F Oblíbenosti a radůstky za poslední dobu - Another Dominika

Oblíbenosti a radůstky za poslední dobu

Po delší době jsem našla opět pár mých oblíbeností a oblíbenců za poslední dobu. Možná si něco/někoho oblíbíte i vy. A nebo třeba díky mým radůstkám najdete i nějakou radůstku pro sebe.

Julia Michaels
Jestli je nějaké CD, na které jsem se těšila, tak je to právě Inner Monologue Part 2 od Julia Michaels.  Každá písnička je něco naprosto dokonalého a texty jsou tak trefné, že Vás z toho bude až mrazit.



Ed Sheeran
Ed Sheeran je spolu s Pavlem Calltou mým nejoblíbenějším zpěvákem. Song Give Me Love je jednou z mých nejoblíbenějších písniček od prvního poslechu až dodnes. Když jsem zjistila, že bude mít koncert v Praze, věděla jsem, že si musím koupit lístek. V ten den, kdy se lístky začaly prodávat, jsem ani nešla do školy a nervózně jsem seděla u notebooku. Byla jsem z toho celkem dost vystresovaná, ale podařilo se, a tak jsem mohla v neděli vyrazit na koncert.
Celý koncert byl něco neskutečného a já asi ani nic moc víc psát nechci, protože bych stejně nenašla slova, jak tento zážitek popsat.
♥ splněný sen ♥

Zdroj



Miley Cyrus 
Nové EP od Miley Cyrus se mi na první poslech nelíbilo. Ale už při druhém poslechu jsem si songy zamilovala. Jsou jiné a podle mě má Miley na víc, ale nejdůležitejší je, že z její tvorby je jasně znát, že dělá songy, které jsou jejímu srdci nejblíž. A jestli je pravda, že po EP She Is Coming přijdou ještě další dvě, tak už teď se nemůžu dočkat.

 Zdroj


Podcasty
Jak by řekla Valentina z The Coffee-chic podcastu, nejspíš jsem poslední měsíce žila pod kamenem, jelikož podcasty jsem objevila teprve před pár týdny. Naprosto jsem jim propadla a zamilovala jsem si je. Je to úžasná relaxace, kdy jen posloucháte a nic víc nemusíte. Já jsem si tedy oblíbila při pouštění podcastů uklízet a věřte mi, že poslední dobou uklízím až podezřele často.
Nejvíc jsem si (zatím) oblíbila Čas kávičky (doporučuju!!), The Coffee-chic podcast, Vyleť z hnízda, Started from the bottom, V oblacích a Jaký si to uděláš?.


Hra o trůny
A další důlaz toho, že jsem poslední roky žila asi pod kamenem. Celé šílenství okolo Her o trůny mě míjelo. Pak přišla poslední série a úplně všude byly články rozebírající snad každou minutu jednotlivých dílů. Ze zvědavosti jsem si pustila první díl a naprosto jsem seriálu propadla. Za dva měsíce jsem se dostala (už) do páté série a jakmile seriál dokoukám, pouštím si ho zas od začátku, protože zhruba první dvě série jsem zkoukla tak rychle, že občas mám ve jménech a událostech hokej ještě teď. A upřímně je neskutečná úleva, že tím, že jsem si četla spoustu článků o osmé sérii, tak vím, kdo ještě v poslední sérii žije. Ale stejně je mojí nejčastější reakcí na to, co se v seriálu děje: "a doprd..." následované "ne, to nedělej".

Zdroj

Časopisy Joy a Elle
Časopisy si už jen kvůli dárku téměř nekupuji. Za tento rok jsem si koupila jen jeden. A pak během dvou dnů vyšlo Joy a Elle a já nadšeně utíkala do první trafiky.
V Joy je jako dárek tělový sprej od Dermacolu, který už jeden doma mám a zamilovala jsem si ho, a tak jsem byla nadšená, že byl jako dárek k časopisu. Za 40 Kč je to úplná paráda.
V Elle je zase jako dárek cestovní taštička Notino. Na cesty mi přijde super praktická a líbí se mi i její jednoduchý design. Za 120 Kč mám z této plné taštičky velkou radost.


Plátěnka Vědomá volba
Pokud v Dm nakoupíte produkty se zelenou cenovkou minimálně za 199 Kč, dostanete k nákupu tuhle úžasnou plátěnku za 1 Kč. Za mě to je super akce a doufám, že celá kampaň Vědomá volba bude úspěšná.


 A co/koho jste si za poslední dobu oblíbili vy?

CONVERSATION

40 komentářů:

  1. Zrovna tento týden jsem v práci začala poslouchat The coffee-chic podcast a během toho týdne jsem ho zvládla celý a neskutečně se mi Valino povídání zalíbilo! V Oblacích je má největší srdovka a i ostatní, které zmiňuješ, znám.
    Ty jo, o kampani v DM nevím, ale neskutečně se mi líbí!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Valino povídání miluju :D Ještě pár epizod a budu mít celý podcast poslechnutý :D

      Vymazat
  2. Já jsem podcasty objevila také nedávno a naprosto jsem si je zamilovala. Nejvíc poslouchám podcasty zrovna od Čas kávičky. :-)
    Jinak Edu ani Miley moc neposlouchám. Byla doba kdy ano, ale teď poslouchám spíš jiné interprety. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zrovna Čas kávičky poslouchala dneska :))
      U mě se taky mění to, koho poslouchám, ale zrovna Ed a Miley jsou mými stálicemi :)

      Vymazat
  3. Ta plátěnka je super! Vůbec jsem o tomto projektu DM nevěděla. Až mě mrzí, že doma pár plátěnek už mám a další bych už neunosila.

    Mám ráda podcasty Radia Wave, buďto doma k úklidu, nebo v práci, když dělám něco nudného. Je to zábava, člověk se často i něco nového dozví. Ještě ráda poslouchám DVTV. Tak díky za další tipy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem se o tomto projektu DM na blogu zmínila :)) Já jsem taky novou plátěnku nutně k životu nepotřebovala, ale na druhou stranu i s toutu jich mám pět, což je pro mě ještě v pohodě počet :)

      Vymazat
  4. Koncert Eda Sheerana ti fakt závidím!
    Podcastovým milovníkem jsem už od října minulého roku, kdy jsem nejdřív začala poslouchat Terezu Salte.. <3 Poté začala nahrávat i Val z Apres Chic a já měla neskutečnou radost!
    Dál bych z podcastů mohla doporučit Čas kávičky nebo třeba Healthy Tapes od Lucky Min. :)

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  5. Tvorba Miley se mi teď moc nelíbí (ačkoliv třeba Nothing breaks like a hearth je totální pecka!), každopádně už je mi svým chováním sympatičtější. Eda ti celkem závidím (a samozřejmě moc moc přeju), taky ho miluju a je to jeden z mála hudebníků, na jejichž koncert bych jednou ráda šla.
    Dárek v Joy vypadá skvěle, asi popřemýšlím, že bych si ho koupila:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravda, že tahle písnička je naprostá pecka ♥ Ale taky mám pocit, že by Miley měla na víc :)

      Vymazat
  6. To, že vyšlo už Inner Monologue Part 2 som akosi nepostrehla; čo najskôr to idem napraviť! Z Part 1 som si zamilovala všetky pesničky, takže od tohto albumu nečakám o nič menej :D A na podcasty určite mrknem! ❤
    SIMPLY BERENICA // Facebook Page // READ ABOUT "ZERO WASTE MUST HAVES"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsem moc ráda, že je tady ještě někdo, kdo se nemohl dočkat Partu 2 :))

      Vymazat
  7. Tu plátěnku mám taky, jen s jiným vzorem :) koupila jsem si bavlněné odličovací tampony a nějakou maličkost a hned jsem ji měla za korunu, je skvělá :) Miley mě teď taky docela baví :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se dívala, že těch vzorů je spousta, ale jsem ráda, že já mám zrovna tento :)

      Vymazat
  8. První radůstka, kterou jsem si vzpomněla je zmrzlina Smoothie mango od Polárky. Je vidět, že nejvíc myslím na jídlo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to je ale hezký :)) Zmrzlina je i mojí častou radůstkou :)

