F Nejlepší úlovky ze sekáčů - Another Dominika

Nejlepší úlovky ze sekáčů

Vy, co mě sledujete už delší dobu, určitě víte, že mám ráda sekáče. Když zabrousíte do historie, najdete tam i tipy, jak v sekáči nakupovat (TU). A abych vás na nakupování v sekáčích trošku nalákala, mám tady dneska článek s mými nejlepšími úlovky.
Na fotkách nevidíte celé kousky a to z jednoho jednoduchého důvodu, každý kousek je v těchto obchodech originál, proto tyto moje úlovky berte jen jako takovou inspiraci toho, jaké všechny poklady tam můžete objevit.

Džínovou bundu jsem chtěla už strašně dlouho, ale ty ceny v normálních obchodech mi přišly děsivé, když už jsem ji přestala hledat, našla jsem tuhle. Je krásná, úplně jako nová a nosím ji snad pořád.



Tyhle kalhoty jsou na mě trošku extravagantnější, ale překvapivě se v nich cítím skvěle. Jo a byly úplně nové.


Jeden z mých naprosto nejlepších úlovků ever jsou tyhle kalhoty z Topshopu.
Miluju je.


Sukně mých snů. Přesně takovouhle jsem chtěla, elegantní, která nebude černá. Asi ani nemusím dodávat, že v obchodech jsem na žádnou nemohla narazit a najednou jsem našla tuhle.


Tenhle svetřík jsem si kupovala spolu se sukní výše. Spolu tvoří dokonalý pár a i svetr sám o sobě je jeden z nejlepších, co mám. Možná ten vůbec nejlepší.


Moje nejzamilovanější tričko, které nosím snad pořád. Naposled jsem ho měla dneska. A je mi úplně fuk, že je pánské a o pár čísel větší.


Seznamte se s šaty, se kterými jsem maturovala. Ano, s těmity šaty jsem seděla před maturitní komisí.. ach, ta nostalgie.


A další moje oblíbené šaty, hrozně se mi líbí, že jsou elegantnější a přitom nejsou usedlé.


A co vy? Nakupujete v sekáčích? Jaký je váš nejlepší úlovek?

CONVERSATION

69 komentářů:

  1. Nádherné! Ja v sekáčoch momentálne nenakupujem, ale chystám sa. Ale pamätám si, že raz som tam objavila perfektný kabát za pár eur.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  2. Jo sekáče mám velmi ráda, ale ted poslední dobou jsem tam nic moc neulovila nebo spíš moc se mi tam nic nelíbilo :) Jinak skvělé ulovky jako :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. No krásné úlovky závist! Také občas do nějakého zajdu, ale je to hodně o štěstí :) Ale také jsem už vychytala nějaké parádní kousky.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  4. Každá a jedna vec vyzerá úžasne! ♥ Popravde v sekáčoch fakt vôbec nenakupujem a stále si hovorím, že už by som sa do nejakého mala ísť pozrieť, veď všetci odtiaľ majú krásne veci. Musím sa niekedy fakt už nejako "prekonať", lebo takéto kúsky sú výhrou.
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne kousky si ulovila!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné kousky! :) Já hodně nakupuji na vinted, to je taky takový sekáč :D Vlastně, když tak nad tím přemýšlím, poslední dobou nakupuji jedině tam :D

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na Vinted hodně nakupovala dřív, teď už spíš tak výjimečně :) Ale zrovna tenhle týden jsem si tam koupila jedno tričko ♥

      Vymazat
  7. Tvůj článek mě donutil naplánovat si tour po sekáčích... Zapomněla jsem, že se tam dají objevit super poklady a tvoje úlovky to jen potvrzují:)

