F Oblíbenosti, radůstky a novinky VII. - Another Dominika

Oblíbenosti, radůstky a novinky VII.

Za poslední týdny jsem opět nashromáždila pár věcí, které jsou u mě novinkami a které bych Vám dneska ráda ukázala. 

Deník Tam & zpět
Pětiletý deník Tam & zpět je věcí, kterou jsem si strašně moc přála. Nikomu jsem o tom neříkala, a proto mě strašně moc mile překvapilo, když mi ho kamarádka dala jako dárek k Vánocům. Pokud tento deník neznáte, tak se jedná o jakýsi zápisník, ve kterém máte na každý den v roce jednu otázku. Odpovědi na tyto otázky si v průběhu pěti let zapisujete do připravených políček na stránce. Získáte tím tam jedinečný a osobitý pohled na to, jak jste se v průběhu let změnili a posunuli.


Květinové šaty ze ZOOTu
V posledních dvou měsících jsem se snažila online nákupům vyhýbat, když jsem ale náhodou našla na ZOOTu tyto šaty, nemohla jsem odolat. Jsou nádherné, něžné, rozevláté a já je miluju. Navíc díky slevám jsem za ně dala necelé čtyři stovky z původních 1750,- korun.


Květnový DM box
Tento týden byl v DM k dostání DM box, který jako vždy byl plný nejen kosmetiky. Pokud můj blog sledujete, tak určitě víte, že já tyto boxy miluju a moc ráda si je kupuju. Kvůli práci jsem tentokrát pro něj musela poslat přítele a jsem moc ráda, že se mu podařil koupit přesně ten, co jsem si přála nejvíc. Upřímně se nejvíc těším na znovupoužitelné odličovací tamponky, jelikož jsem si je sama chtěla už dlouho pořídit.


Dekorace z Kiku
Nejsem si jistá, jestli jsem to už na blogu psala, ale v bytě, ve kterém s přítelem bydlím, si dávám dohromady takový svůj pokojíček. Zatím jsme ve stadiu, že jsme ho jakž takž uklidili, koupila jsem si sem stůl a nakupuji si sem i nějaké dekorace. Během léta doufám, že mi přítel pokojík vymaluje a dokoupím si sem nějaký nábytek, aby to byla plnohodnotná místnost. Zatím jsem ale u nákupu alespoň drobných dekoracích, abych si to tady zpříjemnila a cítila se tu lépe, proto jsem se nemohla dočkat, až se budu moc podívat na dekorace do Pepca a Kiku. Upřímně jsem byla dost zklamaná, ale i tak jsem si něco nakoupila. 
Neodolala jsem šperkovnici, která má nahoře rozdělených šest políček a ještě jeden šuplík a pokladničce ve tvaru kufru s nápisem "TRAVEL". Každá z těchto věcí stála stovku.


 Kolečkové brusle
Je jedna z mých nejlepších investicí tohoto roku. Jezdit na kolečkových bruslích mě vždycky bavilo, jen ty, co mám u rodičů, jsou už dost ošoupané, a proto jsem se rozhodla koupit si v Brně nové. Nakonec jsem si vybrala tyto, se kterými jsem moc spokojená.


Demi Lovato
Demi Lovato se v mých oblíbencích objevila naposledy na konci října a už o ní opět píšu. Se svým novým album a dokumentem "Dancing with the Devil" ohlásila velký come back a mě si zas a znovu získala. V dokumentu jsem jí ne všechno věřila a některé skutečnosti mi přišly dost zvláštní, nic to ale nemění na tom, že toho má za sebou víc než dost a její nové album, které vychází z jejích životních zkušeností, za poslech určitě stojí. 





A co jste si za poslední dobu oblíbili a koupili vy?

