F Oblíbenosti, radůstky a novinky V. - Another Dominika

Oblíbenosti, radůstky a novinky V.

Oblíbenosti, radůstky a novinky jsou momentálně asi můj nejoblíbenější typ článků. Jak už jsem psala v některých minulých oblíbenostech, skryju do nich všechno to, co se mi jinam nevejde. Tento dnešní článek bude spíš o radůstkách a novinkách, jelikož jsem cítila, že si potřebuju dělat radosti. A že jsou věci, co už dlouhou dobu chci a jejich koupi jsem odkládala na někdy později. A to někdy později právě přišlo.

Kuchařky od My Cooking Diary
Tyto kuchařky jsem chtěla už strašně moc dlouho a kdy jindy si je pořídit, než když se stěhujete do vlastní domácnosti?
Obě dvě kuchařky jsou skvěle zpracované, recepty jsou srozumitelně popsané a ze surovin, které jsou víceméně běžně dostupné. A já už se nemůžu dočkat, až jednotlivé recepty začnu zkoušet. 


Diář od holek z A Cup of Style
Holky z ACOS vydávají svoje diáře už několik let, ale teprve letos jsem si ho pořídila i já. Tento rok se mi totiž jejich design líbil natolik, že už jsem nedokázala odolat. Navíc mám pocit, že jsem dospěla do toho věku, kdy pořádný diář potřebuju, protože ten můj malinký mi už přestal stačit. Neskutečně moc se těším, až diář začnu používat a jsem ráda, že mě bude provázet celým příštím rokem.


Paletka očních stínů Makeup Revolution Re-Loaded Basic Mattes
Po několika letech jsem si chtěla pořídit novou paletku očních stínů, jen se v nich upřímně vůbec nevyznám, a tak jsem ztraceně stála před všemi stojany v drogerce a v poslední chvíli jsem šáhla po této. A lépe jsem si vybrat nemohla. Má nádherné barvy, je krásně pigmentovaná a na očních víčkách vydrží opravdu celý den. Miluju jí.


Forkys
Jasně, v této době doporučovat nějaký podnik postrádá smysl, ale věřím tomu, že celé tohle období zase pomine a já budu moc opět vyrazit si sednout do mého milovaného Forkys. Zatím svoje podniky můžeme ale podporovat alespoň koupí prostřednictvím take away. Od té doby, co mě tam Terka jednou vzala, nevynechám žádnou příležitost, abych tam zašla. Dokonce jsem tam vzala už i svého přítele, zarytého masožravce, kterému burger tak moc chutnal, že se mě sám ptá, kdy tam zase vyrazíme. A to je asi to nejlepší doporučení, co vám můžu dát.


Demi Lovato
Demi je zpěvačka, ke které se v různých životních etapách neustále vracím. Kord její poslední singly mě vždy zasáhnou a já nepřestávám žasnout, jak moc je Demi talentovaná. Když občas přemýšlím, jakou světoznámou zpěvačku bych jednou chtěla vidět na živo, bez ohledu na to, jestli mám zrovna období, kdy Demi poslouchám, tak se mi umisťuje mezi top třemi.
Její nový song se mi vryl pod kůži už při prvním poslechu. Je to přesně ta písnička, po jejímž poslechu se cítíte silnější. 



Emily in Paris
Je desetidílný seriál na Netflixu, který si určitě oblíbíte. Emily pochází z Chicaga a shodou okolností dostala šanci přestěhovat se na rok do Paříže, aby vnesla "americký" pohled na marketing do zavedené marketingové firmy právě v hlavním městě Francie. 
I když se nejedná o žádné mistrovské dílo a chvilkami mi příběh přišel hodně vytržený z reality, je to fajn oddychovka, při které okamžitě dostanete chuť navštívit Paříž. Do podzimních dní ideální seriál.


A jaké jsou ty Vaše oblíbenosti, radůstky a novinky posledních dní?

CONVERSATION

72 komentářů:

  1. Emily in Paris se mi hodně líbilo, třebaže bych nějaké věci na seriálu viděla jinak. Diáře od holek a cup of style vypadají nádherně a hodně mě zaujaly první dvě knihy. Kuchařku od My cooking diary bych chtěla!