    OdpovědětVymazat
  8. tá prvá riflovka je fakt parádna, po tomto príspevku utekám hneď do sekáča, ale fakt :D.
    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  9. wow, ty kousky jsou krásné. Především se mi líbí ty kalhoty z H&M, já na nákupy v sekáčích moc nejsem (radši používám vinted), protože v nich většinou moc dobré kousky nenajdu. :( Špatně hledám :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jaktože mně se nikdy tak dobrý úlovky nepodaří? Jako nestěžuju si, i tak mám ze secondhandů pěkné věci, ale přece jen, asi máš šťastnější ruku :D

    OdpovědětVymazat
  11. Domi, skvělý úlovky :) tento týden jsem si v sekáčích zařádila a mám krásný věci, chystám článek i video :), pa :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek jsem viděla, vážně parádní kousky Veru! ♥

      Vymazat
  12. Teď mám obrovskou chuť zajít do nějakýho sekáče:DD
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  13. U nás v meste vôbec nie je poriadny sekáč, čo ma dosť mrzí.. Dúfam, že raz sa mi podarí niečo skvelé nájsť!
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné kousky! :) Také velmi ráda nakupuji v sekáči, máme u nás ve městě jeden z Anglie a jsou tam parádní kousky jako je právě Atmosphere, New Look, Dorothy Perkins atd :)

    TP-Bloggers Pája

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělé kousky, zaujalo mně vše. Do sekáču zajdu jen občas, u nás jsou jen dva. V jednom jsou novější věci a hezčí, ale taky ta cena... a v druhém musí člověk vyloženě hledat a to ne vždy mě baví.:)Nejlepší kousek mám asi takové hnědé sáčko.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  16. Tak tohle je mazec. Takové sekáče u nás tedy nemáme. Jinak ty barevné kalhoty jsou božský! Doufám, že někdy přidáš fotku, jak je máš na sobě. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevím, outfitové články nedělám :) Ale kdo ví, třeba někdy v rámci nějakého jiného článku se tu fotka objeví :)

      Vymazat
  17. Krásne kúsky a tie ceny, wow! :) Musím aj ja niekedy navštíviť konečne nejaký sekáč, len škoda, že v našom meste majú taký jeden o ničom :/

    OdpovědětVymazat
  18. Ty maturitní šaty jsou úžasné! <3 A ta riflová bundička za takovou cenu? Ideál... :)))

    OdpovědětVymazat
  19. Super úlovky, do sekáčů moc nechodím, ale kdybych v nějakém našla takové úlovky jako ty, tak jsem tam denně :D.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  20. no zavidim ja by som rada nakupovala ale zatial som nikdy nic neobjavila a ak uz nieco bolo ze parada nesedela velkost :( verim ze jedneho dna
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  21. V sekáči nenakupuji, ale je vidět, že tam mají vážně skvělé a výhodné věci, a ty sis vybrala opravdu skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Prekrásne veci!! Ja sekáče MILUJEM! Doslova! Mňa osobne v móde veľmi baví experimentovať a byť niečím iná. V poslednej dobe sa mi vkus zmenil asi o 360stupňov. Začali ma ťahať jednoduché strihy,farby a kombinovať ich. Sama sa držím pravidla menej je viac. A zo sekáčov mám práve také kúsky ktoré obyčajné veci oživia. Najviac mám denimových búnd či už na leto alebo na zimu s kožušinou (milujem ich) a obe boli asi za 1€ čo je NIČ!! A taktiež sukne, svetre, tričká. Ale napríklad nohavice vhodné na moju postavu sa mi tam ešte nepodarilo nájsť. Nevadí hľadám Ďalej! mimochodom super článok :3

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  23. V sekáči nakupujem veľmi rada, hlavne ma baví, že zoženiem veci, ktoré iní nemajú a som trochu odlišná :)

    OdpovědětVymazat
  24. tá riflová bunda je proste TOP! ja chodím do sekáču pravidelne ale len malokedy si tam niečo vyberiem, naposledy som ale našla svetrík olivovej farby z H&M a ešte aj moje číslo mali. ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Každý úlovek je naprosto senzační, nejvíce se mi líbí ty kalhoty!

    OdpovědětVymazat
  26. V sekáči sa dajú nájsť perfektné kúsky, najmä moja mama má na ne nos!:D Tie tvoje sú tiež nádherné!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  27. V Anglii nenakupuji snad nikde jinde než v sekači, ale i v Česku jsem našla super kousky třeba Kenzo kalhoty nebo Burberry sako...

    OdpovědětVymazat
  28. Super věci!! A hlavně skvělý článek :) já nakupuju v sekáčích ráda, ta radost, když najdu něco fakt super je nejlepší :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  29. Skvělý kousky :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  30. Ta bunda vypadá skvěle, já jsem velmi dlouho sháněla "džísku", ale vypadá famózně :-)!! Skvělé kousky, fakt, že jo :-)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Wow, samé pěkné věci, hlavně ty kalhoty a bundička. Já naukupuju občas, většinou moc mě nebaví dlouze hledat TOP kousky :D Můj nejoblíbenější je Charley outlet a secondhand.

    OdpovědětVymazat
  32. Priznám sa, že zo sekáča nemám ešte žiadny úlovok, ale tá riflová bunda je fakt krásna a (v dobrom) ti ju závidím :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  33. Super úlovky ♥ Líbí se mi úplně všechny. To mi připomíná, že už jsem dlouho nebyla v sekáči :D Ale také tak vždycky najdu nějaký opravdu boží a výhodný úlovek :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  34. Já tedy v sekáčích nenakupuji, ale někdy bych se do nějakého chtěla mrknout-myslím do nějakého, kde bych našla kousky z HMka, reserved... Teda teď jsem si odtud koupila pánskou košili a kalhoty na kostým:)
    Nádherné kousky ♥

    OdpovědětVymazat
  35. Love what you got! Would love to follow each other? It would be great for me to support you! Oh, I also have $100 giveaway on my blog so please check it out.

    xo
    www.qingsstyle.com

    OdpovědětVymazat
  36. Já sekáče miluju, plno úlovku mi leží doma zatím nenafocených, ale určitě bych se o ně taky chtěla podělit jako ty! Ta riflová bundička je skvělá prostě. Ale i y kalhoty se vzorem nebo ty maturitní šaty ti hodně zavidím, opravdu jsou v sekáčích poklady!

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím na tvém blogu, že už jsi článek dala dohromady! Moc se těším, až se na něj mrknu :)

      Vymazat
  37. moje najobľúbenejšie kúsky, ktoré v šatníku mám, sú práve tie zo sekáča (okrem tých, ktoré som si sama ušila...), takže chápem tvoje nadšenie z tvojich naozaj krásnych kúskov! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  38. Wau Domči naozaj krásne úlovky!! :) Počula so, že v Prahe sú naozaj dobré sekáče a dá sa tam nájsť naozaj všeličo pekné :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny tyhle věci jsem koupila tady u nás na jihu :) V Praze jsem sice v nějakém sekáči už taky byla, ale nijak zvlášť mě neoslovil :)

      Vymazat
  39. Já si v sekáči nikdy nedokážu vybrat a nikdy tam nenatrefím na něco, co by se mi líbilo.
    Ta džínová bunda je krásná, moc se mi líbí.


    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovědětVymazat
  40. Musím přiznat, že já v sekáčích nenakupuji, vlastně jsem v žádnem snad ani nebyla! :D Jsem v tomhle asi trochu snob, ale vadí mi představa, že někdo něco už nosil (proto např. na Vinted pouze prodávám, ale nikdy nenakupuji :D )! Přítel zas nenakupuje v ničem jiném a sama se divím, jaké značky se tam občas najdou! :o :) A Tvoje kousky jsou za ty ceny úplně parádní! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  41. Achjo, já na to nikdy nemám štěstí, u nás ani moc sekáčů není :( Super kousky!
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  42. Krásny post! Ja sekáče veľmi nenavštevujem, no pár krát tam zájdem a niekedy sa vážne podarí nájsť si veľmi pekné vecičky! Napríklad - zo sekáču mám jedny krásne lodičky :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  43. V sekáčích nakupuju, můj nejlepší úlovek bylo sako od Comma :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  44. Ja si v tých sekáčoch neviem nikdy vybrať :/ u nás ani takéto značkové veci nemajú, ale počula som, že v susednom meste je fakt super sekáč, takže uvažujem o tom, že ho navštívim :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  45. Thanks for the comment&follow, I followed you back! Looking forward to hear from you soon.

    xo
    www.qingsstyle.com

    OdpovědětVymazat
  46. Moc hezké kousky :)
    lalymylifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  47. pekné veci, najviac sa mi asi páčia nohavice a rifľovka :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  48. tak tie nohavici sa ti ale podarilo uloviť :O ja nikdy nič pekné nenájdem

    OdpovědětVymazat
  49. Škoda, že u nás nie je taký dobrý sekáč :/ krásne úlovky všetky vyzerajú ako nové ani by som nepovedala, že sú kupované v sekáči. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  50. Škoda, že u nás nie je taký dobrý sekáč :/ krásne úlovky všetky vyzerajú ako nové ani by som nepovedala, že sú kupované v sekáči. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  51. Škoda, že u nás nie je taký dobrý sekáč :/ krásne úlovky všetky vyzerajú ako nové ani by som nepovedala, že sú kupované v sekáči. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  52. Wonderful purchase! I especially like the denim jacket))
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  53. I love all the clothes :)
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: BOMBER, SNEAKERS AND ROAD TRIP
    DON'T MISS: PFW STREET STYLE II (PICS BY US)

    OdpovědětVymazat
  54. Tie šaty vyzerajú krásne, škoda že ich nevidieť celé. :) tiež by som sa mala niekde popozerať po sekáčoch, lebo na viacerých blogoch vidím, aké super veci si baby kúpia. Len u nás zasa nejaké extra takéto sekáče nie sú, možno aj to je ten problém. :D

    Na mojom blogu prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš :) http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  55. Zo sekáča mám asi iba jedno tričko. Pôvodom je z H&M a stálo ma cca 3,50 eura, ale to tričko milujem. S kamarátkou plánujeme už dlhšiu dobu výlet, na ktorom navštívime všetky sekáče čo nájdeme. Mimochodom veci sú krásne. :)
    Colorful blog

    OdpovědětVymazat
  56. ja a sekáče sa veľmi nekamarátime a vždy ochkám nad takýmito úlovkami, keď ich vidím u niekoho na blogu. naposledy som videla Burberry kabát za 5€ .. popravde, fakt som tej dotyčnej závidela :D

    OdpovědětVymazat
  57. Ulovila jsi opravdu krásné kousky!

    http://theheartissue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  58. Kde to bereš kruci? Já nikdy nic v sekáči nenajdu a když, tak je to buď obrovské nebo zase dětské. :D Většina týchto věcí je prostě super, asi mi chybí nějaké to oko pro sekáč. .:D

    OdpovědětVymazat
  59. Zo sekáčov mám super veci, niekedy tam človek nájde fakt poklady :)

    OdpovědětVymazat
  60. Wow! Tak to koukám! Krásné věci, já na tohle nemám talent, kolikrát nenajdu ani hezké věci v "normálních" obchodech :D
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  61. ty jo všechny vypadají moc krásně..
    www.bigredevil.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj, já taky dost často nakupuji oblečení z druhé ruky a příjde mi to strašně fajn. Nejvíce jsem si oblíbila asi https://www.onlinesekac.cz/, což je takové tržiště s oblečením, kde pokaždé najdu něco co mě prostě uchvátí a musím to okamžitě mít! :D

    OdpovědětVymazat