F Aktualizovaný seznam vánočních filmů | 3. adventní neděle - Another Dominika

Aktualizovaný seznam vánočních filmů | 3. adventní neděle

 Jsou to tři roky, co jsem vydala článek s tipy na vánoční filmy. Najdete ho TADY. Tři roky jsou poměrně dlouhá doba a asi nemusím psát, že jsem se od té doby stihla podívat na spoustu dalších filmů. 

Zdroj

Trable o Vánocích
Je filmem, bez kterého si už nedovedu Vánoce představit. Každý rok Trable o Vánocích vidím alespoň jednou a neuvěřitelně mě příběh baví, každá jedna z postav je geniální.

Základ rodiny
Film, který jsem si za poslední roky zamilovala. Naprosto zbožňuju roli Sarah Jessici Parker, jejímu tragicky-komickému osudu se budete smát i vy.

Noc plná zázraků 2 & 3
V předešlém článku s tipy jsem psala, že Noc plná zázraků je mým nejoblíbenějším vánočním filmem. V tu chvíli jsem ovšem nevěděla, že existuje i druhé a třetí pokračování, tento rok dokonce šel do kina i čtvrtý díl. Jednička se mi pořád líbí nejvíce, ale i ostatní filmy stojí za to.

Srdce k pronajmutí
Je film, který už je trošku starší, ale to mu nic neubírá z jeho kouzla. Jak už název filmu napovídá, mladý majitel továrny si "pronajme" ženu s holčičkou, aby udělal dojem na důležitého obchodního partnera. Ale že by to z toho vzniklo něco více než jen uzavřená obchodní smlouva?

Vánoční prázdniny
Film s Chevy Chasem v hlavní rolu je geniální. Pustila jsem si ho poprvé minulý rok, když jsem jela vlakem. Nemohla jsem si pomoc a smála jsem se na celý vagon. Pro mě to je jedna z nejlepších vánočních komedií všech dob. 

Přežít Vánoce
Další skvělá komedie, tentokrát s Benem Affleckem v hlavní roli. Ten si na vánoční svátky pronajme náhradní rodinu a požaduje po nich, abych oslavili Vánoce tak, jak je slavil během svého dětství.

Sváteční rande
Jsem si jistá, že letošní novinka na Netflixu Sváteční rande vám nemohla uniknout. Upřímně se nedivím, že tento film každý doporučuje, já sama jsem ho viděla už dvakrát. Je skvělý a určitě vám zpříjemní nejeden večer. 

Last Christmas
Je novinkou z minulého roku. Upřímně jsem od filmu čekala asi něco více, když jsem si ale film pustila podruhé, už jsem mu propadla i já. Pokud si někdy budete připadat jako ta největší zoufalka na světě, vzpomeňte si na Kate v podání Emillie Clarke a budete v klidu. 

The Princess Switch (Princezna z cukrárny)
Film v podobném duchu jako dva předchozí, romantický příběh, krásná vánoční atmosféra a navíc tento rok vyšel druhý díl, na který se moc těším, až si ho pustím.

Byla to divoká noc, Pařba o Vánocích a Matky na tahu o Vánocích
Tohle jsou pro mě tři nejlepší vánoční komedie. Já naprosto miluju filmy, kde  se partička lidí sejde na party a příběh filmu nám ukazuje, co šíleného hrdinové prožijí. 

Ledové království: Vánoce s Olafem
Tento krátký film nemůžu opomenout. Ledového království jsem totiž velká fanynka (vážně, jedničku už umím téměř celou nazpaměť), a tak i tento film nesmí na mém seznamu filmů chybět. Je kouzelný.

Který vánoční film máte nejraději vy?


CONVERSATION

39 komentářů:

  1. Matky na tahu jsou boží, stejně tak jako Trable o Vánocích nebo Vánoční prázdniny. Já každé Vánoce musím vidět Lásku nebeskou a Sám doma. Dále pak mám ráda Čtvery Vánoce, Budiž světlo nebo české Pelíšky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čtvery Vánoce a Lásku nebeskou mám taky moc ráda, ale Sám doma vůbec nemusím ;)

      Vymazat
  2. Pár z nich som už videla, ale pripomenula si mi Last Christmas, na ktorý som sa dlho dlho chystala, až som naň nakoniec zabudla, takže určite to si ho čo najskôr pozriem!

    SIMPLYBERENICAFacebook PageREAD ABOUT "SIMPLE ZERO WASTE CHRISTMAS"

    OdpovědětVymazat
  3. Loved the post! Thanks for sharing! <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Achjoooo, já se chci podívat na to Last Christmas, ale vždy na to zapomenu. Co neni na HBO a Netflixu, pro mě neexistuje 😂.

    PŘES 30 TIPŮ NA NETRADIČNÍ DÁRKY, KTERÉ VÁS MOŽNÁ NENAPADLY 🎁 | VÁNOCE | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :D Ale třeba teď už na tento film nezapomeneš :D

      Vymazat
    2. No, já bych tomu moc nevěřila :DDD. Ale fakt se pokusím, teď si ho zkusím najít na netu!:D

      Vymazat
  5. Moc děkuji za tipy na filmy! :) Já kromě takových těch klasik toho moc neznám a právě bych chtěla mrknout na nějaké vánoční komedie :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Ledové království mám ráda, ale tento krátký film s Olafem jsem ještě neviděla :D

    OdpovědětVymazat
  7. Většinu z nich jsem nikdy neviděla, což rozhodně budu muset napravit! :) Od pátku mám konečně volno, takže se na nějaké filmy vrhnu. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se máš, snad vánočních filmů stihneš co nejvíce :)

      Vymazat
  8. Tak teď se cítím trapně, až na jeden jsem nic z toho neviděla a většinu ani neznám, musím to dohonit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se podíváš na co nejvíce z nich, stojí za to :)

      Vymazat
  9. Opravdu je možné, že jsem neviděla z toho ani jeden film :D no mám co dohánět :) Snad se k tomu mezi Vánoci dostanu, protože mě čeká konečně dovolená :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já už se těším až zasednu k filmům a budu se dívat a užívat si Vánoční pohodu. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  11. Super tipy, hodí se to. Poslední dobou už nevím na co koukat .:)

    OdpovědětVymazat
  12. Filmy vypadají dobře!!! :) Já jsem jich zatím moc tedy neviděla, tak snad to brzy budu moci napravit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem jich letos také moc neviděla, ale snad to ještě doženeme! :)

      Vymazat
  13. Neviděla jsem ani jedno z toho, ale ta Princezna z cukrárny je prý strašná blbost. Všichni kolem mě říkali, že ani nestojí za to si to pouštět. :D Popravdě Netflix s těmi letošními vánočními novinkami nic moc :/

    OdpovědětVymazat
  14. Díky za tipy. Taky mě netflix moc nezaujal. Máme ho teď zkušebně měsíc a asi nebudeme prodlužovat. Jinak co plánujete kupovat ještě za maličkosti? Já mám pocit, že toho mám málo. Třeba něco jako tady - obal na telefon? Není to blbý? Ale partnerovi neustále padá telefon z ruky, tak že by ten telefon alespoň něco chránilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tipy na dárky jsem dávala v jednom z předchozích článků :) Obal na telefon by byl fajn :)

      Vymazat
  15. Moc děkuju za tipy na neotřelé vánoční filmy! Já jedu hlavně klasiku, Sám doma, Grinch, Pelíšky :) na Sváteční rande se chceme také podívat.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já asi zas nejsem moc na tu klasiku, Sám doma ani Grinche nemám vůbec ráda :D

      Vymazat
  16. Krásné tipy na filmy, určitě se na ně podívám! 😊 A princezna z cukrárny je opravdu super ❤️ já miluju klasiku Grinche - ten nesmí chybět na žádné Vánoce 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já Grinche viděla jednou a úplně mi to stačilo :D

      Vymazat
  17. Připomněla jsi mi, že jsem ještě neviděla Ledové Království dvojku :) Jinak neznám myslím ty Trable o Vánocích.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle se bude zase brzy hodit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, už teď začínám být trošku ve stresu, že nestíhám :D

      Vymazat
  19. Ahojky, nejdřív chci poděkovat za tip na vánoční filmy. Letos mě přijde, že to letí nějak rychle. Takže se seznam bude hodit. Když si tyhle seznamy ohledně vánoc čtu, už mám úplně vánoční atmosféru. Už se těším na ranní pohodu u filmu s kakaem a výbornou vánočku z https://www.vasepekarna.cz/ s domácí marmeládou. V mém seznamu tedy ještě rozhodně nemůže chybět Grinch a Sám doma :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, nejradši bych si začala vánoční filmy už pouštět :)

      Vymazat