    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych právě něco udělalo jinak, tak ze seriálu nejsem na sto pro nadšená, ale i tak byl super :)
      Tak doufám, že si kuchařky k tobě cestu najdou :)

      Vymazat
  2. Na diáře od ACOS jsem koukala už loni. Mají skvělé rozvržení, jsou nápadité a kdybych si nevedla bullet journal, asi taky neodolám.

    Emily mi doporučovala už spolubydlící, ale asi mi úplně stačil trailer - tolik koncentrovaného klišé o Francouzech bych asi nezvládla. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi, že rozvržení už dovedly k dokonalosti :)
      Chápu :D Klišé tam bylo až až ;)

      Vymazat
  3. Forkys taky miluju, a o Emily in Paris jsem chvilku nevěděla co si myslet, ale máš pravdu, je to fajn oddychovka :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fajn oddychovka to je, ale možná ho tvůrci mohli pojmout trošku jinak :)

      Vymazat
  4. Nad diářem jsem od A Cup of Style přemýšlela, ale nakonec jsem si koupila obyčejný, který jsem si pak ozdobila podle svého. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten seriál vypadá dobře. Poslední dobou mám ráda takové oddychovky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Forkys mi taky už chybí :(, musíme zajít znovu hned jak to bude možné <3 A už vím, jakou knížku si od tebe půjčím jako další, tu MCD musím aspoň prolistovat :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty kuchařky bych si taky ráda pořídila. :) Jinak na ten seriál se chci taky podívat. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Super obľúbenosti! Seriál Emily in Paris si už chcem dlhší čas pozrieť, ale ešte som sa k tomu nedostala. Som rada, že sa ti páčil, takže už viem čo si najbližšie pozriem! A Demi Lovato mám taktiež veľmi rada. Pri jej posledných piesňach sa mi tisli slzy do očí, hlavne keď si predstavím čím si prešla. Krásny článok. ♥

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      Přesně tak, s Demi to mám úplně stejně.. ten její příběh je silný ♥

      Vymazat
  9. Ahoj,
    ten seriál se mi moc líbil, byla to příjemná oddychovka. Nad kuchařkou taky přemýšlím, možná neodolám a koupím si ji:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli nad kuchařkami přemýšlíš, tak si je určitě kup, nebudeš litovat :)

      Vymazat
  10. Miluju tu písničku Sober od Demi. Nevím, jestli jsem vůbec někdy slyšela nějakou jinou písničku, ve které by bylo tolik emocí jako právě v této..:)
    Na Emily in Paris jsem už taky slyšela několik chvál, ale až ta tvoje mě nalákala, že bych se na to taky mohla podívat. :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu písničku mám také ráda, je silná ♥
      Tak snad se ti seriál bude líbit! :)

      Vymazat
  11. Emily in Paris jsme s přítelem dokoukali asi za den a půl, to byla závislost :D
    Jinak já jsem v poslední době závislá na filmech, co mi navodí útulnou atmosféru, na dobrých čajích, barevných listech všude okolo a na pálení Yankee vosků a svící.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji zvládla za tři dny :D
      Takové filmy bych si taky potřebovala pouštět :)

      Vymazat
  12. Tá paletka vyzerá ako jeseň v očných tieňoch. Je vážne krásna!
    Už dlhšie som rozmýšľala, že si skúsim zapnúť Emily in Paris a keď ho spomínaš aj ty, tak asi mu dám šancu. Ja by som ti na druhú stranu chcela odporučiť seriál Queens Gambit. S priateľom sme ho stihli pozrieť za jeden deň. Veľmi pekné scény, skvelá hlavná postava a celkový dojem bol príjemný. :)

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě ty její podzimní barvy mě hned zaujaly :)
      Děkuju za tip na seriál! :)

      Vymazat
  13. Diář od holek z ACOS se letos moc povedl - na rozdíl od minulého roku, ten se mi bohužel moc nelíbil. Každopádně i ta kuchařka je super, snad z ní vykouzlíš nějaké dobroty! :))

    OdpovědětVymazat
  14. Diář vypadá moc pěkně! Sakra... asi ho budu muset prozkoumat. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Domi, moc pěkný článek se zajímavými tipy. Kuchařky Kačí znám, diář holek ACFS jsem měla celkem 2x a byla jsem spokojená. I na příští rok jsem o jejich novém uvažovala, měla jsem ho i v ruce, ale nakonec do něj zřejmě nepůjdu. Přehodnotila jsem své "potřeby". Každopádně Ti přeji moc krásný dnešní sváteční den. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Jasně, to chápu, já právě také přehodnotila svoje potřeby a zjistila jsem, že přesně takovýto diář potřebuju :)

      Vymazat
  16. Moc pěkný článek a malé radůstky :) Kuchařky od My cooking diary jsou skvělé, taky je mám :) A na Emily in Paris taky koukám, už jen kvůli té Paříži, to je moje srdcové město :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Tak to jsem ráda, že je také máš :) Já v Paříži byla a moc se mi tam nelíbilo, ale jak se dívala na tento seriál, úplně jsem dostala chuť se tam vrátit :)

      Vymazat
  17. Domčo, mezi mé radosti teď patří hlavně zdobeni podzimu a halloweenu :-) jinak už se moc těším na zimní obdobi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já letos poprvé řeším dekorace k halloweenu a je to super zpříjemnění podzimních dní :)

      Vymazat
  18. Máš pravdu, ten diář vypadá letos vážně dobře. :)
    Ela

    OdpovědětVymazat
  19. paletka paráda :) jinak serial super už se těším na další řadu ♥♥

    OdpovědětVymazat
  20. Song od Demi jsem si naprosto zamilovala, Emily in Paris taky, to už mám delší dobu shlédnuté a diář od holek z ACOS dostávám každým rokem k Vánocům :-D

    OdpovědětVymazat
  21. Tuhle paletku od MUR mám taky, je fajn a má hezký barvy, akorát mi přijde, že není tak dobrá jako jiné paletky od Revolution, protože mají paletky dvojí kvality, ty levnější jako je tahle mi nepřijdou tak dobrý jako třeba řada Flawless :) K Emily In Paris jsem byla skeptická, ale líbil se mi :) Still Have Me je pěkná písnička :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak děkuji za tip :) Já jak píšu v článku, v paletkách se vůbec nevyznám, ale i tak mi tato přijde super ♥

      Vymazat
  22. Emily in Paris doporučují snad uplně všichni! :D Jinak diář od holek z ACOS je nádherný, plánuju si ho taky pořídit:)

    OdpovědětVymazat
  23. Taky se k Demi Lovato hodně vracím, mám ji moc ráda, i když ne všechna její hudební období mi byla sympatická (třeba takové to období "sexy songů" mě trochu zklamalo).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, mám to vlastně podobně, ale i tak se i songy z tohoto období občas pustím :)

      Vymazat
  24. Diář dostanu od Ježíška na Vánoce a už se na něj moc těším :) My si doma koupili novou sušičku. Radost to není, ale o tom je to bydlení bez rodičů :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezký ♥ Úplně tě chápu, mám to teď podobně :D

      Vymazat
  25. Poslední dobou tenhle typ článků mám taky dost ráda. Upřímně jsem o něčem takovém taky přemýšlela na svůj blog. Kuchařky od Kačí mám, i když je má teďkon v pronájmu moje starší ségra, ale dost receptů ať už z prvního nebo druhého dílu jsem už dělala. Prostě u nás doma její kuchařky obě se starší ségrou milujeme. Diář od holek mám taky, vlastně jejich diáře používám už od doby co ho začali dělat, ale používat jsem začala až ten letošní, že se divím, že ještě nepraskl kolik věcí v něm mám a píšu do něj skoro všechno. Já tenhle diář dostala od taťky k říjnovému svátku. Na Emily in Paris jsem se začala koukat před pár dny, vlastně ten den kdy jsem se vrátila z nemocnice. Oblíbenosti posledních dní moc nebyli žádné kromě krásného počasí které před pár dny bylo. Novinek, ale i radostí je za posledních pár dní dost. Pořídila jsem si nový mobil, měla jsem svátek, takže jsem dostala pár dárečků ale nevím jestli radostí, spíš neradostí bylo to, že po 3 letech jsem před pár týdny dostala epileptické záchvaty doma a skončila v nemocnici a tak po vrácení se z nemocnice jsem do konce měsíce na kontrolce. Je fakt že v některých etapách života se k některých písničkách od Demi Lovato také vracím. Mě teď dělá radost pálení svíček a vosků protože tím pro mě začíná podzim.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc mrzí, doufám, že budeš brzy v pořádku ♥

      Vymazat
    2. V pořádku jsem v pondělí jdu už do práce, jen teď v práci s přesčasy jak mi řekl neurolog budu muset omezit, aby se to znovu nestalo. Alespoň ve volném čase jsem měla nějaký čas na psaní článků na blog. Takže jsem hodně článků napsala dopředu právě. Takže se můžeš těšit.

      Epilepsyylife

      Vymazat
    3. Tak to jsem moc ráda ♥ Na články se těším :)

      Vymazat
  26. Je důležité si dělat radost, zvlášť v této době a ještě na podzim! :) Když si to člověk udělá hezký, hned se cítí líp. Poslední, co mi udělalo radost je sukně a blůza, které ke mě putují něco přes měsíc a konečně dorazily!

    OdpovědětVymazat
  27. Písničku jsem si poslechla, protože ji neznám a je krásná :). A díky za tip na seriál, myslíš, že by ho se mnou zvládl i přítel nebo je to spíš jen pro holky? :D

    OdpovědětVymazat
  28. Nad diářem holek z A CUP OF STYLE také dlouho uvažuji, ale zatím jsem se k tomu nedostala.

    OdpovědětVymazat
  29. Emily in Paris je zase jedna z novinek Netflixu, která snad obletěla celý blogový a instagramový svět a já nemůžu než souhlasit, protože je to vážně skvělá oddychovka na holčičí večery. :D :) navíc zbožňuji tu herečku!
    Stejnou paletku mám ve své sbírce taky a je skvělá! Co se týče diáře .. já měla od ACOS už 2x a pokaždé mě něčím naštval, takže opravdu nevím, jestli do něj letos investovat znovu nebo se podívat po něčem, co není tak těžké. To mě na něm štvalo asi nejvíce :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu herečku mám taky moc ráda, vlastně hlavně kvůli ní jsem si seriál pustila :)

      Vymazat
  30. Krásný článek <3 Já si pořídila 2 nové knížky na které se těším a taky pozlacené naušnice s 2 minimalistickými prstýnky. Taky jsem pořídila nějaké ňaminky pro králika Erose :) |A mám vždy radost mu dávat nějaké ňaminy o které jeví zájem :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak to jsem moc ráda, že si udělala radost sobě i králíčkovi ♥

      Vymazat
  31. Emily in Paris je super, kuchařky mám taky, je tam pár super receptů co mám hodně ráda :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  32. Právě jsem dočetla Skleněný pokoj. :) Příští týden o tom vyjde článek na blogu.

    OdpovědětVymazat
  33. Ty diáře jsou famózní a hrozně moc se mi líbí, že jsou u nich nálepky! Hledala jsem ke svému obyč diáři nějaké vhodné obrázky k nalepování, nakonec jsem si objednala z aliexpresu, ale ty oblíbené jsem rychle vyčerpala :D. Nejsem kreslící člověk, tak raději nalepuju :D.
    s Forkys jsem ještě neměla tu čest, v Brně jsme s přítelem čas od času navštívili Pivní stáj, ještě jak jsme byli v Brně, objednali jsme si hambáč přímo na kolej :D. Emily in Paris na mě vyskakuje pokaždé, co otevřem Netflix a myslím, že by mě to bavilo, takže díky :).
    https://myslenkova-realita.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nejsem na to, abych si do diáře kreslila, takže samolepky jsou pro mě naprosto ideální :) Jsem si jistá, že by se ti Emily in Paris líbila :) A děkuju za tip na Pivní stáj :)

      Vymazat
  34. Krásny článok! Emily in Paris som mala pozretú za deň a bolo to skvelé! Hneď by som brala druhú sériu :)
    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  35. Zejména v době lockdownu je nesmírně důležité chovat se sám k sobě hezky a dopřávat si malé, velké radosti. Moc se mi líbí tvůj výběr, věřím, že takové drobnosti pohladí do duši.

    Já si cením setkání s přáteli,nebo kariérních příležitostí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, jen jsem bohužel na ty malé radosti poslední dobou zapomínala, ale snad už bude lépe :)

      Vymazat