F Oblíbenosti, radůstky a novinky IX. - Another Dominika

Oblíbenosti, radůstky a novinky IX.

Můj oblíbený typ článku, který jsem mojí neaktivitou na blogu upozadila. Za ty měsíce jsem si ale opět našla ty svoje oblíbenosti a koupila jsem si věci, kterými jsem si udělala radost.


Objednávka z Yves Rocher
S kosmetikou od Yves Rocher nemám téměř žádnou zkušenost. A nejspíš bych ani neměla, kdybych na Instagramu nezahlédla reklamu, že když nakoupíte nad 499 Kč, dostanete mikulášský balíček zdarma. A tak jsem se nechala zlákat a představuji vám všechno to, co jsem si koupila a dostala jako dárky. 
Sama jsem si koupila dva sprcháče, štětec na pudr, ořezávátko na tužky a dárkový balíček pro přítelovu ségru, který ale na fotce není. Jako dárky jsem dostala řasenku, sérum na obličej, na které jsem hodně zvědavá a anti-pollution přípravek na pokožku hlavy. 


A na druhé fotce můžete vidět mikulášský balíček, který to vše způsobil. V pytlíčku jsem našla diář, mýdlo na ruce, krém na ruce a čistící gel na ruce.


DM box
Na black friday byl v drogeriích DM k dispozici jejich DM box a jeden z nich jsem si ulovila i já. Box byl opravdu napěchovaný věcmi. Líbilo se mi, že jsem v krabičce našla od všeho trošku a že z něj úplně všechno využiju. Opravdu mám z boxu hroznou radost, takovouhle nálož jsem nečekala.


Svíčky Yankee Candle
Vůně od Yankee Candle jsou mojí srdeční záležitostí, ale ještě nikdy jsem si nekoupila verzi ve skle, jednoduše se mi nechtělo za ně dát tolik peněz, a tak vosky vždycky zvítězily. V průběhu podzimu ale na ně byla akce na Zalando Lounge, kde vyšly o polovinu levněji, a tak moje dvě svíčky mám doma a miluju, jak nám to doma krásně voní.


Zimní bunda
A ze Zalanda Lounge mám i novou super zimní bundu. Jsem totiž hrozný zmrzlík a v podstatě žádná zimní bunda pro mě nebyla dost zimní, abych v ní nemrzla. A tak jsem zainvestovala do této od Adidasu, která je proti větru, dešti i sněhu a zatím si nemůžu stěžovat.



Sukně z CikCak Dress
Na znojemskou značku CikCak Dress jsem narazila díky Terce z blogu Glitter Shard a jejich sukně jsem si ihned zamilovala. A tak jsem si na jednom z brněnských Mint marketů koupila od nich sukni, která je pro mě naprosto dokonalá. Vínová, zvláštní střih i materiál, který jsem na sukni ještě neviděla. 
Miluju.



Čelenka
A když už jsem u toho Mint marketu, koupila jsem si tam i čelenku, což je kousek oblečení, kterému jsem se vyhýbala. Ale podzimní procházky s pejskem mi ukázaly, že čelenku nutně potřebuju a jsem ráda, že jí mám i od místní značky An.ywhere.


Vánoční dekorace
Tento rok jsem se ve vánočních dekoracích chtěla trošku krotit, přeci jen z minulého roku jich mám spoustu. Přesto jsem neodolala a sem tam jsem se zašla podívat do Pepca či Kiku a  tyhle tři věcičky jsou mými naprostými favority. Konečně i já mám svého louskáčka, kterého jsem spolu s dřevěným kalendářem v pozadí koupila v Kiku. A jehličnaté větvičky s šiškami mi přišly tak roztomilé, že jsem je prostě musela mít.


A nakonec jsem ještě neodolala stříbrnému louskáčkovi, který mi doma nesměl chybět.


Jaké jsou ty vaše oblíbenosti z poslední doby?

CONVERSATION

36 komentářů:

  1. Jeeej, ty dekorace jsou nádherné. Líbí se mi i kosmetika od YR. Taky jsem u nich objednávala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, snad jsi s produkty od YR spokojená tak jako já :)

      Vymazat
  2. Teda to jsou nákupy ve velkém takhle před Vánoci :D až bych řekla takové předčasné Vánoce. Ta sukně vypadá moc zajímavě, hlavně ta barva je úchvatná! O DM boxu jsem vůbec neslyšela, ani jsem netušila, že něco takového dělají. To mají normálně i přes rok nebo jenom na Black Friday? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto věci jsem sbírala delší dobu :D
      DM boxu mají různě během roku k různým příležitem, na black friday ho mívají každý rok, jinak doporučuju sledovat stránku na FB a newsletter od DM :)

      Vymazat
  3. Tak ten kokosový sprchový gel od Yves Rocher bych si také nechala líbit, je to od téhle značky má nejoblíbenější vůně! :)) Super produkty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem se k němu nedostala, ale voní nádherně :)

      Vymazat
  4. Dominiko, zdravím. Máš to všechno moc hezké. To je dobře, že jsis udělala radost. Já jsem si udělala radost taky a koupila si dekoraci - plechové vánoční autíčko. No, autíčko, ono je dost velké, ale naprosto kouzelné. Měj se hezky. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Snad ti dekorace během Vánoc dělala radost :)

      Vymazat
  5. Dominko, samé prima věci (hlavně sukně se mi líbí). Ten DM box byl fakt nadupaný ve všech verzích, škoda, že jsem ho nestihla koupit. Od YR jsem s kokosovou vůní měla tělové mléko a bylo hrozně fajn, krásně vonělo. Věřím, že sprcháč bude vonět stejně.
    Hezké dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To je škoda, taky jsem se dívala, že všechny verze byly skvělé :)

      Vymazat
  6. Kosmetiku Yves Rocher mám ráda, sama mám doma několik produktů :-) A svíčky miluji a pokud mohu doporučit, tak se mrkni na svíčky s praskajícím knotem, to bude teprve tvůj nový oblíbený produkt! :-) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za doporučení, už jsem se na ně dívala, jen se s jejich koupí nemůžu rozhoupat :D

      Vymazat
  7. Ten mikulášský balíček vypadá velmi pěkně, vše bude jistě krásně vonět 🙂.

    OdpovědětVymazat
  8. Téda samé krásné radosti. :) Krásný článek

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkná všehochuť :). Čelenky mám na procházky také ráda :).

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezké nákupy! Nejvíce se mi líbí ta krásná sukně a louskáčci, ty bych brala taky, nemám jich nikdy dost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já asi taky ne, na Vánocích je miluju, tak jsem ráda, že jsem započala jejich sbírku :)

      Vymazat
  11. Jé, samé super veci. Ten YR balíček vyzerá mega. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  12. Samé krásně věci, mě v poslední době dělají radost mini věci :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, přeci jen o těch "mini" věcech to je :)

      Vymazat
  13. Mikulášský balíček vypadá skvěle! Škoda, že jsem to také nepostrehla. Byly v něm věci, co každý využije 😊 Na YC se sbíraly bodíky v kaufu a určené vůně se daly koupit ve velkém balení za 350, tak jsme jich vzaly hned několik jako vánoční dárky 😊

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tjn, jsem ráda, že na mě ta reklama na IG vyskočila :)

      Vymazat
  14. Miluji svíčky. Zapaluji si je hlavně v zimním období :) Já bez čelenky/čepice na podzim/v zimě nedám ani ránu. Nemám ráda, když je mi zima na uši :D

    OdpovědětVymazat
  15. S kosmetikou od YR mám dobrou zkušenost a proto už druhý rok mám od nich adventní kalendář. Tahle jejich vánoční kolekce s vůní sladké ostružiny mi neskutečně voní stejně tak ta s vůní pomeranče v čokoládě. Upřímně jsem si chtěla letos pořídit do pokoje nějaké ty vánoční dekorace a tak jsem zabrouzdala do Pepca a našela tam louskáčka a i nějaké jiné věci, ale dost jsem se krotila.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adventní kalendáře mívají moc hezké, je fajn, že díky nim člověk od nich vyzkouší hodně produktů :) Vánoční kolekce se jim moc povedla :)

      Vymazat
  16. Samé skvělé věci. :) Ty dekorace jsou skvělé.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  17. Yves Rocher naprosto miluju. Hlavně tedy jejich sprchové gely, ty jsou top. Líbí se mi také ta bunda, to je přesně můj vkus a jsem mile překvapena tím DM boxem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těším, až na jejich sprchové gely přijde u mě řada :)

      Vymazat
  18. Moc pěkné oblíbenosti :) Já mám v poslední době oblíbené vánoční hvězdy - takové ty lampiony se světýlky do oken. Do nich jsem se zamilovala a ukecala přítele aby si jednu kvůli mě domů pořídil. A louskáčci nesmí chybět.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat