F Letní DM Box - Another Dominika

Letní DM Box

O DM boxu jste už určitě někdy slyšeli.
Ve zkratce se jedná o box, který dělá drogerie DM 4x ročně (tzv. jarní, letní, podzimní a zimní box) a který si můžete přes jejich stránky koupit. Box stojí 149 Kč + 49 Kč za poštovné.
Mně se nedávno podařilo koupit letní box. Trošku jsem se bála toho, že když už ho konečně mám i já, tak aby v něm nebyly samé tablety do myčky a aviváže na praní, aneb já a moje pověstná štěstěna. Ale naštěstí se mi tento scénař nepotvrdil a já mám z boxu velkou radost.
V boxu bylo celkem 13 produktů a 2 vzorečky, všechno vidíte na fotkách níže + ke konci článku jsem jednotlivé produkty i vypsané spolu s odkazy a cenami.


 Z dekorativní kosmetiky byly v boxu 3 produkty - lak na nehty od Rimmelu s krásnou letní barvičkou, lesk na rty od Maybellinu v odstínu 66, za což jsem moc ráda, jelikož pokaždé, když jsem viděla na blozích či Instagramu letní box, tak lesk byl v růžovém odstínu, který bych upřímně asi moc nevynosila a posledním produktem je pro mě úplná novinka a tou je tužka na rty Invisible Protect & Define, což je bezbarvá konturovací tužka, která by měla opticky redukuvot drobné vrásky a nerovnosti.


Co jsem doufala, že v boxu bude, je nějaký tělový sprej, a toto moje přání se vyplnilo. V boxu se nacházel tělový sprej od Dermacolu Waikiki Sun, který mi na první přivonění vůbec nevoněl, ale když se vůně rozležela, úplně jsem si ji zamilovala. Velkou radost mám i z tělové pěny od Nivey, což je úplná novinka a já myslím, že si ji (nejen) přes léto zamiluju.


Jediné, co mě maličko zklamalo je to, že v boxu nebyl žádný produkt vyloženě z pečující kosmetiky.

Ale teď už k tomu, co v boxu bylo:
Celkem: 1453,50 Kč

S obsahem boxu jsem moc spokojená. Jsou v něm sice některé produkty, které bych si sama nekoupila a třeba bych po nich v drogerce jen pokukovala, ale jsem moc ráda, že mám možnost je vyzkoušet.
Do budoucna si budu tyto boxíky určitě víc hlídat. O tomto jsem se dozvěděla díky FB DM drogerie, kde pár dnů dopředu zveřejnili, že boxy půjdou do prodeje spolu s datum a časem spuštění prodeje.

Podařilo se Vám už někdy nějaký DM box získat? Byli byste s tímto obsahem spokojení?

CONVERSATION

20 komentářů:

  1. Tento byl také můj první DM Box a teda jsem nadmíru spokojená. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tu na Slovensku se mi podařilo pár DM boxů uchmatnout a opravdu se oplatí. Sice ne z každého výrobku bych byla nadšená, ale celkem je obsah velmi povedený. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi ho konečně poprvé povedlo získat a byla jsem moc spokojená s obsahem, tak snad to takhle bude i příště :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  4. Tedy, že se tolik vyplatí, to jsem netušila. :) Hezké srovnání! Boxík jsem zrovna před chvilkou okukovala na dalším blogu. Tentokrát je obsah lepší než minule. Zatím jsem si žádný nepořídila právě proto, že se bojím zboží ala "tablety do myčky". Ale tohle vypadá slibně.. :)

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovědětVymazat
  5. Ty sušenky od Zemanky chci už dlouhou dobu ochutnat, ale nikdy se mi nechce dávat za sušenky skoro padesát korun :D obsah boxu je fakt super :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To úplně chápu, ta cena je docela vysoká, ale snad nikdy jsem nejedla lepší sušenky ♥ Kvůli té ceně to sice nebude něco, co bych si kupovala pořád, ale sem tam za odměnu jim neodolám, jsou fakt skvělý :)

      Vymazat
  6. To mě vážně mrzí, že jsem tenhle boxík nestihla, využila bych prakticky všechno! V den kdy vycházel byl už ráno vyprodaný :D

    OdpovědětVymazat
  7. Domi, viděla jsem na něj upoutávku na fb od DM, bylo to pár dní předem a já na to stejně zapomněla a nevyplnila jsem formulář :( Už se mi tohle stalo několikrát. Nakonec mi to u tohoto boxu nevadí, protože mi přijde, že není jeden z těch nejlepších. Každopádně ocenila bych určitě body sprej, lak na nehty a určitě i kondomy :D Mimochodem nechápu proč mají tendence je dávat skoro do každého dm boxu.

    OdpovědětVymazat
  8. Já se nikdy o tyhle DM boxy nezajímala, ale tenhle má moc zajímavé složení, některé produkty bych ráda vyzkoušela :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  9. Já nevím, jak to dělám, ale nikdy box nezaznamenám, dokud se neobjeví na nějakém blogu :D Vypadá dobře, ale uklidňuju se tím, že nic z toho nutně mít nemusím :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo, za tu cenu boxíku je jeho obsah fakt parádní!! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký, dost ti závidím ten odstín. Já mám právě tu svítivě růžovou, tak snad ji na podzim využiju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za ten můj odstín jsem moc ráda, s tou růžovou bych se asi úplně neztotožnila, ale věřím, že ji na podzim využiješ :)

      Vymazat
  12. Box super. Ale nechápu proč ho nemůžou poslat na prodejnu a tam si ho vyzvednout jako tomu bylo dříve a místo toho musím ještě platit za poštovné.
    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě nejdřív taky mrzelo, ale na druhou stranu i s poštovným se box několikanásobně vyplatí a aspoň jsem ho z prodejce nemusela táhnout domů :)

      Vymazat
  13. Taky tohle byl můj první DM box a jsem nadšená! Moc se povedl :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  14. super produkty :) ja som si tento DM box kúpila na Slovensku a tiež ma prekvapil jeho obsah,lebo som využila všetky veci v ňom :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  15. Nikdy jsem neulovila a zatím jsem se o něj ani nepokoušela, ale spokojená bych s obsahem rozhodně byla. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat