F Spring! - Another Dominika

Spring!

Možná se divíte, proč píšu o jaře, když venku to na něj vůbec nevypadá. Jenže když já se na jaro tak těším! A vím, že nejsem sama.
Jaro. Příroda se probouzí po zimě k životu, všechno kvete, sluníčko svítí a svět je hned zas o něco krásnější. Začátek jara s sebou vždycky nese příslib čehosi nového. Změny, začátku. Máme spoustu plánů, které se ale vytratí s prvními slunečními paprsky, následně se naše plány přemění na léto, přeci jenom léto = prázdniny = na všechno budeme mít dostatek času. Z léta se stane podzim a začíná čekání na jaro, kdy se zase nic nezmění. A tak jsem si řekla, že tohle jaro bude super a něco se změní. Nebojte, nezačnu držet nějaké šílené challenge za #hotbodyforsummer a ještě šílenější diety. Jen po skončení jara chci vědět, že jaro bylo.


1. Oblečení
Neskutečně se těším, až odložím kabáty na dno skříně a na ulici budu poutat pozornost i něčím jiným, než mojí milovanou gigantickou šálou, ze které mi koukají jen oči.
Možná i proto jsem si za poslední dva týdny koupila dvě sukně. Čili počet, který si obvykle koupím tak za dva roky. A hrozně se těším na to, jak je budu kombinovat. I proto jsem se pokusila sesumírovat jakýsi outfit, který bych byla schopná nosit nonstop. A jo, žádné veselé barvy se nekonají, ale co se konečně vykašlat na to, co si myslí okolí a nosit to, co chceme, ikdyby to byla černá od hlavy až k patě? A nebo co kousek, to jiná pestrobarevná barvička? A není to vlastně jedno?

2. Úklid skříně
A co tento rok místo naší peněženky pořádně provětrat naši skříň? Schválně, kolik v ní máte kousků, které nenosíte? Nebo které jsou žmolkovaté/vytahané/seprané/které vám nesedí? Pokud jste na tom stejně jako já, máte jich tam víc než těch, které skutečně nosíte. A tak neustále třídím, třídím a třídím. Až se bojím, že jednou tu skříň otevřu a skutečně nebudu mít co na sebe, protože všechno vyhodím.
A když už budeme v tom třídění.. co udělat podobnou čistku i v kosmetice?
3. Ovoce, zelenina & detox tea
A nejradši bych vyhodila i všechny ty zásoby čokolády. Aneb z mé čokoládové mánie jsem se dostala do mánie banánové, které jím k snídani, svačině i k večeři. Do jídelníčku se snažím zapojit i další ovoce a zeleninu, ostatně tak to mám každé jaro a léto. Velkou novinkou je ale detox tea. Ne, není to ten drastický, při kterém nic nejíte, jen ho pijete, ten můj je z DM, nečekám od něj zázraky, ale lepší něco, jak nic.
4. Pohyb
Zcela upřímně přiznávám, že při psaní tohoto článku se můj pohyb skládá jen z tělocviku - pilates. Ale mám plán, že to změním. Začínám už příští týden (a nebo ten přespříští, přeci jen stále čekám na sluníčko).
5. Příroda
Vzpomínáte si, jak jsem na začátku článku psala o té probouzející se přírodě? Jo? Tak zkusíme trávit venku více času?

..a protože prostě sluníčko!

CONVERSATION

67 komentářů:

  1. Ja se tak moc tesim az odlozim kozacky a zimni bundu :) nemuzu se toho poradneho jara dockat

    OdpovědětVymazat
  2. Tak až na ten druhý bod vypadá to jaro úžasně... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Čím jsem starší, tím víc zjišťuji, že miluji každé roční období a jsem ráda, že se to takhle střídá, protože přeci jenom, kdybychom měli pořád podzim, tak bych se za chvilku asi zbláznila. Zimu mám vždy ráda do konce prosince. Leden/únor/březen to je hrůza. Už se opravdu těším na jaro a na první paprsky sluníčka, protože mám vždy lepší náladu. Úplně jsi mě teď nalákala na ten úklid skříně, protože zrovna včera jsem musela uvolnit jeden šuplík s oblečením na jiné věci, takže jsem to oblečení ze šuplíku hodila do jiné skříně haha :D Jinak jaký je ten detox tea z DM? Já ho viděla na jejich fb a přemýšlela jsem, že bych si ho pořídila, tak by mě zajímal tvůj názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu.. ale vůbec by mi nevadilo, kdyby se mezi sebou střídalo jen jaro a léto ;)
      Zatím na detox tea moc názor vytvořený nemám.. jediný co vím, že chutná skvěle a že z jeho pití mám ze sebe lepší pocit :)

      Vymazat
  4. Už sa teším na jarnú módu! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý post! Na jaro se také moc těším!

    OdpovědětVymazat
  6. aj ja sa teším na teplejšie počasie, tenisky, lahke bundičky :) a slniečko :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ať už je jaro! Já mám pocit, že se tenhle rok snad ani nedočkám. Hrozně se to táhne a když se podívám z okna, tak mám pocit, že je furt tak půlka února. Snad už brzy začne aspoň svítit sluníčko, to by mi zatim stačilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já má taky ten pocit, že ošklivé počasí trvá už moc dlouho.. vždycky to už vapadá nadějně a pak najednou začne zas sněžit :D

      Vymazat
  8. Jsem na tom úplně stejně! :D viz. http://www.casprodva.cz/2016/03/proc-mam-rada-jaro.html

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný článek! Já se těším na všechny ty květiny všude a až začnou být hezky zelené trávníky. A s tou černou máš pravdu! Není to smutná ani depresivní barva, já jí nosím pořád, prostě se mi líbí. Nos to, v čem se cítíš dobře a co se líbí tobě!:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na květiny jsem úplně zapomněla! Konečně někdo, kdo má stejný názor na černou jako já.. vůbec to totiž není smutná barvička! :)

      Vymazat
  10. Taky se nemůžu dočkat, až sundám zimní teplé boty a bundu. Těším se, až zase obuji tenisky a budu si moct vzít jen lehkou bundičku. Minulý týden jsem si taky pořídila novou sukýnku. Nevím, po kolika letech, protože sukně normálně vůbec nenosím. Tak uvidím, jestli mi půjde ji nějak zkombinovat. Nejsem na to zrovna moc expert :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sukně taky nikdy moc nenosila, spíš vůbec a najednou mám hned dvě nový ;) Tak snad jejich kombinaci zvládneme! :)

      Vymazat
  11. Moc pěkný článek a blog!!! :3
    Ady z blogu http://bloggersistters.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Já se na jaro neskutečně těším a co teprve na léto? Nenávidím zimní počasí a bundy a všechno okolo. Léto samotné mě prostě nutí být venku a hýbat se, proto přes zimu vždy naberu pár kil:D Úklid skříně není špatný nápad já se pořád přemlouvám k tomu ať si to tam přotřídím a nafotím věci na vinted, za to nic nedám, třeba se někomu zalíbí a já na tom ještě něco vydělám:))

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Strašně se mi líbí, když má někdo skvěle skombinovaný celočerný outfit. Já se naopak bez barev neobejdu a většinou chodím v nenápadných barvách, ale k černočerný jsem se zatím nedostala, maximálně, když jdu do divadla, kde mám černý dresscode. :) Mimochodem, taky se těším, až sundám šálu a kabát. :)
    S pohybem jsem na tom ještě hůř, aktuálně max cvičím na záda, už se strašně těším na sluníčko, až vyběhnu. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cvičení na záda je taky cvičením :) Já doufám, že letos konečně začnu taky pravidelně běhat.. no uvidíme ;)

      Vymazat
  14. Na jaro se moc těším!
    Také budu mít radost, až odhodím šálu a kabát! už mě to otravuje. Nejvíc přeci jenom to, když je chvíli horko a chvíli zima jako blázen. Člověk neví, jestli se oblíknout tak nebo onak.
    Detox Tea se chystám zkusit také, hodně dlouho, ale bojím se, jak mé tělo zareaguje. A platit pomalu 2000 za to, že to zkusím jednou, poblinkám se a bude mi to ležet doma? :D radši to zkusím tou "přijatelnější" cestou detoxu.
    A na šatník prdím :D ono bude dost času na přebírání, až se budu - doufám, ne za dlouho - stěhovat.
    Krásný článek!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom mi ani nemluv.. Já to nikdy nevychytám a buď klepu kosu, nebo toho zbytečně tahám až moc :D

      Vymazat
  15. Opravdu hodně se těším, až nebudu muset mít na sobě milion vrstev (ok, teď už je celkem teplo) a půjdu si jen v tričku, mikině a podobně.. taková úleva je to potom :D

    EverythinKate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to se taky moc těším! Už těch vrstev mám plné zuby ;)

      Vymazat
  16. Úklid skříně a detox tea také plánuji, ale odkládám to na dobu neurčitou :D. Jaro mám neskutečně ráda za to, že můžu jít běhat bez toho, aniž by mi mrzly ruce jako v zimě, a nebo naopak mi bylo hrozné horko a já se topila ve vlastním potu. Jednoznačně je to jedno z nejlepších období:)
    Máš moc pěkný blog:)

    OdpovědětVymazat
  17. Zrovna dneska po probuzení jsem si říklaa, jak se na to jaro těším :) a že v pátek zkusím nafotit nějakej jarní outfit :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  18. Já už se jara nemůžu dočkat a hlavně jarních outfitů!:D:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  19. Hezký článek! Já už se tak těším na jaro, nošení kabátů a šál už mě vůbec nebaví a upřímně jsem z toho počasí pěkně otrávená! :( Jaro, sluníčko mi vždy dodávají lepší náladu a hned jsem produktivnější, což se momentálně říct nedá :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, sluníčko a celkově hezký počasí člověku hned zlepší náladu a má tak nějak víc chuti do všeho :)

      Vymazat
  20. Na jaro se taky strašně těším :) Čistku skříně jsem udělala teď o víkendu a detox čaj z Dmka jsem si zrovna dneska přinesla :D

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  21. Ja zbožňujem všetky ročné obdobia, ale občas mám chvíle kedy sa skutočne teším na teplejšiu jar :) Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! Každé roční období má něco do sebe, ale jaro a léto u mě vítězí :)

      Vymazat
  22. Odpovědi
    1. Tak ať na konci jara máme všechna políčka z něj odškrtnutá! :)

      Vymazat
  23. Taky se těším až to všude rozkvete a provětrám všechny sukně co mám. Detox tea ti musím doporučit z Lídlu (sir edward tea detox 4 moment s řasou). Nevím jestli má nějaký účinky, ale ta chuť!
    Coffee bitch fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za doporučení! Až budu mít cenu do Lidlu, podívám se po něm :)

      Vymazat
  24. Moje skříň se úklidu asi nedočká:DD ale určitě se těším, až půjdu ven a nebudu na sebe muset dávat tolik vrstev jak na cibuli!:)
    LadyCaterpillar

    OdpovědětVymazat
  25. Jaro je nejvíc dokonalé období ! Strašně moc se těším. Hlavně tulipány, to jsou srdcvoka, mohla bych je mít pořád !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna dneska mi kamarádka říkala, že si koupila tulipány :D ..asi do nich letos taky budu muset zainvestovat a zpříjemnit si jaro :)

      Vymazat
  26. nie si veru sama, kto sa teší na jar ! ja sa jej neviem dočkať..hlavne pretože ma nebaví už chodiť naobliekaná ako cibuľa..to slnko dodá vždy človeku toľko energie :))

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  27. Zrovna dneska už bylo vcelku hezky! I CANT FUCKING WAIT!!
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnesko to šlo.. až na to, že jsem byla ve škole až do půl osmý večer :D

      Vymazat
  28. Já se vůbec netěším až budu muset odložit kabát a svoje šály :D ale zase se těším na to, až budu moci na brusle :D Jo a na SLUNÍČKO!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně?? :D Ale sluníčko je lepší jak kabáty, no ne? ;)

      Vymazat
  29. Ani nevíš jak já se těším na konec jara s létem. Přesně jako ty už chci sundat kabát, bundu, teplé svetry a vyměnit je za šaty a sukně. Detox tea jsem zaznamenala na FB a chci si ho taky koupit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho také nejdřív zaznamenal na FB, neodolala jsem a musela jsem si ho hned koupit :D

      Vymazat
  30. Taky se už moc těším na jaro:) a přesně jak říkáš venku to moc na jaro nevypadá na to,že za 2 týdny mají být Velikonoce:D
    Ale tak snad se brzy už dočkáme:))
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Venku to na jaro vůbec nevypadá.. včera nám dokonce tady v Praze napadnul sníh :D ..ale snad už se počasí bude do Velikonoc jen zlepšovat! :)

      Vymazat
  31. spring is the best (:
    loved your picks, especially the cut-out boots <3

    Life in Pastel

    OdpovědětVymazat