CONVERSATION

48 komentářů:

  1. DM box jsem nestihla, u nás byl prý vyprodaný během 10 minut :-(Ale mám na cestě jiný.....Ty šaty, ty jsou nádherné. Já si taky objednala a hned dvoje.
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn, tentokrát byly vyprodané hrozně rychle :/ Tak snad příště budeš mít větší štěstí :)

      Vymazat
  2. Ty šaty jsou úžasný, také jsem si teď jedny květinové kupovala. Mají všude nádherný sortiment. Inline brusle jsou super, určitě je hodně využiješ a navíc v Brně jsou pěkné parky a cyklotrasy.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já si poslední dobou květinový motiv zamilovala :) To jsou :)

      Vymazat
  3. Dominiko, zdravím. Z Tvé ukázky mě zaujal ten deník, ten by se mě líbil. Já jsem takový pisálek, každý den si píšu do deníku, co jsem dostala pod stromeček společně se spoustou nálepek. Moc mě to baví. Já jsem koupila už dříve Deník mého psa a Cestovatelský deník, oboje jako dárek. Ty šaty jsou parádní, určitě Ti sluší. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by byl tento deník pro tebe ideální :) Děkuju :)

      Vymazat
  4. O deníku slyším poprvé. Vypadá hodně zajímavě :) Ty šaty jsou krásné :) když jsme s přítelem aranžovali byt, bohužel byly obchody zavřené, teď už naštěstí nejsou, tak jsem se zašla podívat do Pepca a něco málo koupila. Jinak jsme kupovali přes internet. Včera jsem si koupila hezké letní pyžamo :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Tak to je fajn, že teďka už si nezbytné drobnosti můžeš v klidu nakoupit :)

      Vymazat
  5. Deník tam a zpět, nad ním taky pokukuji. Strašně se mi líbí ten nápad a ke všemu je to český výrobek.
    Znovu použivatelné tampony mám taky a jsou moc super. Myslela jsem, že nebudou tak dobrý ale jsou! :)
    Šaty jsou boží, moc se mi líbí.

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ten nápad je skvělý a ještě ke všemu český :)

      Vymazat
  6. Mně se DM box podařilo taky ulovit.. A dokonce mám ten stejný, co ty.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda ty šaty vypadají skvěle, přesně můj styl! Doufám, že je na tobě také uvidíme :)

    Od Demi mám ráda jen pár písniček, ale narodily jsme se ve stejný den i rok. Jinak ale také čekám na nové album od Mariny, které jsem si předobjednala a kterou miluji a nedávno jí vyšel nový song!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, uvidí se :)
      Tyjo, tak to je dobrá náhoda! :) Marinu vůbec neznám :)

      Vymazat
  8. O pětiletém deníku jsem taky uvažovala, je to skvělý nápad a ty vzpomínky jsou pak jistě k nezaplacení! :) Moc se mi líbí i šaty, mají krásný vzor. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli nad deníkem přemýšlíš, tak si ho pořiď, věřím, že ty vzpomínky pak budou k nezaplacení :)

      Vymazat
  9. Ten deník se mi moc líbí a také si ho chci pořídit:)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky mě hodně baví bruslení. Zaujal mě hlavně ten deník. Musím se po něm jít podívat. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  11. Já DM box nestihla - měla jsem toho dopoledne v práci tolik, že jsem si plánované vyběhnutí pro box musela odpustit. A odpoledne už nebyl, byť jsem zkusila dvě prodejny.
    Šaty jsou moc pěkné a ta cena naprosto super. Na mne čekají v Zásilkovně letní bílé boty ke kalhotů, tak jsem na ně zvědavá

    OdpovědětVymazat
  12. Tie šaty sú krásne. Ja si DM boxy nekupujem. Nezaujímajú ma vôbec tie boxy. Ešte tam nikdy neboli také veci ktoré by ma dostali.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné nové kousky :) Na DM box jsem měla taky zálusk, ale nepodařilo se ho ulovit :) Po pravdě teď v poslední době jsem se nějak odnaučila nakupovat, jak byly zavřené obchody tak to byla naprostá odvykací terapie :D Ale líbí se mi ten deník :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To je škoda, tak třeba příště se ti to podaří :) Odvykací terapie to byla, ale zas jsem se naučila více nakupovat na internetu ;)

      Vymazat
  14. Pětiletý deník jsem se snažila psát opakovaně, ale vždycky jsem to po pár týdnech vzdala, takže zůstávám jen u klasického diáře. Asi mi nebyl souzen. :)

    Pratelné tamponky jsou super, taky je používám. Mám jich kolem třicítky, takže je neperu ručně hned po použití, ale spolu s ručníky v pračce v malém látkovém pytlíku buďto na 60 °, nebo na vyvářku. Pak mi to přijde i jako hygienické a velmi pohodlné řešení.

    Kam plánuješ chodit bruslit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi stane, že nějaké dny vynechám, ale myslím, že se když tak dá pár dní dopsat a není to nic proti ničemu ;)
      Také plánuju si dokoupit další, abych je právě nemusela prát pokaždé hned po použití :)

      Chodím tady u nás na okruh, ale plánujeme i cyklostezku k Olympii :)

      Vymazat
  15. Hodně mě zaujal ten deník, o ničem podobném jsem ještě neslyšela.

    OdpovědětVymazat
  16. Ten deník mě taky zaujal a zkoušela jsem ho najít v knihkupectví, ale neměli ho. Asi si ho objednám. Super tip, děkuji :) Šaty jsou hezké a za tu cenu... :) O znovupoužitelných tamponcích taky čtu poprvé! A brusle! Mám je někde u rodičů v garáži :D Mohla bych je po dlouhé době vytáhnout. Blbé je, že chodím všude se psem a bojím se, že brusle + pes by se rovnalo karambol :D Tak ho nechám někdy na chvíli na hlídání k babičce... ještě najít někoho, kdo by šel se mnou, samotné se mi nechce :D
    Já jsem byla včera s mamkou na nákupech, tak mám botky a pár kousků oblečení :)) A mám toho nakupování zase na dlouhou dobu dost, je to vyčerpávající :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mně se tento deník prodává jen na internetu :) Brusle a pes není dobrá kombinace, netroufla bych si na to ;)

      Vymazat
  17. Na ten deník jsem také koukala. Kolečkové brusle již mám a těším se, až je zase obuji. Dekorace z Kiku jsou božské, taky jsem je tam viděla a ráda tam nakupuji :-) A Demi Lovato mám ráda už delší dobu. Ráda si poslechnu její písničky, mám ráda i všechny film, kde hraje, ale teď mě dost zaskočilo, když jsem si přečetla, že chce, aby ji brali jako ,,oni", nikoliv ji. To mě nemile překvapilo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to překvapilo, úplně této její nové životní fázi nerozumím a jsem zvědavá, jestli ji to vydrží.. Uvidíme, hlavně, aby byla v pořádku a šťastná..

      Vymazat
  18. Tyhle víceleté deníky jsou skvělé, ať se ti do něj hezky píše! :) Na nové album od Demi si taky dělám zálusk. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem jednou dostala taky deník na pět let, ale nejsem schopná každý den zapisovat, což je škoda.
    Jé, svůj pokojík! Snad ho dotáhneš do té podoby, kterou sis vysnila! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to každý den úplně nezvládám, ale myslím, že i když si to člověk zapíše pár dní zpětně, tak to nevadí :)

      Vymazat
  20. No to jsou krásné novinky. Ten deník je super. A ty šaty! No nekup to za čtyři stovky, že jo. A ten DM box se mi snad nikdy nepodařilo koupit, i když jsem si pro něj jela hned ten den, co vyšel, tak mě paní prodavačka vždycky řekla, že byl hned pryč, ach jo :-D

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ono je asi nejlepší tam jít hned během dopoledne, pak už bývají bohužel vyprodané :(

      Vymazat
  21. Deník mám, používám a miluju <3
    Šaty vypadají skvěle! a DM box taky!
    Co se týče třeba těch bruslí, tak já jsem ohledně nich posera a vždycky jsem se na nich bála :D takže obdivuju, že do nich vlezeš :D hah

    Jsem Michaela

    OdpovědětVymazat
  22. Pokladnička s travel vypadá suprově! Přítel si teď taky koupil takovou vylepšenou pokladničku, která má několik přihrádek a můžeš si tak peníze šetřit na různé věci :) Kolečkové brusle jsou boží, já ty svoje budu mít už 10 let, jsou po výměně brzdy i koleček, ale pořád skvěle slouží :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  23. Nad deníkem uvažuju hodně dlouho a jsou momenty, kdy vážně přemýšlím o jeho pořízení, ale ten čas prozatím nenastal xD Zaujala mě i cestovatelská pokladnička - přijde mi to jako skvělý způsob, jak dostat do podvědomí sny, které člověk dlouho odkládá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deník je skvělý, neváhala bych a objednala si ho :)

      Vymazat