F Last Days - Another Dominika

Last Days

Myslím, že jsem ještě nikdy neměla tak velký rozestup mezi články. Ale co nadělám. Tyhle poslední dny byly šílený. Aneb závěrečnej/zápočtovej test/zkouška (říkejte si tomu jak chcete) z angličtiny a němčiny. Bylo to ošklivý, ale němčina byla ještě ošklivější (super nápad zkopírovat článek z německých novin o čemsi, čemu nikdo nerozumí, vymazat z něj nějaké slovíčka a zvesela si je tam doplňujte, moc veselá jsem u toho nebyla). A test z celýho obchodního práva. Dejte si tyhle tři testy/písemky/zkoušky během 24 hodin a o klidný spánek budete mít postaráno. A pokračovalo to "mini"testem z podnikový politiky a "mini"testem z marketingu. A v pátek, abych toho neměla náhodou málo, jsem měla zkoušku z managementu.
A víte co? ..všechno jsem to dala! A fakt tomu doteď nevěřím..

Ráda bych napsala, že jsem se věnovala pilně učení, ale.. podle stavu mého konta bych spíš řekla, že jsem se pilně věnovala nakupování. Aneb dárečky od Domči pro Domču jsou nejlepší! ♥ ..ale! Už mám i dárky pro ostatní a mám z nich ohromnou radost a jsem na sebe mega pyšná! Ikdyž teda mám pocit, že jsem navštívila snad všechna obchodní centra v Praze, některá dokonce i víckrát, jen tak pro jistotu, abych tam náhodou na něco nezapomněla. A byla jsem se kouknout i na vánočních trzích! (Taky pro jistotu ne jednou). Jo, když si to tak po sobě čtu, tak nemám tušení, jak jsem se mohla zvládnout na všechno naučit.


A dokonce jsem se skočila kouknout i na dvě přednášky (moje morálka značně opadla) a na jedno cviko, kam jsem se sice dostavila já, ale pak profesor ne (i morálka učitelů opadla), a tak jsem nakonec skončila zas někde jinde. Takhle to dopadá, když té škole chcete dát ještě šanci.. No uvidíme, jestli mi škola dá šanci studovat dál po prvním zkouškovém.


A teď? Volno! Volno! Volno! Zdobení cukroví, balení dárků, kafíčkování, filmy, seriály, blog.. ♥ Neskutečně moc se těším! ..ikdyž nejdřív si dám pořádný odpočinek, protože se obávám, že bych počet naspanejch hodin ze poslední týden spočítala na prstech jedný ruky, a to jsem přežívala prosím pěkně téměř bez kafe.


Užívejte si poslední předvánoční dny, vyhněte se všem obchoďákům a mějte se! ♥
P.S. Slibuju, že se ozvu dřív, jak po dvou týdnech.

CONVERSATION

36 komentářů:

  1. Domi, tak to je super, že jsi to všechno dala :) Já ještě čekám na poslední výsledek ze zápočtovýho testu a jinak zápočty už mám všechny. A od ledna už mě postupně čeká 7 zkoušek, tak už se učím teĎ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to gratuluju! :) Poslední zápočet taky určitě máš :)) A držím palce v lednu, také už se začínám pomalu učit.. :D

      Vymazat
  2. to je pocit na nezaplatenie po tej všetkej drine si predstaviť čo človeka čaká a bude len oddychovať a robiť čo ho bavi, vianočnú Prahu som ešte nevidela je naozaj krásna:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je přenádherná! :) Máš pravdu, je to super pocit :) ..ikdyž už se zase spíš začínám soustředit na leden a na všechny ty zkoušky..

      Vymazat
  3. Velká gratulace ke zkouším, Domi! Jsi moc šikovná, žes to všechno dala :) Já se zrovna dnes večer vrátila z Prahy a jsem z toho strašně nadšená, i když tam dneska bylo strašně moooooc lidí, tak vánoční Praha je super. Trochu mě otrávil Staromák, protože se tam fakt nedalo hnout, ale když jsem viděla na vlastní oči stromeček, tak to přešlo. je fakt krásný ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥
      O těch lidech mi povídej.. vážně to je šílenej děs, ale já už jsem si tak nějak zvykla a naučila mezi nimi kličkovat :D ..každopádně Staromák a hlavně stromeček je neskutečná nádhera :))

      Vymazat
  4. Také se přídávám a gratuluji ke zkouškám. :) Pořádně si užij svátky. Je super, že už máš volno. Já musím psát bakalářku, takže letos to nebude nic moc, ale alespoň si to užiju příští rok :D. Do Prahy se chystám zítra a už se těším, až se taky půjdu podívat na trhy. :)

    www.theelegantzone.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Jaj, tak to ti nezávidím, ale určitě si mimo psaní stihneš i oddychnout :)
      Snad sis trhy užila! :)

      Vymazat
  5. Gratluju ke všem splněným zápočtům. Mimochodem Domi, co přesně studuješ? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Velká gratulace ke zkouškám! :) Poslední dny jsem měla dost podobné a doufám, že teď to bude už jen lepší:)
    NATALIEHOLZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Já v to doufám taky! ..ikdyž teď jsem měla takové volnější dny a teď se začínám už zase pomalu učit :(

      Vymazat
  7. Gratuluju, že jsi zvládla všechny zkoušky! ♥ Jsi naše šikulkaa :) Jinak fotky jsou krásné :) Užij si Vánoce! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  8. Gratulujem ti ku skúškam ! :) Krásne fotky, prajem ti Pekné Vianoce :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulujem k zvládnutiu skúšok. :) A prajem príjemné Vianoce.
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  10. Jak jsi to mohla všechno zvládnout? No jednoduše, jsi prostě šikovná. Gratuluji, mně zápočty a tak čekají až v lednu... bojím :D. Jinak máš moc pěkné fotky a závidím ti trhy v Praze, ještě jsem tam nebyla ani jednou a někdy bych se tam chtěla taky mrknout... mám blíž Brno no :) Jinak přeji Veselé Vánoce

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sama nevím :D Děkuji! :) Já na nich letos byla taky víceméně poprvé a vážně jsou nádherné, jednou se na ně určitě taky podíváš :))
      Tobě taky! ♥

      Vymazat
  11. Gratuluji ke zkouškám, mně se tenhle ok ještě nezadařilo :D Ani na těch trzích jsem nebyla, když jse to konečně plánovala, onemocněla jsem :( Vypadají tak krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) ..určitě se zadaří, neboj! Jej, tak to je škoda.. ale příští rok to určitě vyjde! :)

      Vymazat
  12. Tyjo tak to gratuluju a smekam, zes to vsechno zvladla! A i k tomu lrazdnemu kontu gratuluju, ono zas udela radost nekomu jinemu :D

    OdpovědětVymazat
  13. Krásne fotky! Gratulujem k skúškam, teraz to zaslúžené voľno! Uži si ho naplno :)

    OdpovědětVymazat
  14. Veľmi pekný vianočný článok :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  15. Noční Praha a natož vánoční je moc krásná, škoda že nejsem z Prahy nebo okolí :-(

    OdpovědětVymazat