F Předvánoční čas | 4. adventní neděle - Another Dominika

Předvánoční čas | 4. adventní neděle

Když jsem přemýšlela, jaký článek čtvrtou adventní neděli vydat, napadl mě právě ten, který by shrnoval můj adventní čas prostřednictvím fotek. Upřímně ten můj advent byl jiný, než jsem čekala a než jsem si přála, ale tak už to tak občas bývá. 
Přesto jsem stihla několikrát navštívit vánoční trhy, dát si na nich svařák, projet se na ruském kole, upéct cukroví a i nějaký ten vánoční film jsem si pustila. Navíc jsem zkoukla nový seriál na Netflixu s názvem Dash & Lily, který byl skvělý a zaručeně Vám navodí vánoční náladu.
Ale jelikož je mi jasné, že u spousty z nás jsou přípravy v plném proudu a není času nazbyt, pojďme se rovnou podívat na fotky, které charakterizují ten můj advent.













Vánoční dekorace
I když jsem už článek o dekoracích psala (najdete ho tady), tak si neodpustím vám alespoň dvě novinky neukázat. Tou první jsou dekorace z 3D tiskárny, které jsem dostala od své kamarádky Teri, která píše zajímavé články na svém blogu Glitter Shard, na který moc doporučuji se podívat. Ze sobíka i vloček jsem nadšená a naprosto jsem jim propadla. Upřímně doufám, že někdy přesvědčím svého přítele, abychom si 3D tiskárnu také pořídili.


Tou druhou novinkou je santovská čepička na mém malém Me to You medvídkovi. Už ji před několika lety měl, jen jsem ji někam zastřila a už pár let ji marně hledám. Letos jsem mu konečně pořídila novou a mám pocit, že díky tomu je příprava na Vánoce kompletní.
Já vím, je to úplná blbost a maličkost, ale uznejte sami, není to roztomilé?


A jak jste si užili adventní čas vy? Znáte seriál Dash & Lily?

CONVERSATION

37 komentářů:

  1. Moc krásné fotky. Hodně se mi líbí vánoční výzdoba a ta Santovská čepička je super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Loved your day and your photos! Also really liked your day! <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky! <3 Moc se mi líbí tvé Vánoční dekorace. :) Doufám, že sis den užila pořádně!

    OdpovědětVymazat
  4. Podle fotek jsi měla fajn Advent, i když možná trochu jiný, než sis představovala. Ale to tak asi letos měli skoro všichni - že se představy dost nesešly s realitou...
    Hezké předvánoční dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je asi pravda, že tento advent byl zvláštní pro hodně z nás.. Pěkné předvánoční dny i tobě :)

      Vymazat
  5. Náhodou si toho stihla mnoho vánočního! :) Krásné fotky! <3

    OdpovědětVymazat
  6. Naprosto dokonalé Vánoční fotky! Letos mi advent utekl opravdu rychle.

    Hezké a poklidné svátky :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych na ten seriál ráda koukla, ale teď jsem si seriály zakázala a čekají mě knihy :-D Každopádně dekorace jsou nádherné. Já to miluji a doma jich taky několik mám. :-) A teď už jen pohodu a vychutnávání si Vánoce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě knihy čekají také, snad se k nim během Vánoc dostanu :)
      Děkuju :)

      Vymazat
  8. Nádhera. :) Dekorace super. Já už mám také nějaké dekorace a ještě se chystáme pro jeden stromeček (zatím máme jen malinký) a chceme ještě nějaký větší, tak pak to budeme mít komplet!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné fotky. Taky jsem vylepená na netflixu a koukám na různé seriály s Vánoční tematikou.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,
    krásné fotky, někdy to podle nich vypadá, že je vše v pořádku, ale ono bohužel není...Seriál neznám, ale dívala jsem se na upoutávku a asi se na něj mrknu. Už se těším na to klasické vánoční povalování:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Na vánoční povalování se také těším, doufám, že mi i tento rok vyjde :)

      Vymazat
  11. Máš krásné fotky! Já letos vánoční trhy úplně vypustila, ale doufám, že si zajdu aspoň na horkou čokoládu v Brně zítra a taky se moc těším na ruské kolo - ani nevím, zda teď funguje? Krásné Vánoce přeji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Trhy nemají takovou atmosféru jako obvykle, ale možná, že se mi i takto v poklidu a bez tolika lidí líbily více :) A ruské kolo by mělo stále fungovat :) Tobě taky krásné Vánoce ♥

      Vymazat
  12. Nádherné fotky, miluji vánočně vyzdobená města! :) Krásný stromeček a ten svařák bych si dala hned! Letos jsem bohužel stihla jen jeden, ale určitě ho zkusím uvařit doma. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Krásne fotky :) Aj pre mňa bol tento advent úplne iný, ako som očakávala, ale myslím, že v rámci možností to bolo fajn :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  14. Moc krásné fotky Domí, docela ti závidím foťák, mně fotí krásně jen přes den a makro fotky, večer tam mám šum a nevynikne to tak vánočně jak u tebe. :) Dashe a Lily mám moc ráda, škoda,že je jen jedna série. Jinak děkuji za všechny kometáře na blogu po dobu, co jsem nebyla aktivní u tebe na blogu. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já jsem za svůj foťák moc ráda a jsem ráda, že jsem za něj ty peníze dala :) Také mě mrzí, že (nejspíš) bude jen jedna série :)

      Vymazat
  15. Ty hvězdy ve městě jdou super. Jinak, na tom kole jsem byla minulý rok. :D

    OdpovědětVymazat
  16. Koukám, že sis užila krásný den. Mě ty Vánoce ještě nějak nepopadli a tak se neskutečně těším na 24. Už aby to tu bylo.. Zítra mě čeká chystání salátu a dalších věcí. Dárečky zabalené a tak snad ta nálada dorazí. Na Netflix jsme začali koukat nedávno takže neznám. Pokud narazím ráda se na něj podívám :) Přeji nádherné prožití Vánoc <3

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné fotky, určitě to byl super den :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  18. Přeji ti (a všem tvým blízkým) krásné Vánoce, hodně zdraví, lásky, klidu! :-) Fotky jsou nádherné, mají úžasnou vánoční atmosféru! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Tobě (i když trošku opožděně) také ♥

      Vymazat
  19. Fotky jsou moc krásné! Bohužel já letos nikde nebyla a tak strašně mě to mrzí. Nebyl na to čas a popravdě ani nálada courat se někde v rouškách :/

    OdpovědětVymazat