F Weleda - Another Dominika

Weleda

Máte taky nějakou značku, od které chcete už šíleně dlouhou dobu něco vyzkoušet, ale stále k tomu nebyla ta správná konstalace hvězd?
Prosím, prosím, napište, že ano!
Přesně mezi takové značky patřila u mě Weleda. Obdivovala jsem ji, byla jsem jí okouzlená a toužila po nějakém produktu od ní. Ale vždycky jsem si našla něco, proč zrovna teď to nejde, proč si něco od ní nekoupím a nevyzkouším. Upřímně, kdybych neměla to obrovské štěstí a nevyhrála GA u Everythin Kate, nejspíš bych se jen tak nerozhoupala a stále o Weledě jen snila.
Ale díky výhře mám možnost mít doma Arnikový sprchový gel a legendární výživný krém Skin Food.

Arnikový sprchový gel
Tento sprchový gel je určený primárně pro sportovce a jelikože k těm se zrovna neřadím, jeho účinky nemůžu zas až tak posoudit. Co ale můžu posoudit je třeba jeho vůně. Rodičům okamžitě svojí vůní připomněl všechny jejich masážní gely, takže soudím, že nějaké složky budou podobné a sprcháč svůj účel plní. Co se týká mě samotné, tak je sprchový gel fajn, ale nevidím žádný velký rozdíl (kromě složení) oproti běžným sprcháčům a sama bych si ho nekoupila.


Skin Food
Naprosto jsem si ho zamilovala. A když už nic jiného, vyzkoušejte alespoň tento výživný krém. Všechny recenze a oslavné články o něm nelžou, je to skvělý pomocník. Já si ho oblíbila hlavně na suchá místa pokožky, jako jsou například lokty, jako krém na nohy a na obličej coby expresní záchrana a hydratace.
Určitě nemám poslední balení!

A co vy, už jste si od Weledy stihli něco oblíbit?

CONVERSATION

27 komentářů:

  1. Týjo, od Weledy jsem snad taky ještě nic nezkoušela :-O Tak asi budu čekat na tu správnou konstalaci hvězd :DD

    OdpovědětVymazat
  2. Co se mi líbí je právě ten univerzální krém :) Já ještě také nic pořádně od Weledy nevyzkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Túto značku nepoznám ale určite vyskúšam ten výživný krm keďže
    v zime mám vždy suché ruky. :)

    annslifea.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Weleda je jedna ze značek, kterou chci vyzkoušet, ale nevím, jestli si ji sama od sebe koupím.
    Rozhodně by se mi ten krém hodil, takže mě třeba tvůj článek donutí k jeho zakoupení :D
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem hodně velký analfabet, když jsem o téhle značce ještě neslyšela? O:)

    Ale neboj, takhle to má snad každý koho znám. Já se třeba hrozně těším, až si jednou koupím něco od Urban Decay (oki, hlavně NAKEDky :D). Nebo mě zajímá hodně Lush, tam jsem teda nakoupila jednou jedinkrát DaddyO a byla jsem nadšená. Jak z obchodu, tak z produktu a doufám, že se ještě někdy donutím, utratit tolik peněz. :)

    K tomu hydratačnímu krému. Jestli je vážně tak zázračný, tak o něm snad budu uvažovat. Mám od přírody šíleně suchou pleť, tak bych ho asi upotřebila, uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Som na tom podobne ako ty (teda predtým, než si vyhrala :D) - stále túto značku obdivujem, no nikdy som si nič nekúpila :D
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  7. Ja sa priznám, že som Weledu ešte neskúšala, ale mám vzorku sprcháče a chcem si kúpiť aj celý sprcháč, len ich mám toľko, že ich najprv musím minuť :D

    OdpovědětVymazat
  8. Mám značky, po kterých toužím, ale ještě jsem je nevyzkoušela :3 toto o Weledě asi úplně říct nemůžu :) taky bych ji ráda vyzkoušela, ale uplně po ní netoužím :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  9. Mám to stejně s mnoha značkami a patří mezi nimi i weleda. Vždy kolem ní v Dm procházím a přemýšlím jestli už jí mám konečně vyzkoušet nebo ne. Zatím mě vždy něco odradilo, tak snad mě tvůj článek už namotivuje ke koupi. :)

    theheartissue.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Mám, je to Tony Moly. Ale teď měli v Palladiu slevy a mamka mi vzala 2 balíčky s Tony Moly, takže se těším na Vánoce! :DD
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  11. Túto značku som ešte nevyskúšala, ale čítala som na ňu veľa recenzii. Možno už aj mne niekedy pristane v košíku :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkný článek, taky jsem tuto značku ještě nevyzkoušela :) dlouho jsem to takhle měla s maskami od Freemana, ale pak jsem si na ně jednou v drogerii konečně vzpomněla :D

    OdpovědětVymazat
  13. Od Weledy som mala len vzorku rakytnikoveho sprchaca a ten mi prisiel hodne aromaticky, ale bol fajn. Znacka ma tiez hodne laka, ale vzdy, ako ty pises, sa objavi dovod, preco este nekupit :D
    Laka ma od nich mandlova rada.

    OdpovědětVymazat
  14. Milujem Weledu! :) Najmä Skin Food:) Doma mám už niekoľko spotrebovaných a stále kupujem nové, najmä na zimné obdobie, keď mám vysušené celé telo a najlepšie mi pomáha práve tento krém :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  15. presne Weleda je tá značka, ktorú už dlllllho chcem vyskúšať a furt nič :D

    OdpovědětVymazat
  16. Aj ja sa radím do skupiny ľudí, ktorí zatiaľ produkty nikdy nevyskúšali, no po Welede pokukujú už poriadne dlhú dobu :D Ale asi vyskúšam výživný krém - v poslednej dobe sa u nás akosi príliš často mení počasie (jeden deň prší, na ďalší už vyjde teplé slniečko, no ráno po tom sa teploty blížia k bodu mrazu) a moja pokožka je akosi suchá :D
    BEELIEVIN // Facebook Page

    OdpovědětVymazat
  17. Weledu mám moc ráda a Skinfood teď používám prakticky denně, hlavně teda na obličej a už mám druhé balení :) A arnikový sprchový gel jsem měla hodně ráda na léto, přišlo mi, že v těch teplech mě vždy krásně osvěžil :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  18. Upřímně Weledu vůbec neznám, říkám si, kolik kosmetických značek na trhu je :D SkinFood mě zaujal, kdyby ke mě doputoval, vůbec bych se nezlobila :D Jinak chválím design blogu, moc pěkný Domi :)

    OdpovědětVymazat
  19. Weledu bych asi měla více prozkoumat, zatím jsem měla jen krém, který mi nesedl a sprcháč, který byl fajn :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  20. Stará známá Weleda je asi super, ale z nějakého důvodu mě vůbec neláká. Netuším proč :) Mezi přírodními značkami mám jiné favority, jako třeba Alverde, Lavera...

    Simple living: Střípky mých dnů

    OdpovědětVymazat
  21. Gratuluju k výhře! Já mám doma sprcháče asi tři a nejvíc miluju mandlovou péči na pleť. Krém je opravdu fantastický. Už jsem vypotřebovala jedno balení. Skin Food je opravdu skvělý pomocník a to nejen v chladném počasí :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  22. Mám dost značek které bych chtěla vyzkoušet, ale ještě nebyla příležitost :) Ale Weleda k nim naštěstí nepatří a mám jí moc ráda :) Krásný článek

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  23. Nejsi jediná! Já po Weledě také toužím. Ten sprcháč bych hodně chtěla zkusit. Zní lákavě, tak si ho třeba jednou koupím a splním si tak sen o téhle značce.
    Děkuji za milý komentář u mě na blogu.

    OdpovědětVymazat
  24. Mezi sportovce taky nepatřím, a asi do něj sama od sebe nepůjdu. Ale aspoň jsem si rozšířila povědomí..:)

    OdpovědětVymazat
  25. Já osobně od Weledy nic nemám, ale ségra vloni na Vánoce dostala krém na celulitidu a ten mi po vyzkoušení přišel celkem fajn, nicméně, bych ráda do budoucna něco zakoupila, či získala podobně jak ty. Jinak gratuluji k výhře, výhry vždy potěší a člověk se aspoň dostane k tomu, co ještě nezkoušel.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  26. Weleda je moje TOP kosmetická značka ♥ Skin Food jsem si v poslední době strašně oblíbila. Zbavil mě suchých míst na obličeji, za což jsem moc ráda!

    Oblíbenci za říjen 2016

    OdpovědětVymazat