F Films for relax time - Another Dominika

Films for relax time

Konečně jsem se dočkali pátka a sluníčka!
Jaký jste měli týden? A moje slovenské maturujicí čtenářky, jak jste zvládly písemnou část maturit?
Já jsem překvapivě měla pohodovější týden a plno volného času. Jenže takhle unavená jsem po celý týden nebyla už pěkně dlouho, a tak místo toho, abych volný čas nějak smysluplně využila, nedělala jsem vůbec nic. Ale moc dobře mi šlo koukání se na stupidní filmy. Aneb na takové ty filmy, co by na csfd.cz moc procent nenabraly, ale přesto se na ně snad každá z nás někdy podívá, protože občas takovýhle náš relax je třeba. A pokud takový odpočinek potřebujete třeba už tento víkend, jsem tady s tipy na filmy, které vám sice nic moc nedají, ale za to si u nich krásně odpočinete, uvolníte a snad i usmějete. 

On je fakt boží
Pokud jste tenhle film ještě neviděla (je tu někdo takový?), tak neváhejte a pusťtě si ho, protože je fakt boží. Já ho mám moc ráda, protože se s hlavní hrdinkou vždycky ztotožním hned od začátku a miluju její praštěnost.


Rádio rebel
Tenhle film je úplná americká klasika. Ze zakřiknuté outsiderky se stane královna plesu. Ale u tohohle filmu mi to zas až tolik nevadí, protože mi je hlavní hrdinka sympatická a jednoduše je to fajn film, na který se můžete koukat pořád dokola a stejně si ho pustíte znovu. 


Super náhradník
Na tenhle film jsem jen tak náhodně klepla na youtube a byla jsem překvapená, že jsem se od něj nemohla odtrhnout. Jasně, není to žádný super kvalitní film, ale on v něm hraje Channing Tatum? ♥ Jak mi tento film mohl až do tohohle týdne unikat?

Správně praštěný holky
Jak už si z názvu můžete přečíst, tenhle film je vážně praštěný a střelený, ale opět, je to fajn oddychovka, když chcete jednoduše vypnout. A schválně holky, co jste kdy udělaly šíleného, aby jste viděly svůj idol?


Povinně nezadaný
Další film, který mám hrozně ráda a u kterého si dokonale odpočinu, i když jako všechny předchozí filmy to není zrovna nějaká super kvalitní podívaná. A jo, zase to skončí happy endem.


A na jaké filmy se díváte vy, když chcete vypnout a jen relaxovat? :)

CONVERSATION

74 komentářů:

  1. Heh, máme to hodně podobný :D z těhto filmů neznám jenom Radio rebel a to už stahuji a ten poslední :D A film On je fakt boží úplně miluju :D

    eL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se určitě na oba dva filmy podívej, budou se ti líbit! :) Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, co ho tak miluje :D

      Vymazat
  2. Já nejradši koukám na nezávislý filmy, když chci relaxovat v podobě Juno s Ellen Page a nebo třeba skvělou komedii Ten Inch Hero :) ale vlastně i ráda mrknu na Prince and Me!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juno ♥ Tento film jsem už pěkně dlouho neviděla..díky za připomenutí :) Zbylé dva filmy jsem neviděla, ale kouknu se po nich :)

      Vymazat
  3. Nebudeš asi veriť, ale nepoznám ani jeden film. Možno tak maximálne prvý z počutia, že ho už raz asi v telke dávali. Keď si ale chcem oddýchnuť, tiež si rada pozriem nejakú takúto americkú komédiu. Celkovo mám ale rada talianské a životopisné filmy. Vždy, keď som napr. chorá a ležím doma celý deň, pozriem si 2-dielny taliansky film ako keby o Popoluške, aj keď sa to odohráva asi niekedy v 50-tych rokoch minulého storočia. Keď tam trochu ukazujú Rím, aspoň si spomeniem na to, ako som aj ja chodila po tých uliaciach a mám to rada. Keď teda budem mať niekedy veľa času, skúsim sa pozrieť aj na nejaký z týchto.:)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, tak to by jsi někdy mohla napsat článek s tipy na italské filmy :) ..myslím, že nejsem jediná, kdo ani jeden film od italských autorů nezná, tak by jsi nám mohla nějaké doporučit, já sama bych na ně byla hodně zvědavá :)

      Vymazat
  4. Povedala by som, že tieto filmy sú taká klasika, ktorú môžeš pozerať dookola a nikdy ťa to neomrzí. :)

    http://www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Asi dnes priateľ dostane nejaký z týchto filmov za trest. :P Ďakujem za tipy. :D

    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  6. On je fakt boží je somarina ale zbožňujem to pozerať :DD A mám pocit že všetky tieto som videla už :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono to všechny jsou takový filmy spíš na oddych než na nějakou kvalitní podívanou :D

      Vymazat
  7. Většinu jsem viděla, některé i několikrát, když jsem nemohla najít na co se koukat. A myslím že by se takových filmů našla spousta. Jen správně praštěný holky jsem nedokoukala až moc uhozený na můj vkus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, já u nich taky často skončím, když nevím, na co se podívat :) Na můj normální běžný vkus jsou to uhozený filmy všechny, ale někdy je právě takovýchto potřeba :)

      Vymazat
  8. Stydím se, krom Super náhradníka jsem neviděla žádný a to mám při tom tyhle filmy ráda :D Hned stahuju všechny :)

    OdpovědětVymazat
  9. Neznám ani jeden film, takže pro mě je tohle skvělý článek s typy :-)

    OdpovědětVymazat
  10. videla som len Povinne nezadaný a celkom sa mi to páčilo :) čo sa týka únavy mám to rovnako, taká som vyčerpaná :D fakt asi jarná únava :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem si říkala taky, že jen co jakž takž přijde jaro, padne na mě jarní únava :D ..ale snad si teď pořádně odpočinu a bude to dobrý :)

      Vymazat
  11. On je fakt boží, miluju ten film! jsem ráda, že jsi ho sem dala <3
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrovna tento v oddychových filmech nesmí chybět :D

      Vymazat
  12. Awww moje filmová klasika dospívání :D :D ještě doporučuji film z tohoto ranku Dívčí parta :D Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, Dívčí partu jsem už dlouho neviděla, díky za připomenutí :D

      Vymazat
  13. Tak já u všech filmů usnu, takže si pak ani nepamatuji, na co jsme se už s přítelem dívali a na co ještě ne, takže děkuji za tipy :D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  14. Videla som len super náhradníka, ale ten film zbožňujem! :)

    OdpovědětVymazat
  15. článek jsem si dala do záložek, takže až budu mít přesně na tenhle typ filmů náladu, vím kam šáhnout :) A On je fakt boží je nejlepší klasika, miluju i ty knížky! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony jsou knížky? :O To vůbec nevím! Zrovna teď bych si nějakou takovouhle úplnou oddychovku chtěla přečíst, tak zkusím pogooglit a snad je najdu :D

      Vymazat
  16. Tak viděla jsem všechny kromě toho posledního. Ten si buď nevybavuji nebo opravdu existuje film tohoto typu, který jsem neviděla :D. Má mladší sestra pořád na nějaké takové koukala, takže jsem to měla vše od ní :D. A taky je mám ráda. Sice někdy je to tak moc jednoduché a kolikrát i na stejné brdo, ale na ten odpočinek a vypnutí..proč ne, že jo?! :D
    Jinak Supernáhradník s Channingem ♥. Love him ♥.

    OdpovědětVymazat
  17. Ani jeden z nich som nevidela... ale ked chcem relaxovať, tak Sex v meste (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že Sex ve městě musí být skvělým relaxem, ale mě nijak neuchvátil ;)

      Vymazat
  18. Ja asi prvykrat napisem, ze videla som vsetky :) super vyber!
    Pozyvam na velku GA o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://goo.gl/DSNk3D

    OdpovědětVymazat
  19. Správně praštěný holky, Super náhradník a On je fakt boží. Filmy mého pubertálního dětství.
    Ještě teď si pamatuju, jak jsem měla crush na Aarona Taylora Johnsona (ten crush furt pokračuje btw..) a na 5 LEO RISE! Sakra, Kidnap my heart si ještě pamatuju doteď. Vtipný je, že třeba Tatuma jsem nikdy moc neřešila.. Spíš se mi nikdy ani nelíbil. Byla jsem trochu jiná.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každému se líbí se někdo jiný ;) Mně se třeba Aaron líbí jen v tomto filmu, jinak ani ne :D ..takže to spíš přičítám celkově tomu filmu :D

