F Co jsem dostala k Vánocům 2018 - Another Dominika

Co jsem dostala k Vánocům 2018

Upřímně jsem tento článek vůbec neplánovala, ale mám s Vámi chuť se podělit, o to, co jsem dostala. Asi i proto, abych se příští rok k tomuto článku mohla vrátit a vzpomenout si na tu lepší část Štědrého dne. Můj Štědrý den byl mimo veškeré plány - půlku jsem ho strávila na pohotovosti a tu druhou půlku jsem byla ráda, že jsem ráda. Upřímně jsem večer byla už tak uvanená, že jsem myslela, že nebudu mít sílu roztrhnout ani jeden balící papír a dárky jsem si pořádně prohlédla až ráno.
Ale všechno má svůj důvod a já mám ze svých dárků den ode dne větší radost.



Žehlička na vlasy od Rowenty

Od té doby, co jsem si ostříhala vlasy, si je žehlím každý den. A zjistila jsem díky tomu, že moje žehlička má to nejlepší už opravdu za sebou, a tak jsem moc ráda, že jsem si k Vánocům mohla vybrat novou a nebudu se muset při každém žehlení strachovat, že si vlasy spálím, žehlička mi vybuchne v ruce, nebo že se udusím z "vůně", kterou vydávala.

Purity Vision
Purity Vision je mojí oblíbenou značkou a proto jsem strašně moc ráda, že jsem si pod stromečkem rozbalila rovnou tři balíčky s jejich kosmetikou - kávový peeling, marocký jíl a královskou sadu obsahující moje milované bambucké máslo, kokosový olej a  farmářské ghí.

Kosmetika
Kosmetiky není nikdy dost a já jsem ráda, že mám zase na nějakou chvíli její zásobu. Pod stromečkem jsem si rozbalila tuhý šampon od Alverde, šampon a balzám od Inecto Naturals, melounový sprcháč a tělové mléko od Dermacolu a od kamarádky jsem dostala sadu od Alverde obsahující tělové mléko, sprcháč a krém na ruce. Od další kamarádky jsem ještě dostala tuhý sprchový balzám od Navia, z čehož mám hroznou radost, protože to je další krok k minimalizaci odpadu a jsem ráda, že vyzkouším další přírodní netestovanou kosmetiku. Balzámky na rty jsou (nejen) v zimě nutností. Ty od Baley jsou už takovou mojí klasikou, takže jsem ráda, že jsem dostala jeden i od Yves Rocher, který je úplně fantastický. A nemůžu zapomenout ani na parfém od Beyonce, který voní úplně božsky.

Retap lahev
Během podzimu jsem si koupila svou první retapku, kterou jsem si úplně zamilovala, a tak jsem si k vánocům přála její menší verzi.

CD Pavla Callty
Pokud to ještě nevíte, tak Pavel Callta je mojí srdeční záležitostí. Nemohla jsem se dočkat, až vydá svojí novou desku,ke které už teď vím, že se budu ráda vracet. A nemůžu se dočkat, až všechny písničky uslyším naživo.

Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte
Tahle knížka mě oslovila na první pohled. Je úžasná a já mám radost, že jsem se konečně mohla pustit do jejího čtení.

Vosky do aromalampy.
Minulý rok jsem dostala k Vánocům vosky od YC, v průběhu následujících dnů jsem si k nim dokoupila aromalampu a od té doby jsem se do pálení vosků úplně zamilovala. Jsem ráda, že jsem letos pod stromečkem našla další. Vosk Štedrý večer od Heart & Home jsem dostala od kamarádky a voní jako Vánoce. Miluju.

Lapač snů
Hádejte, kdo má nejšikovnější kamarádku? Když jsem si rozbalila lapač snů, vůbec jsem nemohla uvěřit tomu, že ho kamarádka sama vyrobila. Je dokonalý. Krásný. A já absolutně nechápu, jak někdo může být tak šikovný. Děkuju.

Zajímalo by mě, jestli si dáváte i nějaké dárky i sami sobě. Já jsem si letos nadělila lístky na dva koncerty a čím dál tím víc si pohrávám s myšlenkou, že bych si koupila nový foťák. Toužím po něm už šíleně dlouho a tak nějak bych se konečně chtěla vrátit k blogování v plné síle, ale právě fotky k článkům jsou něco, co mě hodně brzdí. A člověk by přeci měl investovat do svých koníčků, ne?

Nezapomeňte mi do komentářů napsat, co krásného jste dostali k Vánocům vy, moc ráda si to prečtu.
Mějte se krásně!

CONVERSATION

31 komentářů:

  1. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovědětVymazat
  2. Najviac ma zaujali produkty od Purity Vision. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Sprchové gely od Dermacolu z této řady rozbaluju pod stromečkem tradičně (ještě mám neotevřený z minulého roku) a vždycky mně potěší :) Balzám od Balei je skvěý, teď ho taky používám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to ohromně! :)
    To jsi byla zřejmě velice hodná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné dárky, :) nad lapačem také uvažuju.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárky, hlavně ty od Purity Vision. Já jsem si letos koupila dárky pro sebe skoro sama, protože většina mých blízkých mi dala obálku s penězi, ať si koupím co chci. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Perfektní dárky :) Já dostala samé praktické věci, takže spokojenost :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Dárečky jsou opravdu moc krásné, nedivím se, že udělaly radost. Hodně mě zaujala kniha Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte. :o Určitě o ní napiš nějaký článek. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten lapač je opravdu krásný, máš moc šikovnou kamarádku:) Jinak všechny dárky jsou super, Retap mám taky a jsem s ní moc spokojená, tahám ji skoro všude a voda z ní chutná mnohem líp, než z plastu. Já si taky letos dávala dárky i sama:D

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné dárky - knížka, kosmetika, něco praktickéhoho.... A hezky jsi to naaranžovala na fotku. Já mám dárky taky zvěčněné na blogu - myslím, žejsi četla...
    A foťák si kup, pokud to finance dovolí. Člověk si má umět udělat radost.
    Přeju, ať už jsi zdravotně OK a můžeš si naplno užívat povánoční dny i dárky

    OdpovědětVymazat
  11. Super dárky, hlavně ty produkty od Purity Vision :) Doufám, že už je ti mnohem lépe.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné dárečky :) To je nadílka :) Já jsem nadšená, že jsem letos dostala aroma lampu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten lapač je opravdu krásný.
    Ano, já si dárečky často naděluji sama - takže nejen na Vánoce. Já měla největší radost z fitness hodinek.
    Užij si Silvestra a vkroč do Nového roku tou správnou nohou! :)

    OdpovědětVymazat
  14. mam pocit, ze tento rok moje darceky boli iba odo mna pre mna. aj ked som si nasla par veci pod stromcekom, bola to kozmetika, ktoru som si kupila zaciatkom decembra a iba som ju dala mame, aby mi ju polozila pod stromcek v Stedry vecer. u nas v rodine uz akosi nevieme, co by toho druheho potesilo, takze to bolo vyriesene takto. od kamaratok mi potom doslo postou par malickosti, ktore ma samozrejme potesili, ale akosi ma stale mrzi, ze rodicia si nedokazu vsimat pocas roka, co sa mi paci a nevedia, co by ma potesilo, takze si aj svoje vlastne darceky musim zhanat sama. potom prichadzam o ten element prekvapenia a mam pocit, ze by som sa na cele Vianoce najradsej vykaslala a ani ich neoslavovala.
    z tvojich darcekov ma velmi zaujal kavovy peeling :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom s dárkami k Vánocům hodně podobně, většinu z nich si vybírám sama.. Mrzí mě, že ten element překvapení tam taky chybí, na druhou stranu mi tohle řešení přijde lepší, než aby mi rodiče koupili něco, co bych nevyužila :)

      Vymazat
  15. Dostala jsi moc pěkné dárečky :-) líbí se mi, jak jsi článek pojala a hezky jsi nám to sepsala! Jen bych příště uvítala určitě více fotek dárečků :-)

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Více fotek jsem měla v plánu, ale nakonec se mi tahle tak líbila, že už se mi nechtělo "aranžovat" dárky nějak jinak.. navíc teď mám problémy s foťákem, takže každá fotka je boj :D

      Vymazat
  16. aké pekné darčeky, žiadne zbytočnosti :) veľmi ma zaujíma, aký je tuhý šampón od Alverde, ešte som ho nikdy ani nezahliadla. a balzam na pery od Yves Rocher chcem už dlhšie vyskúšať. Nedávno som si síce kúpila jeden od Alverde a som s ním tiež veľmi spokojná!

    OdpovědětVymazat
  17. To jsou krásné dárky! :) Zaujala mě hlavně ta sada od Purity Vision, ani nevím, že něco takového dělají. Hlavní ale je, že jsi už snad v pořádku a doma :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tuhle sadu taky nikde neviděla, byla pro mě velkým překvapením :) Mamka mi pak říkala, že ji koupila v Tetě :)

      Vymazat
  18. Tu knížku co jsi dostala mam na seznamu hodně dlouho! Určitě pak napis, jak se ti líbila :) Jinak jsi dostala opravdu moc krásné dárky!

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  19. Už třetím rokem jsem si pod stromeček nadělila dárek i sobě. První rok to byl parfém Chloé Chloé, druhý Olympus PEN a letos jsem se vrátila opět k parfému, ale tentokrát jsem si vybrala Mon Paris od YSL. Myslím, že dávat dárky sama sobě je stejně potřebné jako je dávat rodině!

    Na pohotovosti? Tak snad jsi v pořádku ♥
    Jinak tvé dárky se mi neskutečně líbí, snad kromě toho CDčka bych využila vše. Nejvíce se mi snad líbí ty sady od Purity Vision, tuto značku mám taky hodně ráda!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pořádku pořád ještě nejsem, ale už je to lepší :)

      Vymazat
  20. Tu královskou sadu ti závidím!:) Taky zbožňuji bambucké máslo a kokosový olej:) Jinak moc pěkné dárečky:)

    OdpovědětVymazat
  21. Krásne darčeky. Ja som tento rok taktiež dostala žehličku na vlasy tej istej značky a zatiaľ som maximálne spokojná. Moja stará síce nebola najhoršia, ale už mala čo to za sebou :).

    Janie Hannagonova

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. nechapem ako som tvoj blog mohla objavit az teraz :) clanky vyzeraju velmi kvalitne, uz mam o program postarane na dnesne popoludnie kedze velmi husto snezi, uvarim caj a zacnem citat cely tvoj blog pekne postupne .. dakujem za inspiraciu..<3
    ak budes mat cas pozri moj youtube kanal
    https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    OdpovědětVymazat
  24. Nádherné dárečky :-) Já jsem dostala popdobný věci jako ty, nejvíc mě ale potěšily čaje a ponožky :D :-)

    OdpovědětVymazat