F Vánoční dekorace | 1. adventní neděle - Another Dominika

Vánoční dekorace | 1. adventní neděle

 Když jsem na přelomu září a října přinesla domů plnou tašku vánočních dekorací z KIKu, přítel se na mě nevěřícně díval, jestli opravdu už nakupuju vánoční výzdobu. Pokud to o mně nevíte, tak já jsem naprostou milovnicí Vánoc, což absolutně nikdo nechápe, protože moje Vánoce mají k dokonalosti hodně daleko. Uvidíme, jaké budou ty letošní. 
Ale zpátky do konce září. Když jsem se šla tenkrát podívat do KIKu, uviděla jsem tam vánoční věci a já jsem nedokázala odolat. Najednou jsem měla plné ruce věcí a nevěděla jsem, co se mi líbí více. Věděla jsem, že mě čekají první Vánoce někde jinde než u rodičů a chtěla jsem to tady mít hezké. A nejspíš jsem měla i tak trošku tušení, že opět všechno zavřou a já pak budu litovat, že jsem nic nekoupila. 
Když jsem přemýšlela, čím letos odstartovat sérii vánočních článků, dekorace byly jasnou volbou. Snad i Vám trošku navodí vánoční atmosféru.

Vždycky jsem si přála zapalovat každou neděli svíčky na adventním věnci, jen rodiče tomu nikdy nebyli nakloněni. Jsem ráda, že přítel sám vybral tento svícen a já si tak splním dětský sen. 

Vánoční svícen do okna je takovou vzpomínkou na babičku, jelikož ho mám právě od ní. Jsem moc ráda, že mám alespoň kousek ní u sebe, jelikož i ona milovala všemožné dekorace a neustále si nějaké kupovala. Svítící stromeček pak máme jako dekoraci  v obýváku.


Sovička a sněhulák byly jasnou volbou. Naprosté lásky na první pohled, které jsem prostě musela mít. 


Dřevěný sobík byla jedna z největších roztomilostí, co jsem v obchodě viděla. Naprosto jsem si ho zamilovala a myslím, že s námi v obýváku bude po celý rok. 


Závěsné dekorace je podle mě strašně moc vděčný kousek, který si můžete pořídit. Dají se zavěsit kamkoliv a místům dodávají vánoční atmosféru.





Různé fólie do oken jsou mojí oblíbenou dekorací. Letos jsem našla krásné a ještě navíc za skvělou cenu v Lidlu. Můžu vám je jedině doporučit.



Na adventní kalendáře se těším celý rok. Tento rok budu mít od přítele adventní kalendář trochu jinak aneb když milujete mimoně a zjistíte, že jsou v kinder vajíčku a vy chcete mít celou sérii. Upřímně doufám, že budu mít 24. prosince všechny. Čajový kalendář z DM si kupuju už každý rok, je skvělý. A adventní kalendář Merci jsem koupila příteli, snad z něj bude mít po celý prosinec radost.


Už jste stihli vánočně vydekorovat byt? Taky si na vánočních dekoracích ujíždíte tak moc jako já? 

CONVERSATION

52 komentářů:

  1. Ten svítící stromeček a mimoňovský adventní kalendář je boží :) Těším se, že snad tuhle výzdobu u vás uvidím naživo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, moc hezká Vánoční výzdoba! Já Vánoce také moc miluji🎀 ✨ a zdobit začínám kolem Mikuláše 🙂😍

    OdpovědětVymazat
  3. To je nádhera, já také naprosto zbožňuji Vánoce!
    Moc se mi líbí ten sobík, i adventní kaledáře. My si letos s přítelem pořídili klasické čokoládové- on Kinder a já Lindt a pak jsme se také vzájemně překvapili a já mu k svátku ještě nadělila adventní kalendář Pringles, protože je miluje a on mi zas dal ten od Yankee. Každý den se už těšíme, až je budeme moct otevřít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásný ♥ Tak už jen jeden den a budete moc začít otevírat :)

      Vymazat
  4. Já moc nedekoruji - jsme bordeláři, takže jsem se v obýváku snažila eliminovat volné plochy (protože nevydrží nikdy volné). Máme adventní svícen a ozdobené jehličnaté větvičky ve váze. Ještě pověsím jmelí...
    Adventní kalendář mám čajový (English tea shop) a jídelní (z DMka)
    Ty jsi měla nos, že jsi nakoupila v Kika :). Nejvíc se mi líbí sovička a ten svícen. Já letos neinovovala, jen jsem si v Lidlu pořídila vonné svíčky a v Bonami světýlka, která ještě nevím, kam dám.
    Hezký Advent a ať vyjdou ty Mimoni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Větvičky do vázy bych si také ráda pořídila :)
      Tobě také krásný advent ♥

      Vymazat
  5. Super dekorace, my zatím máme jen adventní věnec. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Anoo, miluju Vánoce! My jsme to teda tak dopředu nekupovali, naštěstí Globus nám zachránil zadek :D Tam jsme toho ulovili dost, ale ještě bych se ráda někam podívala. Ale počkám do přístího týdne, až to nadšení z obchodů trochu opadne :) Také letos máme první společné Vánoce, tak jsem na ně zvědavá. Ať se vám ty vaše povedou! ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych se ráda ještě někam zašla podívat, ale přesně jak píšeš, i já počkám pár dní, až snad ty největší davy opadnou :)
      Ať se vám i ty vaše povedou ♥

      Vymazat
  7. Nádherné ozdůbky! A ten kalendář? :D Super! Už jsem taky stihla vyzdobit byt, takže zvenku už si o nás lidi musí myslet, že jsme blázni, jak to tam svítí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      Taky jsem si říkala, že si o náš lidi musí myslet, že jsme blázni, protože jsme jako první v celém paneláku měli ozdobená okna :D

