F Oblíbenosti a radůstky II. - Another Dominika

Oblíbenosti a radůstky II.

Ani jsem se nenadála a poskládala jsem si v hlavě další oblíbenůstky a radůstky.

Bílý jíl
 Masek a jílů na obličej jsem už vyzkoušela víc než dost, abych se zase obklikou vrátila zpátky k bílému jílu. Mojí pokožce sedí nejvíc a je to prostě láska ♥. Ale kord u jílů doporučuju si pročíst, který je na jakou pokožku vhodný. I když jsem si to pročítala, tak jsem přesto jich chtěla vyzkoušet víc, ale i podle popisu je pro mojí pokožku nejvhodnější právě tento bílý.


Plátenka z Penny od Chinaski
Jasně, další plátěnku jsem nutně k životu nepotřebovala. Ale tady do té jsem se zamilovala na první pohled. Ten design a nápis je prostě geniální.


Ed Sheeran - No. 6 Collaborations Project
Jak já jsem si toto album zamilovala. Při každém poslechu si oblíbím zas jinou písničku a už několikrát se mi stalo, že jsem se ráno probudila a v hlavě mi zněla nějaká melodie.. a pak mi došlo, že to je právě nějaká písnička z tohoto alba. Je opravdu chytlavé.


Miley Cyrus - Slide Away
Když jsem si přečetla, že se Miley a Liam rozešli, vůbec se mi tomu nechtělo věřit. Ale song, který byl tímto rozchodem inspirovaný, je jednoduše skvělý.



Moc přítomného okamžiku - Eckhart Tolle
O této knížce jsem toho slyšela už hodně a vždycky to byly kladné ohlasy. Poslední dobou si zmínky o ní ke mně nacházely cestu čím dál tím častěji, a tak byl ten pravý čas na to, si ji konečně přečíst. Pokud Vás téma duchovna či spirutualita alespoň malinko zajímá, přečtěte si tuto knížku. Nebudete litovat.


 Alexa Sunshine83
Alexa je teď mojí nejoblíbenější youtuberkou. Ona je úplné sluníčko, které Vám zaručeně zlepší den. A díky jejím videím se na můj imaginární bucket list dostal výlet do amerických sekáčů.

 Zdroj

Krejzovi
Nemám proto žádné racionální odůvodnění, ale v průběhu léta jsem stihla zkouknout všechny díly tohoto seriálu. Náhodou jsem na něj natrefila v televizi a byla to taková fajn pohoda, že jsem se začala dívat od začátku a až jsem dokoukala první dvě série až do konce. Na mojí obranu jsem ležela skoro týden s úpalem, pouštěla jsem si ho k uklízení, k vaření a v posledních týdnech mě chytly zuby, a tak se to nějak nasčítalo. Pokud hledáte nějakou fajn oddychovku, kterou si budete moc pouštět jako kulisu, tak Krejzovi můžu jedině doporučit.

 Zdroj

A jaké jsou vaše oblíbenosti a radůstky za poslední dobu?

CONVERSATION

38 komentářů:

  1. Taky se mi ta taška od Chinaski líbila svým motivem úplně nejvíc, ale doma už mám takové množství plátěnek, že jsem musela odolat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jich mám doma taky dost, i proto jsem žádnou další nechtěla, ale když jsem v obchodě uviděla tuhle, tak jsem prostě nedokázala odolat :D

      Vymazat
  2. Ta taška je moc pěkná! A moc mě zaujala ta knížka, zrovna nedávno jsem poslouchala podcast od "Čas na kávičku" o spiritualitě a dost mě to chytlo. :D

    Šári/GrünHauz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten podcast jsem taky slyšela a byl vážně super :))

      Vymazat
  3. Ta taška Chinaski je super, taky se mi líbí nejvíc z těch všech a taky jí mám doma :D Ten bilý jíl si chci koupit taky, mám teď ne úplně pěknou pleť a myslím že by mi mohl pomoci :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo ji nedokázal odolat :D Tak snad ti pomůže :)) ..pro moji pokožku je to spolu s bambuckým máslem úplný zázrak :))

      Vymazat
  4. Já mám jako oddychový seriál Průměrňákovy (The Middle) a Doktůrky (Scrubs). Kdysi jsme to náhodou s přítelem objevili v televizi a od té doby jsme to spolu i sami zhlédli nespočetněkrát. Je to zvláštní, protože jinak tenhle typ seriálů, co vysílají na Prima Comedy Central, nesnáším. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Průměrňákovi jsem vždycky milovala :)) Úplně jsem na tenhle seriál pozapomněla, takže děkuju za připomenutí :)

      Vymazat
  5. Ta plátěnka je úžasná! Mě tedy české seriály moc nebaví, alespoň ty nové, každopádně já mám jako oddechovku Takovou moderní rodinku a Teorii velkého třesku:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že každá máme jako oddychovku něco jiného :) Takovou mojí celoroční oddychovkou je Ulice, ale jak ji přes léto nevysílají, tak jsem objevila právě Krejzovi :))

      Vymazat
  6. Biely íl používam veľmi dlho a je to skutočne tá naj pleťová maska :) Ináč do Slide Away som sa zamilovala aj ja ! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílý jíl je úplně úžasný, už opravdu žádnou jinou pleťovou masku ani používat nechci :D

      Vymazat
  7. Bílý jíl jsem také používala a moc mi vyhovoval :) Až Dodelam vsechny masky, poridim si ho znovu :)


    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  8. my máme doma snad zelený jíl, ale že je i bílý, to sem netušila :O podívám se po něm! a hlavně po tý knížce, já mám takovouhle tématiku hrozně ráda, takže to je přesně pro mě! :D
    a jooo, do americkýho sekáče chci taky!!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zelený jíl taky používala, ale mojí pleti vůbec nevyhovoval :) Ale existují i jiné jíly, já jsem třeba ještě používala marocký :)

      Vymazat
  9. Tu youtuberku vůbec neznám, mrknu na ni :) a ta plátěnka vypadá super, musím si jich koupit víc, je to hrozně praktické

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je! Já plátěnky s sebou nosím pořád a fakt je miluju :))

      Vymazat
  10. Heh, tak Krejzovi taky budu muset vyzkoušet :D
    Já teď koukám na nové díly Policie Modravy, to je zase moje :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus! :) Já si vždycky u Krejzových úplně odpočinu :)) ..stejně jako u Ulice :D

      Vymazat
  11. Taky sháním nějakou pěknou plátěnku. Každopádně Krejzovi jsem pár dílů viděla, zasmála jsem se, ale abych musela vidět víc, to zas ne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde, že poslední dobou vidím pěkné plátěnky snad všude a musím se hodně držet, abych si je nekoupila všechny :D

      Vymazat
  12. Plátěnky taky ráda nosím. Vždycky mám nějakou i v kabelce. A jíly též používám. Momentálně mám doma zelený od Saloosu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten zelený jsem taky měla, ale mojí pleti bohužel nevyhovoval :)

      Vymazat
  13. Musim říct, že No. 6 se Edovi neskutečně povedlo :) taky to můžu poslouchat pořád a všechny písničky jsou geniální, není tam žádná, která by se nepovedla :) a ta plátěnka je skvělá! :)

    Belle âme

    OdpovědětVymazat
  14. Bílý jíl chci už dlouho vyzkoušet, jsem zvědavá, jak s ním budu spokojená :))

    OdpovědětVymazat
  15. Ed je naprosto úžasný! A ta písnička od Miley se mi taky líbí. Je fakt, že jejich rozchod mě taky zasáhl... A na tu knížku se jdu ihned podívat! Mimo jiné, máš fakt super fotky! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! ♥ Přijde mi, že songy, co teď Ed a Miley tvoří jsou naprosto geniální :))

      Vymazat
  16. Slide Away mi posledné dni stále znie v hlave. Inak dík, pripomenula si mi, že ten íl chcem už dlho vyskúšať. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ta písnička taky pořád hraje v hlavě, je pravdu úžasná :))

      Vymazat
  17. Jak píšeš, že díky ty youtuberce se ti dostali americké e-shopy na wishlist, tak jsi mi připomněla kolegyni, ona sekáč najde snad všude na dovolený a vždycky si něco doveze :D Jina bílý jíl je skvělý, mám ho moc ráda.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? :D ..já mám pocit, že za chvilku na tom budu úplně stejně :D

      Vymazat
  18. Kniha vypadá zajímavě, díky za tip. Bílý jíl mi taky sedí ze všech jílů nejvíce. Já si do pleťové masky z jílu vždy kapu ještě pár kapek malinového nebo arganového oleje, pak je to úplná pecka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už jsem četla, že si někdo přidává do jílů olej, popřípadě růžovou vodu :) Taky bych to chtěla někdy vyzkoušet, ale bohužel na to zatím pokaždé zapomínám :D

      Vymazat
  19. So zeleným ílom od Saloos som veľmi spokojná a momentálne mám už druhé balenie :) Nad týmto bielym som však taktiež rozmýšľala a možno by som časom prešla aj k nemu

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za zkoušku nic nedáš :) Každé pleti vyhovuje jiný :)

      Vymazat