      Vymazat
  9. Na ty tašky v dm jsem koukala, mají docela hezké designy :) já většinou u sebe tašku mám a když ne, tak si beru tu jejich papírovou.
    Na ty podcasty musím kouknout, všichni o tom teď mluví a já jsem mimo obraz :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Designy se jim povedly :) Já u sebe plátěnku nosím pokaždé, takže jsem ráda, že mám další do sbírky :)

      Vymazat
  10. Na plátěnku jsem také koukala, ale nakonec jsem si ji neodnesla, protože jich mám doma asi 5 :-) a s těmi časopisy to mám stejně, kupuji si je i bez dárku, ale když tam nějaký je, potěší to :-) pro Elle si jdu zítra :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich mám s touto doma pět a myslím si, že to je tak akorát počet :)

      Vymazat
  11. DM taska je pekna. Skoda vsak, ze vsetky tieto platene tasky maju dlhe ramienka. Ja by som uvitala nieco kratsie do ruky.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem naopak ráda za dlouhé ramínka, krátké bych ani nenosila :)

      Vymazat
  12. Jsem strašně ráda, že se podcasty v posledních měsících takhle rozjely a že je začíná poslouchat stále více a více lidí. Sama jsem společně s kamarádkou hned několik natočila, ačkoliv to původně nebyly podcasty, ale živá radiová vysílání v našem studentském radiu. Pokud by tě zajímal nějaký nový styl podcastu můžeš se mrknout na různá témata, která jsme v pořadu probíraly tady: https://www.mixcloud.com/odposlechsluciaoli/ :)

    Jinak koukám, že jsem asi fakt jediná holka v celé ČR, co nebyla na Edovi :D :D

    OdpovědětVymazat
  13. Já si za poslední dobu oblíbila Netflix a písničky právě z filmů :D. Každopádně Elle a Joy vypadá suprově :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  14. Miley Cyrus tak úplně neposlouchám, ale líbí se mi Mother's Daughter :) Teď si připadám jako jediný člověk, který nebyl na koncertě Eda Sheerana a ani jeho hudbu moc nemusím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nejsi jediný člověk, který na koncertu nebyl :D ..to jen ze sociálních sítích to vypadá, že tam byl snad každý :D

      Vymazat
  15. Tu Miley bych si mohla poslechnout. Díky za tip. Eda ti upřimně závidím, jela bych na něj hned taky!:) Muselo to být úžasný.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  16. Časopisy s dárky mám nejraději. A plátěnka je super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám taky ráda, ale už jen málokdy mě nějaký dárek zaujme :)

      Vymazat
  17. Hudbu, co dělala Miley Cyrus před tou její "proměnou" jsem měla hrozně ráda. Pak, aspoň mě to tak přišlo, nastal obrovský propad a od té doby jsem se od ní držela víceméně dál. Ale na to EP se mrknu, třeba se konečně trošku uklidnila a ta hudba mě i třeba osloví.
    Na Hru o Trůny jsem narazila tak dva roky zpátky. Celkem mě to vzalo a bavilo. Škoda jen, že se ta osmá série všude tolik hrotila, chvíli mi to bralo chuť ten seriál vůbec dokoukat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že celá ta její "proměna" i mě přišla trošku moc, ale její hudbu jsem nikdy nepřestala poslouchat :)

      Vymazat
  18. Já Hru o trůny čtu (respektive poslouchám jako audio knihu) a možná právě proto se na seriál dívat nechci. Vím, že by se mi určitě líbil a taky bych ho zhltla, ale nechci se nervovat s tím, že to zase udělali úplně podle sebe a ne podle předlohy. To se mi stalo s Cizinkou a mrzí mě to. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, taky se mi stává, že že řeším, co v knížce bylo jinak, a pak si ani nedokážu užít film/seriál :)

      Vymazat
  19. Já žiji pod kamenem stále :-) Ale napravím to!
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě určitě taky spousta věcí ještě uniká :D Ale hláška žít pod kamenem se mi moc líbí ♥

      Vymazat
  20. Miluju čas kavičky! Verča je proste super, objevila jsem ji asi před měsícem teprve. Ostatni podcasty jeste moc neznám, takze diky za tipy. A ta dm taška je fakt boží 💜 určitě bych si ji chtěla poridit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! ♥ Každé pondělí se těším, až vyjde nová epizoda jejího podcastu :)

      Vymazat