolám 😅.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad si hezké kousky vybereš :) Já mívám problém, že v klasických obchodech se mi nikdy nic moc nelíbí, ale v sekáči si něco vyberu téměř vždy :)

      Vymazat
  10. Ten pruhovaný svetřík se mi moc líbí, přesně můj styl! :) I kozačky vypadají pěkně, skvěle jsi pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten svetřík je moc hezký, dovedu si představit, jak musí být super se do něj zachumlat a vychutnat si kafe... :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nejvíce se mi líbí ty kalhoty, takový styl mám ráda a sama nějaké takové v šatníku vlastním :). Já mám zatím sekáčové úlovky jen z dětského bazárku pro malého :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tento styl kalhot mám čím dál radši, už mám troje :D

      Vymazat
  13. Moc hezké úlovky. Nejvíce se mi líbí svetřík s krajkou. S krajkou mám dvě trička a moc ráda je nosím :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty kozačky jsou skvělý nákup, jestli ti sedí! Vypadají úplně jako nové, a přitom kožené kozačky jsou pokaždé v obchodě pálka v řádu tisíc. Jedny Caprice mám a jsou báječné, nosím je třetí sezónu skoro denně, i s podpatkem jsou velmi pohodlné a není to na nich prakticky znát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sedí mi perfektně, právě jsem byla překvapená, že mi takhle sedly na první dobrou, normálně mívám problém si nějaké boty koupit i v obchodě ;)

      Vymazat
  15. Achjo, já v těch sekáčích asi neumím hledat :D Boží úlovky!:) Ten první svetr je krásný.

    OdpovědětVymazat
  16. Super výběr, moc se mi líbí ty šedé kalhoty.
    Také jsem už hledala, zda mám v okolí nějaké dobré second handy, hrozně ráda bych taky něco ulovila, ale zatím jsem nic moc nenašla, asi jsem na to levá, ani v Česku se mi nikdy nezadařilo, vždy chtěli za ty věci stejně, jako v jiných obchodech a výběr nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak to je škoda, snad na nějaký dobrý natrefíš :)

      Vymazat
  17. Už dlouho jsem nic zajímavého v sekáčích neulovila, člověk musí mít vytrvalost ataky štěstí. Všechny úlovky jsou parádní, hlavně ten červený světřík mě zaujal! V Brně máte dobře zásobovaný sekáč :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I v Brně to je o náhodě a o štěstí, ale přijde mi, že nějaký dobrý kousek se dá najít téměř vždy :)

      Vymazat
  18. Kabelka, opět skvělá ruka !! Já tohle prostě neumím :D

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  19. Ta kabelka a šedé kalhoty jsou fakt parádní úlovek! :) Boty mě nejdříve trochu zarazily, protože upřímně ty jsem se nikdy v sekáči neodvážila koupit. Nějaké botasky se ještě asi dají vyprat, ale takovéhle zimní .. no nevím, jestli bych si je ze sekáče vzala, ale od kolegyně naprosto chápu. :) Tam aspoň jeden ví, kdo je nosil. :D
    Já už v sekáči nebyla ani nepamatuju .. naposledy asi v zimě ještě v Bulharsku. Tady v ČR v mém rodném městě snad ani žádný nemáme. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nad boty v sekáči hodně váhám, ale když tyto byly od kolegyně a jsou v podstatě nové, tak jsem neváhala :)

      Vymazat
  20. Letos jsem byla v sekáči zatím jenom párkrát a moc jsem toho neulovila. Jediné, co jsem si odnesla, tak byla army greeen áčková sukně :) Příběh s kozačkami je boží :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  21. Tvoje sekáčové články mám veľmi rada. :) Máš dobré oko pri výbere.

    www.beautiful-savage.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Ty šedé kalhoty vypadají skvěle!:)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty prostě v těch sekáčích umíš nakupovat :-) Já byla v Praze a nic moc. Ale nemám nic proti sekáčům, sama bych tam nakoupila, kdyby se mi nějaký naskytl k návštěvě :-)

    OdpovědětVymazat
  24. á Domča nakupovala :-) Kabelka je luxusní

    OdpovědětVymazat
  25. Páni, já v sekáčích nikdy nic pořádného nedokážu ulovit, ale tvé kousky vypadají vážně dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Snad se i tobě brzy podaří něco pořádného ulovit :)

      Vymazat
  26. Nejvíce mě zaujala ta kabelka, ta je naprostým skvostem! Bohužel v sekáčích neumím moc nakupovat, ale ráda bych to jednou vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Není na tom nic těžkého, jen to chce tomu dát šanci :)

      Vymazat
  27. Tie úlovky sú krásne. Keďže som maniak na topánky tak tie čižmy by som brala aj ja.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  28. Ty kozačky jsou super, více se mi líbí černé, ale obě mají něco do sebe! A ze zbytku mě zaujal hlavně ten kabátek, je zvláštní, ale dobře zvláštní. :) Musím si taky nějaké kozačky konečně pořídit, tímto děkuji za připomenutí. :) V sekáči jsem letos zatím nebyla, poslední dobou jsem moc nenakupovala nové oblečení, protože ho mám plno a nestíhám unosit, ale třeba tam zase někdy zavítám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně naopak přijde, že tento rok zatím nakupuju o něco víc, potřebovala jsem trošku šatník doplnit :)

      Vymazat
  29. Wow, to je nálož samých krásných kousků. Víš, jak v sekáčích nakupovat, to se musí nechat... :D

    Já už dlouho do žádného nezašla... mám pocit, že mám narvanou skříň a už nemám nové věci kam dávat. :D

    Ela

    OdpovědětVymazat
  30. Mně se hrozně líbí to sáčko a pak ten vínový top, přesně podle mého gusta.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat