F O Továrnách na sny, vílách a pohádkách - Another Dominika

O Továrnách na sny, vílách a pohádkách

Anie jsem před Továrnou na sny neznala. Možná jsem na ni někdy natrefila na IG, ale to je asi tak všechno. Na podzim jsem začala vnímat její knížku a i když jsem netušila, o čem je a kdo je ta holka, co ji napsala, věděla jsem, že by mě neměla minout.
A přišlo na řadu čekání.
Asi tak tříměsíční.


Až mi knížka konečně přišla. Přečetla jsem ji jedním dechem  a je prostě krásná. Milá, něžná, uklidňující a inspirující. Asi jsme se našly v ten správný moment.
O čem je, je vlastně těžký shrnout. Je to takový balíček emocí a životního příběhu právě Anie. A tento životní příběh je až neskutečný, já sama si nedokážu představit, že bych toho teď (jsem skoro ve stejném věku jako Anie) měla za sebou tolik, co ona. Ale o to větší je to motivace a inspirace. 


Ale za co knížku nejvíc miluju je, že mi ukázala jednu úžasnou věc. Že i mezi dospěláky existují krásní lidé. Z vnějška, ale hlavně z vnitřka. Anie je toho důkazem. A taky tak trošku úkazem. A moc doufám, že jedním takovým úkazem budu i já. Je úžasný, když v člověku zůstane trošku toho dítěte. Té dětské naivity, úžasu ze světa, z objevování, čisté radosti ze života. A když už nic jiného, tak tohle v sobě mám. Pořád věřím v dobré konce, na nekončící a bezmeznou lásku, na to, že zázraky se dějí a vlastně i na jednorožce, víly a princezny.
Protože proč nevěřit?


Pokud aspoň trošku věříte na víly a hledáte nějakou milou knížku, která vás vnitřně uklidní a pootevře vám oči, tak je tohle knížka přesně pro Vás. Pokud jste vážní dospěláci, co už se na pohádky nekoukají, nechte tuhle knížku někomu jinému.

Pokud patříte do první kategorie, tak šup SEM, než Vám knížku vyprodají!

Četli jste? Líbilo se? A nebo se ji teprve přečíst chystáte?

CONVERSATION

36 komentářů:

  1. Asi (určitě) ji potřebuju :) Už jsem o ní četla u Lucky z ASOC, teď tady u tebe na blogu a dostL mě screen knížky, ten druhý obrázek :)

    OdpovědětVymazat
  2. O knížce jsem toho už slyšela plno, pořád jsem toužila si ji objednat, ale říkala jsem si, že si ji pučím od kamarádky, která ji má. Ale jakmile jsem otevřela tvůj článek, mé odhodlání šetřit a knížku si pouze vypůjčit, okamžitě zmizelo a než jsem článek dočetla, měla jsem svou knížku už zaplacenou. Takže děkuji za -350 Kč a nádhernej pocit, kterej mám! A ten pocit vlastně totálně převálcovává ty utracený peníze..:DDD

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vážně? Tak to je boží! :D Určitě se ti knížka bude líbit a budeš ráda, že máš svoji vlastní :)

      Vymazat
    2. To určitě budu, toho se nebojím :) takže děkuji za popostrčení :)

      Vymazat
    3. Vůbec za nic! :) Já mám fakt velkou radost, že moje články mají aspoň trošku pro někoho smysl :)

      Vymazat
  3. Ešte som o tejto knižke nepočula :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kniha ma zaujala, ale ešte som ju nečítala :) No Annie poznám a jej blog zbožňujem.

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem přemýšlela, že bych si ji objednala a po tvém článku už ji potřebuju určitě! :D <3

    OdpovědětVymazat
  6. Už se na toto knížku moc těším, mám ji doma na nočním stolku a jen čekám, až se prokoušu maturitní četbou a budu se na ni moc vrhnout :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kniha vyzerá na krásny a zaujímavý obsah, celkom rada by som si také niečo teraz i ja prečítala :)

    OdpovědětVymazat
  8. O tejto knižke som už počula a aj som rozmýšľala, že si ju kúpim, no zatiaľ som sa k tomu ešte nedostala :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  9. Jááj bodaj by som mala viac času na čítanie kníh...:) Každopádne krásny článok ;)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

    OdpovědětVymazat
  11. Ja si tú knihu chcem veľmi prečítať, ale musím počkať do leta, až na ňu budem mať čas :/
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  12. Annie sledujem, no ku knižke som sa ešte nedostala, no verím že je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  13. O tejto knihe som už veľa počula, resp. Čítala. Musím sa na to pozrieť aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  14. Asi se k ní taky časem uchýlím, o Anie samozřejmě vím, ale můj čtecí žánr jde trošku jiným směrem. Což zas na druhou stranu je vždycky fajn někam odbočit a přečíst si něco mimo ten "stereotyp" knížek, které čtu :)
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Po tejto knižke pokukujem už dlho len sa obávam keďže je to platba prevodom do čiech či sa nebudú účtovať veľké poplatky lebo už sa mi to raz stalo a namiesto 10e som zaplatila 30e :D To jediné ma odradzuje od jej objednávky. Inak by som ju už určite mala doma.

    Accessoriesforbeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu nerozumím, to je blbý no :/ Jedině jim zkusit napsat, jak je to s platbou ze Slovenska :)

      Vymazat
  16. O knížce jsem přemýšlela, zaujala mě jen podle názvu, jinak jsem si o ní nic dál nehledala, teď je ale tedy rozhodnuto, musím jí mít! Už teď je mi úplně jasné, že se v ní najdu :D :).

    OdpovědětVymazat
  17. Hodně o knížce přemýšlím a už jsem fakt dost nalomená, že si ji koupím :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tiež ju už mám a neviem sa dočkať, keď začnem čítať. Chcem najprv dočítať rozčítané. Anie som začala sledovať tiež až niekedy pred pár mesiacmi, ale oni sú s Lukášom úplne neskutoční! Svet potrebuje viac takých krásnych ľudí :)

    OdpovědětVymazat
  19. Já ti tak strašně moc závidím, že ji máš! Já ji chci taky, už od tý doby co vyšla, protože vím, že je prostě úžasná, i když jsem ji ještě nečetla, ale Anie mi ji nechce poslat do Švédska a mě to děsně štve... Doufám, že mi ji sem brzo někdo přiveze :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti zase závidím, že jsi ve Švédsku! :D ..ale určitě se už brzy někdo najde, kdo ti ji ochotně přiveze :)

      Vymazat
  20. Knížku jsem nečetla, ale na první pohled mě zaujala. Ten přebal? Ten je úžasný a překrásný. A i ten obsah knihy a to jak je napsaná a ilustrace. Moc se mi to líbí a píšu na seznam knih, které chci přečíst :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  21. Na Anie som natrafila cez jej priateľa (Lukáš na Bali) a odvtedy Anie milujem, ona je naozaj taká víla :) táto knižočka vyzerá úžasne, dlho som nad ňou premýšľala. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  22. Anie mám moc ráda a knížku plánuju koupit strašně dlouho...asi dva roky zpět jsem si od Anie koupila dva plakáty, které čekají na to, až se někdy v budoucnu (SNAD) nastěhuju do vlastního bytu a tam jim přidělím speciální místo:))
    A tu knížku už si sakra asi tenhle týden ještě objednám :D už ji potřebuju!

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Knížka vypadá naprosto krásně už od pohledu, myslím, že si jí rozhodně musím pořídit

    OdpovědětVymazat
  24. Nečitala som ju, vlastne som ju ani nepoznala, ale celkom ma zaujala na vily a vsetke tie divne bytosti, totiz verim este stale :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  25. Nad knížkou jsem přemýšlela, že si ji pořídím až se vrátím domů, ale zrovna včera mi psala kamarádka, že mi chce koupit knížku, tak ať si vyberu. No tak jsem si vybrala. Tak se na ni v prosinci vrhnu:))

    OdpovědětVymazat
  26. Nemůžu si pomoct, ale jsem prostě ke knížkám youtuberů a bloggerů tak nějak skeptická. Díky popularitě vydává knihu každý, kdo umí poskládat souvislou rozvitou větu. Už jen pro dobro té knihy samotné doufám, že tady to není ten případ a má to vážně něco do sebe. Nicméně počkám, až ji někdo z mých přátel bude mít, protože mi má skepse nedovolí pustit za to peníze. :D :)

    OdpovědětVymazat
  27. Jsem věřící v princezny a dobré konce. Knížka musí být moje!
    To se rýmovalo! :D
    Každopádně moc lidí v mém okolí na princezny nevěří a dělají si ze mě spíš srandu. Nosím růžové oblečení a baví mě to. Baví mě vypadat jako princezna, to možná ještě posiluje to, proč se mi ostatní smějou. :D Tu knížku by si podle mě měli přečíst všichni.

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat