F Tipy na svatební dary - Another Dominika

Tipy na svatební dary

Toto léto se moje kamarádka vdávala a já jsem si poměrně dlouhou dobu lámala hlavu s tím, co ji dám. Rovnou jsem zavrhla, že bych ji dala peníze či nějaký spotřebič do domácnosti, a tak jsem poměrně dlouhou dobu střádala všechno možné, co jsem kde objevila a co by se mi hodilo do mého balíčku. A jelikož se dřív nebo pozdějš začnou určitě vdávat a ženit i lidi kolem Vás, rozhodla jsem se sepsat článek s tipy právě na svatební dary.

Hrníčky s motivem Mr. & Mrs.
Od začátku mi bylo jasné, že chci sehnat nějaký kousek nádobí právě s tímto motivem. Nakonec jsem našla tento úplně perfektní set hrníčků a misek v Butlers. Bohužel jsou kousky už vyprodané, ale na internetu určitě najdete spoustu hrníčků právě s tímto motivem. Za mě to je úplně krásný dárek, který jen tak někoho nenapadne, který novomanželé určitě využijí a který je navíc i opravdu krásný.


Svíčka Wedding Day
Jakmile jsem zjistila, že YC vyrábí svíčku právě s názvem Wedding Day, věděla jsem, že ji musím koupit. Je to dárek, který sice spíše potěší nevěstu, ale opět je to krásný symbol a připomínka toho jejich dne D.


Symbolická knížka
Mně se hodně líbil nápad nějaké knížky, která by se týkala právě manželství, ale nějak jsem úplně nemohla najít tu vhodnou, až jsem úplnou náhodou našla v knihkupectví knížku Wedding Anniversaries: From Paper to Diamond a bylo jasné, že právě tahle knížka je naprosto dokonalá. Moc se mi líbí myšlenka, že se k ní můžou opakovaně každý rok vracet a přečíst si, jaké výročí právě slaví.

Ozdoba na stromeček "První Vánoce jako pan a paní"
Strašně se mi líbí ozdoby na stromeček s nápisem First Christmas as Mr. & Mrs., ale úplně se mi nedařilo najít nějakou, která by se mi líbila a nepřišla mi úplně kýčovitá. Už jsem to začínala vzdávat, a pak jsem v DM našla ozdoby na stromeček, do kterých si můžete dát vlastní fotku a bez váhání jsem je kupovala. Byla jsem úplně nadšená, že jsem něco takového úplnou náhodou sehnala, do té doby jsem vůbec nevěděla, že se něco podobného dá koupit.



Prkénko s osobním dotekem
Prkénko na krájení se sice může zdát jako ryze praktický dárek, ale jen do té doby, než necháte udělat prkénko na míru. Mně se ten nápad moc zalíbil a přišlo mi to jako skvělý dárek, který je praktický, ale zároveň osobní. Konkrétně jsem ho objednávala na této stránce.


Ale určitě se najde ještě spoustu dalších skvělých tipů na krásné svatební dary, a tak budu ráda, když se o ně podělíte v komentářích.



CONVERSATION

36 komentářů:

  1. To jsou nádherné dárečky, příští rok se bude vdávat má sestřenka, tak třeba některý tip využiji :))

    OdpovědětVymazat
  2. ty hrníčky jsou úplně dokonalý!! :O a tyjo, myslím, že skoro všechny dárky potěší spíš nevěstu :DDD
    a to prkýnko je totálně boží nápad!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ ..až mě trošku mrzí, že jsem si ty hrníčky nekoupila i pro svoje budoucí já :D ..taky jsem si myslela, že dárky potěší spíš nevěstu (ale snažila jsem se myslet i na ženicha!), ale třeba z těch ozdobiček an strom měl snad ještě větší radost ženich ;)

      Vymazat
  3. To jsou krásné tipy. Líbí se mi ty vánoční ozdoby. I prkýnko a vlastně úplně všechno. Určitě se tento článek bude někdy hodit.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tak u mě nejvíc boduje to prkýnko na míru. Tam jde vidět, že si s tím někdo dal práci a musel to nechat vyrobit :) Já moc osobních zkušeností s dárky na svatbu zatím nemám. U nás to právě většinou byly peníze, které ač jsou neoriginální, tak se dají alespoň všelijak "zabalit", jak mi několikrát i poradil Pinterest :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já až do letoška neměla žádnou zkušenost se svatebními dary, i proto jsem vlastně napsala tento článek pro inspiraci ostatních :)

      Vymazat
  5. Ty jo, to prkýnko je úplně nejlepší nápad! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Koukám že prkýnko (zatím) sklízí největší úspěch :)

      Vymazat
  6. Krásné dárečky, hlavně to prkýnko!:) Přítel byl nedávno svědek na svatbě jeho ségry a já vymýšlela dárky, dávali jsme jim takový ten svatební strom, kam svatebčané otiskávají prsty na památku:) Pak ještě lampionky štěstí a samozřejmě peníze - myslím, že peníze jsou nejlepší dar (samozřejmě malý dáreček na památku je fajn, ale nerada dávám zbytečnosti - třeba to prkýnko je fakt skvělý tip):)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky nechtěla dávat vyloženě zbytečnosti, ale zároveň by mi i přišlo zvláštní dát jim peníze do obálky :) Ale ten svatební strom je úžasný - na svatbě ho taky měli a přijde mi to jako skvělý nápad ♥

      Vymazat
  7. Krásné tipy na dárky! Já dávám vždy přání (miluji ta z dílny Chaukiss) a k němu peníze. Možná je to neoriginální, ale dnešní svatby stojí strašně moc a takto se novomanželům aspoň část nákladů vrátí zpátky. Vzhledem k tomu, že většina párů spolu nějakou dobu bydlí i před svatbou, tak dokupovat spotřebiče a jinou domácí výbavu už v dnešní době postrádá význam. Určitě je ale hezké věnovat i nějakou drobnou pozornost navíc, třeba ten hrneček nebo milou svíčku. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Je, tak to jsou opravdu krásné a nápadité dárky! To prkénko, tak to bych si opravdu přála, nic skvělejšího jsem zatím asi neviděla. Smím si tě pozvat na svatbu? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smíš! :D ..aspoň bych si nemusela lámat hlavu nad tím, co bych Vám dala jako svatební dar :D

      Vymazat
  9. Tak to jsou nádherné věci! Nejvíc se mi líbí nápad té knížky ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  10. Tie poháre sa mi veľmi páčia a hoc nie sme s priateľom manželia tak som nám objednala také poháre :D Vybrala si naozaj krásne darčeky ♥

    ČO JE VKUSNÉ A NEVKUSNÉ ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju ♥ ..trošku lituju, že jsem si ty hrníčky taky pro sebe neobjednala :D

      Vymazat
  11. Ta svicka je dobrý nápad 😊 já taky teď přemýšlím. Kamarádka se mi vdává v září. Zatím jsem jim pořídila knihu s věcmi, co musí prožít jako novomanželé :) + chci do knihy nějaké vouchery do obchodů co mají rádi 😊

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkné typy, ale za mě je úplně nejlepší dát peníze, není to sice osobní, ale na druhou stranu oni spoustu financí do svatby vynaloží, tak se jim to trošku vrátí, případně si za to ten, či onen spotřebič koupí :) Jinak teď jsme dávali s Petrem přáníčko s penězi a vloni s holkami jsme na svatbu koupili skříňku na klíče se srdíčkem a do ni dali na provázky peníze s tím, že kolem nich byl kroužek s papíru s nějakým citátem k lásce. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, to chápu :) Peníze nikdy nejsou špatný nápad - sestřence, co se vdává v září, je taky budeme dávat :) ..ale nejlepší kamarádce jsem chtěla dát něco speciálnějšího :)

      Vymazat
  13. Já byla jen na jedné svatbě zatím a dárky díky Bohu nechtěli. :-D Tak jsme dali pár peněz a bylo to vyřešené. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme teď od sestřenky, co se bude vdávat, dostali takový průvodní dopis, ve které taky psala, že hmotné dárky taky nechtějí :)

      Vymazat
  14. Krásné tipy :) Já byla minulý rok na dvou svatbách příbuzných, tak uvidíme kdy bude zas nějaká další :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  15. Jééé, ty hrníčky jsou krásné! :) Mně se letso žení bratranec, stále uvažuji, co jim s budoucí manželkou dát, tak jsi mě inspirovala :)

    MY TRAVEL ELIS-T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda! :) Na ty hrníčky jsem byla možná nejvíc pyšná a fakt lituju, že jsem si je nekoupila i pro svoje budoucí já :D

      Vymazat
  16. Jé to je krásné. Ted jen doufám, že se některá z mých kamarádek brzo vdá a taky budu moct něco podobného sehnat. Dárečky pro ostatní totiž vždy sháním moc ráda :)

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíš, že za chvilku se kamarádky kolem tebe začnou vdávat a ty ani nebudeš stíhat kupovat dárky :D ..já tak ráda dávám dárky ostatním, ale jen tehdy, když mě osvítí nějaký super nápad :)

      Vymazat
  17. Podobný článek mám na blogu též ale ve formě DIY. Tady se mi moc líbí to prkénko ♥

    OdpovědětVymazat
  18. To jsou pěkné tipy, já se vždycky snažím dát něco praktického nebo něco, co nebude zavazet a chytat prach :D A tím se řídím u jakýchkoliv dárků. Nicméně třeba to prkýnko nebo hrníčky jsou krásný nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se už snažím dávat dárky, které nebudu jen chytat prach :D ..upřímně doufám, že se mi to podařilo i s těmito dárky :)

      Vymazat