      Vymazat
  8. Vánoce miluji, ale ještě jsem se k dekoracím nedostala :) Bohužel jsem je nemohla najít a až se krámy otevřou něco málo taky nakoupím. Ještě pečení a bude to suprové <3 Krásná výzdoba i článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Na pečení se také chystám, jen ještě nevím, co budu péct :D

      Vymazat
  9. Ahojky,
    já už jsem taky začala zdobit byt, ještě budu pokračovat, protože jsem vše nestihla. Nějaké dekorace jsem nakoupila v Kiku a taky o víkendu v Rossmannu. Taky jsem si koupila nějaké adventní kalendáře, pro tátu a babičku jsem vzala ten adventní čajový kalendář z DM a mamce udělám vlastní. Měj se krásně a přeji pohodový adventní čas:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to je super, že s adventními kalendáři myslíš i na ostatní :)
      Děkuji za komentář, tobě také přeji pohodový advent :)

      Vymazat
  10. Nádherná výzdoba. Já Vánoce miluji, vánoční náladu mám celý rok a jen se zvyšuje s tím jak se Vánoce blíží. Prosinec byl vždy můj nejoblíbenější měsíc, taky mám i narozeniny, je Mikuláš, takže spousta skvělých věcí pro dítě a už mi to zůstalo :D Krásný advent.

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jsem na tom úplně stejně, i já mám vánoční náladu po celý rok :D
      Tobě taky přeji krásný advent :)

      Vymazat
  11. Já Vánoce naprosto miluju a vždycky jsem v tomto období strašně infantilní. My zatím ale vytáhli jen adventní věnec, protože manžel nechce Vánoce tahat do listopadu. :D Takže se těším, že zítra už je prosinec a můžu povytahovat Vánoční dekorace bez jeho keců. A taky mám v lednici už připravené těsto na perníčky, takže byt i hezky provoníme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně :D Tak ať se ti zítra výzdoba i perníčky povedou :)

      Vymazat
  12. Ten dřevěný sob je úžasný, a moc se mi líbí ten vánoční svícen, máš krásnou památku na babičku :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné dekorace, vyzdobila sis to doma moc hezky! Já se ve vánoční výzdobě vždycky také přímo vyžívám a nemůžu se dočkat letošních Vánoc. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Také se na letošní Vánoce strašně moc těším :)

      Vymazat
  14. No páni, krásné ozdoby :)! Nejlepší je stejně ten adventní kalendář, to je paráda! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Moc krásná inspirace, já letos použiu výzdobu hlavně z loňského roku, protože tím že není nic moc otevřeno se mi nechce moc vymýšlet. O to víc si to užiju příští rok !

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ To chápu, já víceméně žádnou výzdobu z minulého roku neměla, tak jsem ráda, že jsem si nějakou stihla nakoupit ještě před tím vším :)

      Vymazat
  16. To je tak boží a já to miluji! A představ si, že mám většinu dekorací taky. Koukám, že jsme obě udělaly nálet do kiku! :-D Hihi. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. To je boží výzdoba! Jinak já jsem koupila dvoje světýlka (dohromady jsem utratila asi 5 euro) a přítel na mě taky koukal, jak kdybych domů stěhovala sněhuláka. :-D On vůbec není vánoční romantik! :-D

    Mimochodem: nominovala jsem tě do "The Outstanding Blogger Award" - nevím, jestli se toho chceš účastnit, ale tak dávám ti vědět :D já to napsala jen v anglické verzi, protože je to víceméně anglicky mluvící projekt, myslím. Ale možná je to jedno :)
    https://vlasta.blog/en/2020/12/01/the-outstanding-blogger-award/
    Tak jestli chceš, můžeš se zapojit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Jaj, to je škoda, ale aspoň světýlka máš :)
      Až budu mít chvilku, tak se ráda podívám :)

      Vymazat
  18. Moc krásné dekorace. Hodně se mi to vánoční zdobení líbí. A nesmí chybět světýlka. Já už jsem s výzdobou taky začala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  19. O víkendu si chci koupit ještě nějaké světýlka na okno a tím to bude všechno. :) Výzdobu už mám. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  20. Taky miluju vánoce a až se odstěhuju, budu s výzdobou úplně stejná!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se bojím, že bude každý rok výzdoba přibývat :D

      Vymazat
  21. Jéé! :) Tedy...ty jsou krásné. Já se k tomuhle dokopávám už několik let (a to s manželem už bydlíme společně pěkně dlouho), ale pořád se mi to nepodařilo. Máš to moc krásné! :) Já se zkrátka konečně budu muset hecnout příští rok!

    Listy snů I Listy pohybu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Jestli to tak necítíš, tak se do toho nenuť :) Ale třeba to příští rok vyjde :)

      Vymazat
  22. Pri tvojom článku som si uvedomila, že v Brne nemám žiadne vianočné dekorácie. :D To s Kinder je super nápad. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  23. Domi máš to nádherné :) Já mám zatím jen adventní věnec, ty jsi na tom s výzdobou daleko lépe! :) NÁDHERA <3

    OdpovědětVymazat
  24. dekorácie z Kiku sú nutnosť, je to už asi každoročná tradícia :D zatial som kúpila len svetielka a vianočnú dózičku na koláčiky, ale viem, že tým sa to nekončí :D
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super ♥ Já se obávám, že u mě to tímto také nekončí :D

      Vymazat
  25. Krásný dekorace!:)
    Ten svícen od babičky mi vehnal slzy do očí. Letos budu poprvé na Vánoce bez dědečka a je to pro mě strašně bolestivé, takže jsem extrémně přecitlivělá .... uuuuf

    Přeju krásný advent! ♡

    Michaela of GoldBook

    OdpovědětVymazat