F Kosmetika CareMedica - Another Dominika

Kosmetika CareMedica

 Asi není tak moc těžké si všimnout, že kosmetice na blogu přílišnou pozornost nevěnuji. Nejspíš to bude tím, že jen málokdy zkusím nějaký nový produkt a asi si ani nemyslím, že by moje beauty rutina byla natolik zajímavá, abych o ní psala.
Dostala jsem ale možnost vyzkoušet si produkty certifikované přírodní kosmetiky od CareMedica, které najdete na e-shopu Obchodu čínské medicíny tady. Co je na této kosmetice zajímavé je to, že obsahuje extrakty z bylinek a zejména pak z léčivých hub. Využití hub v kosmetice je pro mě novinkou a moc jsem nevěděla, co od produktů čekat. Byla jsem ale příjemně překvapená. 
Konkrétně jsem si vybrala denní a noční krém pro normální až smíšenou pleť a oční krém. Shodně tyto tři produkty obsahují extrakt z houby Reishi, která podporuje výživu a hydrataci pokožky. Podrobnosti o všech léčivých účincích Reishi můžete najít tady.


Denní krém pro normální až smíšenou pleť
Tohle je můj velký oblíbenec. Denní krém jsem až do minulého roku vůbec nepoužívala, takže jsem ještě neměla moc prostoru na to, abych si našla ten jeden svůj. Mohl by jím být ale právě tento. Jak jsem psala již v úvodu, obsahuje extrakt z houby Reishi, navíc i extrakt z Cordycepsu, který udržuje pleť hebkou a rozjasněnou. Dále ve složení najdeme i makadamiový a mandlový olej a bambucké máslo.
Možná právě díky extraktu z houby Cordycepsu je tento krém tak moc příjemný. Krásně se roztírá, vsákne se do pleti a nezanechává mastný filtr, má příjemnou vůni (nic dráždivé, jedná se o decentní přírodní vůni, kterou za vteřinku už ani necítíte) a zanechává pleť krásně hebkou a hydratovanou. Co je pro mě důležité je to, že mi i pomáhá na akné a zlepšily se mi začervenalá místa na pleti. 
Pokud byste tento denní krém chtěli vyzkoušet, najdete ho tady.


Noční krém pro normální až smíšenou pleť
K nočnímu krému jsem byla maličko skeptická, určitě už z mého blogu víte, že používám bambucké máslo, na které vždy pěju chválu. Ale po té, co jsme vyzkoušela tento noční krém od CareMedica, už se mi k bambuckému máslu ani nechce vracet. Noční krém obsahuje výtažky z houby Maitake, které podporují metabolismus kožních buněk, tzn., že zlepšuje stav pleti a zamezuje vzniku zánětů v pokožce. Dále obsahuje i mandlový olej a bambucké máslo.
Podobně jako denní krém, i tento noční je na pleti moc příjemný. Krásně vyživuje pleť a vstřebává se. Což je za mě velké plus. Nemám totiž ráda, když jdu spát a mám pleť stále mastnou po té, co jsem použila např. právě již zmiňované bambucké máslo. Pleť se přes noc krásně zregeneruje a hydratuje.
Noční krém najdete tady.


Oční krém
Oční krém jsem chtěla vyzkoušet už dlouho, a proto jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet právě tento. Mimo houby Reishi obsahuje i výtažky z Plamatky zelené a mořských řas. Dohromady ingredience zjemňují vrásky a vyhlazují pokožku kolem očí.
Podobně jako předchozí krémy je i tento moc příjemný. Všimla jsem si, že oční okolí se projasnilo a zredukovaly se mi i kruhy pod očima. I přes to jsou ale stále viditelné, nejsou už ale tak vystouplé. Oceňuji i to, že mi nedráždí oči. 
Oční krém najdete zde.


Textura všech tří krémů je jemná, příjemná, krásně se roztírá a vstřebává. Denní i noční krém zanechávají pleť hebkou a příjemnou na dotyk. Za co mají všechny tři produkty za mě obrovské plus, je jejich pumpička, díky čemuž je aplikace velmi příjemná a komfortní. Navíc stačí produktů opravdu malé množství, které vystačí na celý obličej.


Mně produkty opravdu moc vyhovují a jsem z nich příjemně překvapená. Mojí pleti sedí a vyhovují, jsem i ráda, že ji vůbec nedráždí. Jen jsem zvědavá, jestli oční krém bude mít na moje oční okolí při delším používání (zatím produkty používám každý den měsíc) nějaký větší vliv.

A co vy, znáte tyto produkty? Lákala by Vás je vyzkoušet? Jaký používáte denní a oční krém?




P.S. Omlouvám se, pokud teď nebudu příliš aktivní, bohužel se mi porouchal můj notebook a nevím, jak často se dostanu na ten přítelův.

CONVERSATION

46 komentářů:

  1. To vypadá dobře. O využití hub jsem taky ještě neslyšela, zajímavé :) Kdyžtak dej ještě někdy později vědět, co ten oční krém :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi balení - pumpička je fakt praktická. Většina krému bývá v dózičkách, takže se do nich musí sahat, pumpičky jsou z tohoto pohledu určitě lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, bohužel jsem si ani já nevšimla, že by pumpičku moc krémů mělo :)

      Vymazat
  3. Vypadá zajímavě, mám ráda přírodní kosmetiku, takže to omrknu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak houby v krémech zní rozhodně exoticky a zajímavě. Moc se mi líbí balení, ale já bohužel nemůžu používat na obličej ani tělo nic, co bych neměla předem léta ozkoušené, protože se hned po všem osypu nebo zčervenám. Takže já zůstávám u svých českých jistot. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu a jsem ráda, že si ty svoje jistoty našla :)

      Vymazat
  5. Túto značku nepoznám ale teraz som skúšala tuhý šampón tiež prírodný a je super. Určite sa pozriem po týchto krémoch.

    DENNÍK BÁBÄTKA // 3. MESIAC

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhý šampon mám i já a taky jsem s ním spokojená :)

      Vymazat
  6. Měla jsem oba krémy a k tomu i pleťovou vodu a jsem spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzpomínám si na tvůj článek na blogu :) Jsem ráda, že jsi s produkty spokojená :)

      Vymazat
  7. Tuto značku vůbec neznám. Rozhodně si mě nalákala na to ji vyzkoušet. Momentálně používám krémy od Yves Rocher, ještě mám doma věci od Ziaji.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  8. O produktech jsem nikdy neslyšela, ale to asi i tím, že taky nejsem moc kosmetický typ :D. Je dobře, že ti vyhovují, zní zajímavě :). Ať se ti notebook co nejdříve opraví :).

    OdpovědětVymazat
  9. Fandím každé kosmetické značce, co už na webu uvádí přesné složení, takže je možné se podívat a vyhodnotit, nakolik je kosmetika přírodní a zda neobsahuje nějakou pro mě dráždivou složku. Palec hore pro CareMedica! Oceňuji i praktické balení, do kterého není nutné sahat prsty. Krémy mě hodně zaujaly. Jen škoda, že není možné si je někde vyzkoušet před zakoupením celého balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za to mají i za mě palec nahoru :) To je škoda, že není možné si objednat vzorečky, ale třeba s touto možností e-shop ještě přijde :)

      Vymazat
  10. Produkty neznám a docela mě lákají:)

    OdpovědětVymazat
  11. Houby v kosmetice jsou zázračné, celkově i ve stravování a v poslední době jsou hodně populární i suplementy na imunitu. :) Věřím, že kosmetika má skvělý efekt a je dobrá.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě můžu kosmetiku jen doporučit :) Houby v jídle mám moc ráda, bohužel je přítel nejí, takže jsem je od té doby, co bydlím s přítelem, ještě doma neměla :)

      Vymazat
  12. Dominiko, mám ráda přírodní kosmetiku. Krém s houbami - o tom jsem ještě neslyšela, zajímavé. Reishi je léčivá, tak proč ne. Líbí se mi balení s pumpičkou, praktické. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za balení s pumpičkou mají velké plus :) Třeba tuto kosmetiku také vyzkoušíš :)

      Vymazat
  13. Produkty vypadají moc hezky, určitě by mě lákalo je někdy zkusit, sama jsem teď ale nejvíc spokojená s krémem z Lushe a pak miluji The Ordinary a tam různá séra střídám podle potřeb pleti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O The Ordinary slýchám samou chválu, lákalo by mě něco od této značky vyzkoušet :)

      Vymazat
  14. Tuto kosmetiku asi vůbec neznám.. Popravdě, poslední dobou, nic nového nekupuju. :D Jediné, co teď nakupuji, je jen jídlo. :D :D Ale určitě se to časem zase změní, protože já kosmetiku miluju. :D A potřebuji něco kvalitního. :))

    OdpovědětVymazat
  15. Také nejradši používám produkty s pumpičkou, je s ní nanášení produktu mnohem jednodušší :) Značku jsem už na jednom blogu viděla, ale Tvůj popis mě teda zaujal více :) Přiznám se, že co se týče kosmetiky jsem lajdák a žádný denní a noční krém nepoužívám :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, docela lituju, že jsem produkty s pumpičkou nezačala používat už dříve, ale asi jsem to tak nevnímala :) Děkuju :)

      Vymazat
  16. Čínská medicína má vždy něco do sebe 😊, ale o těchto produktech jsem neslyšela. Šikovné je, že všechny produkty mají pumpičku a dávkování je tak jednoduší oproti běžnému 😊. Než jsem ho spotřebovala používala jsem mandlový krém od Astrid, který byl jak denní tak i noční 🙂.

    OdpovědětVymazat
  17. Taky jsem měla možnost vyzkoušet jejich pleťovou péči, ale už je spotřebovaná. Teď na svou pleť používám Niveu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  18. Zajímavé flakóny i složení. :O Přes rok na pleť používám pouze dermokosmetiku, takže po ničem novém nekoukám.. :X

    OdpovědětVymazat
  19. O těchto produktech čtu poprvé a také mě zaujalo, že jsou nějaké výtažky z hub. A možná si mě nalákala k vyzkoušení! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! :) Snad i něco vyzkoušíš, stojí to za to :)

      Vymazat
  20. Tak o této kosmetické značce jsem ještě neslyšela, ale vypadá perfektně! Určitě bych se nebránila tuto kosmetiku vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  21. Tuhle značku ten vidím poměrně často, takže už jsem o ní slyšela, ale ještě jsem nic nezkusila :)

    OdpovědětVymazat
  22. Značku neznám, ale je super, že se krémy rychle vstřebávají - to je pro mě vždy zásadní. :) Vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat