F Co jsem dostala k Vánocům | 2019 - Another Dominika

Co jsem dostala k Vánocům | 2019

Jestli je něco, na co se po Vánocích těším, tak to jsou právě články a videa s dárky, co ostatní dostali. Věřím, že v tom nejsem sama, a proto jsem se rozhodla jeden takový článek napsat i já. Letos jsme doma pojali vánoční dárky celkem minimalisticky. Nikdo z nás nechtěl kupovat něco nepotřebného jen kvůli tomu, abychom těch dárků měli co nejvíce. Asi už jsme všichni zestárli.
Tento rok se mi poprvé stalo, že jsem vlastně nic moc nechtěla a nepotřebovala. Jediné, co bych chtěla, jsou trekingové boty, ale chtěla bych si je pořídit z druhé ruky a bohužel jsem ještě nenašla ty pravé pro mě. Ty jsem tedy pod stromečkem nenašla, ale i tak jsem si rozbalila samé krásné dárky.

Kosmetika
Bílý jíl a podkladová báze pod make-up. Dvě věci, které se mi nikdy neztratí a je fajn, že si je nebudu muset kupovat sama. Překvapením pro mě byla sada kokosových olejů od Purity Vision, sada vlasové kosmetiky od Inecto Naturals a sprchový gel od té samé značky, balzámek na rty a řasenka, která se nikdy neztratí. Od kamarádky jsem pak ještě dostala krém na ruce a balzámek na nehty.



Vonné vosky
Miluju je a nemám jich snad nikdy dost. Letos jsem dostala od Heart&Home s vánočními vůněmi. Voní naprosto nádherně a pálím si je tu celý den. Mamka mi ještě vybrala tři vosky od YC, které opět nádherně voní.


Kabelka
Vlastně jsem trošku kecala, když jsem psala, že jsem vlastně nic nepotřebovala. Velkou černou kabelku do školy jsem totiž potřebovala už nutně. Pokaždé, když jsem tu svou starou vzala do ruky, kousek rukojeti mi zůstal v ruce. Nebylo to nic příjemného. Ale najít nějakou velkou černou kabelku, která by splňovala moje představy, není vůbec jednoduché. Do této jsem se ale zamilovala na první pohled. Kdyby někdo sháněl podobnou, tak je z CCC za 899 Kč.



Šaty
Když jsem je poprvé uviděla na e-shopu, zamilovala jsem se do nich. Několik dnů jsem se na ně dívala, ale věděla jsem, že je nepotřebuju. Pak ale díky slevě a akci byly za 199 Kč a musela jsem je mít. Dívala jsem se na ně opravdu každý den a líbily se mi stále víc a víc. Když si je obléknu, připadám si jako úplně jiný člověk, dospěleji a cítím se v nich skvěle. Už aby bylo léto.


Miluj svůj život
O této knížce jsem toho slyšela a četla už tolik, že jsem měla pocit, že ji ve svém životě potřebuju. Jsem zvědavá, jaká bude.

Diář
V posledních letech jsem nebyla úplně diářový typ, ale zjišťuju, že je vlastně fajn mít v ruce papírový diář. Tento je maličký, praktický a má všechny možné kalendáříky a plánovače, které potřebuju.


Čaj
Přiznávám, tohle je můj vysněný dárek už od minulých Vánoc. Neskutečně  se mi líbí kombinace čajů a svíčky. Letos jsem dokonce váhala, jestli si to nekoupím jako dárek sama sobě. Nakonec mi tuto kouzelnou krabičku dala moje kamarádka a jsem za to strašně moc ráda.


Drobnůstky
Na závěr tu mám dvě drobnůstky - andělíčka, kterého jsem dostala od mojí úžasné spolubydlící a holčičku se zvonečkem, kterou jsem si okamžitě zamilovala. Mám pocit, že právě takovéto drobnůstky kolikrát udělají mnohem větší radost, než nějaké extra drahé dary.



A co jste pod stromečkem našli vy?


CONVERSATION

24 komentářů:

  1. Milé dárečky! Nejvíce mě zaujalo balení Ahmad čaje se svíčkou, to je zajímavá kombinace, kterou bych také ocenila (a navíc Ahmad čaje patří k těm velmi dobrým). Černou obří kabelku, velmi podobnou té tvojí, mi kurýr dovezl v pátek 20.12.; čekala jsem na ni od konce listopadu, tak jsem ji měla neplánovaně taky skoro pod stromkem...

    Já dostala šperk z mamčiné dílny, úžasně huňatý (docela "hygge" :D) župan, retro budík a nějaké milé drobnosti.

    OdpovědětVymazat
  2. Žádný čaj jsem letos nedostala. Kosmetiky spoustu, krémy a šampony využiju, ale voňavky tu asi nechám sestře a s sebou do Německa si je brát nebudu. :) Knížku jsem dostala jen jednu, ale víc jsem si jich nepřála. :) Největší radost mám ze stříbrného náramku od přítele ♥ a z chytrých hodinek od sestry, byť mi to přijde jako strašně drahý dárek, já jí koupila kosmetické pomůcky v Primarku. :D

    Měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Spousta hezkých dárečků. A kabelka je moc pěkná. Kdybych nepřešla na batůžky, tak bych se po nís snad šla kouknout.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárečky! Moc se mi líbí ty šaty, sluší ti :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  5. Téda, asi si celý rok poslúchala. :D Krásne darčeky! Najviac sa mi páčia asi šaty. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí ty šaty a knížka vypadá zajímavě, už jsem o ní slyšela :) Že bych taky příští článek věnovala dárkům?

    OdpovědětVymazat
  7. How many interesting products in the firts picture, I didn't know anyone of them!

    https://julesonthemoon.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Pár vosků jsem si dneska pořídila z peněz, které jsem právě na Vánoce dostala. Jinak ještě notebook a jsem nejvíc šťastná. Ten kokosák bych taky ocenila, už nemám. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne darčeky si dostala. Najviac sa mi páčia sviečky.

    HOW TO WEAR COWBOY BOOTS

    OdpovědětVymazat
  10. Dcera taky potřebovala černou kabelku do školy....takže spíše kabelu :-) My ji pořídili v Desigual.
    Krásné darecky jsi dostala.
    Přemýšlím, že taky sepíši co jsem našla pod stromečkem....

    OdpovědětVymazat
  11. Hneď ma zaujala kozmetika — takúto sadu kokosových olejov som zatiaľ ešte nikde nevidela! A šaty sú skutočne nádherné; nech už je zase teplo ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD "MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji taky nikde neviděla, takže jsem byla opravdu hodně překvapená, když jsem ji pod stromečkem našla :)

      Vymazat
  12. Krásné dárečky, také různé drobnůstky mám moc ráda :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  13. Skvěl dárky. Kabelka je opravdu velká a pěkná
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné dárky jsi dostala. Já jsem zase měla pod stromečkem wellness sadu od Purity Vision. Taky mě velmi potěšila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  15. Samé krásné a roztomilé dary. Já si přála dálniční známku, povlečení a diář. Vše jsem dostala a jsem nesmírně spokojená. I přítel mě velice překvapil. :-) Byly a jsou to krásné Vánoce, už se těším na ty další. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásna kabelka! :) A veľmi sa mi páči aj kozmetika, jednoduchá, využiteľná, no napriek tomu s myšlienkou. ;) Čím som staršia, tým menej hmotných darčekov nájdeme pod stromčekom, no o to viac si ceníme iné hodnoty.

    OdpovědětVymazat
  17. To byl bohatý Ježíšek! Prý minimalistický...
    Tak jsme ho vzali my :D Dostala jsem tenisky na volejbal, parfém, ponožky s veselýma sovičkama a knihu :) Ale jsem spokojená, byl to nádherný večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, když se na to takhle dívám, tak to úplně minimalisticky nevypadá.. ale ty roky předtím jsme byli schopni do poslední chvíle cokoliv nakupovat jen, aby toho pod stromečkem bylo co nejvíce, tyto Vánoce jsme to nechali jen u toho, co kdo opravdu potřeboval/chtěl ;)

      Vymazat
  18. Nádherné dárečky jsi dostala a ta kabelka je naprosto dokonalá! :))

    OdpovědětVymazat
  19. Dostala si super dárky! :)
    Já jsem dostala ponožky, bez nich by to nešlo, svíčku od Yankee Candle, vánoční limitky od Yves Rocher, termohrnek, parfém, 5 knížek, kalhoty a ještě nějaké ty věci :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  20. Také mám moc ráda tyto články. Já sama článek budu přidávat... bohužel až teď někdy, dříve čas nebyl. CO se týká dárečků, mě by bohatě stačily. Jsou krásné a chápu tvoji radost. Vosk Hřejivé Vánoce mám také.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  21. Jaké krásné dárky! Já sama toho dostala až moc, ale vše mě potěšilo, vše využiji a vybrala a koupila bych si to časem i sama, takže jsem nadmíru spokojená :)

    OdpovědětVymazat