      Vymazat
  20. On je fakt boží je super film, hlavní hrdinka je fakt hodně praštěná, ale zase se u toho člověk nasměje. Super nádhrádník je snad ještě lepší film, můžu se na něj díval pořád dokola a neomrzí :D a ještě tam hraje Channing :D a ty další dva filmy jsem neviděla, taže dík za tip :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně s tebou souhlasím :)) Snad se ti zbylé filmy budou taky tak líbit! :)

      Vymazat
  21. Videla som len jeden, takže ďakujem za tip! :) Nikdy neviem aké filmy mám pozerať, tekže tieto si zapisujem :)

    OdpovědětVymazat
  22. Skvelé tipy ! :) S Channingom mám filmy veľmi rada ♥
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  23. Vybrala jsi dobré filmy. Já osobně mám moc ráda Náhradníka. Pravděpodobně kdybych si nepřečetla tento článek, tak bych si na tento film už nevzpomněla. Koukala jsem na něj často, když jsem byla mladší. Moje nejoblíbenější scéna je, když si Channing strká do nosu tampon :D

    Weleda | Mandlová tělová péče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta scéna byla super, fakt by mě nenapadlo, že to skutečně udělá :D

      Vymazat
  24. Dobrý výběr filmů, jelikož si myslím, že jsem neviděla snad žádný:D

    OdpovědětVymazat
  25. Z těch oddechovek mám ráda třeba Sesterstvo putovních kalhot 1 a 2, i když už nejsem dávno teen, tak se na ně ráda kouknu i víckrát :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sesterstvo jsem měla moc ráda! ..ale vždycky jsem ještě o trošku víc měla ráda knížky :)

      Vymazat
  26. Ako malá som Rádio Rebel úplne zbožňovala! :D No naopak, Super náhradník som úplne nenávidela - pozerávali sme ho tak často, že ma to až prestalo baviť :D

    CAROLINE
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  27. Kromě toho posledního jsem viděla všechny a mám přesně stejný názor jako ty. Jsou to takové filmy, na které jsem se koukala ve čtrnácti. Já bych k nim dala ještě HSM. Minule jsem si zpívala jednu písničku z Muzikálu a hned jsem si ho musela pustit:-D A taky filmy s Olsenkama:-D
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nikdy HSM ani Olsenky moc ráda neměla :D ..ale stejně jsem se na ty filmy koukala :D

      Vymazat
  28. Pěkný článek :) z těchto filmů jsem viděla jenom Správně praštěný holky, takže díky za tipy určitě na nějaké kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  29. Díky za tipy :) Zrovna včera jsem nevěděla na co koukat :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  30. Viděla jsem jenom Super náhradník a už je to hodně dlouho, ale když jsem byla mladší tak jsme ho jela pořád dokola :)

    A na ostatní se taky mrknu, občas je fajn mít něco na odreagování:)

    OdpovědětVymazat
  31. Všechny filmy znám a ráda je volím jako víkendový oddechovky :) Nejraději mám Supernáhradníka.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi tehle typ filmů nazvala úplně přesně! :)

      Vymazat
  32. Připadá mi, jako bych ten článek psala já. Máme podobný vkus na filmy, každý z těchto filmů jsem viděla minimálně 3x :)
    BeautynaCZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já některý snad i 10x, holt není tak takovýhle oddechovky :)

      Vymazat
  33. Tak teď se úplně stydím za svoje filmové vzdělání, protože z těch filmů jsem neviděla ani jeden. :-D Ale děkuju za tipy, alespoň vím, co budu dělat o Velikonocích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono je ti to spíš ku prospěchu, že neznáš takovýhle "méně kvalitní" filmy :D

      Vymazat
  34. Moc hezký článek Domi :) Já na takové filmy koukám moc ráda, opravdu si u nich člověk skvěle odpočine :) Kupodivu z těch tvých jsem neviděla ani jeden, za což jsem ale ráda, alespoň příště budu hned vědět na co kouknout :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, děkuji! ♥ Vážně? Páni, tak aspoň víš, na jaké kouknout :)

      Vymazat
  35. Hezký článek Domi... na tyhle filmy se vždycky ráda kouknu :) Jestli neznáš tak bych ti z takových těch pohodovějších doporučila taky 16 přání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za připomenutí! ♥ 16 přáních jsem kdysi náhodou viděla v televizi a sem k mým tipům by perfektně zapadal :)

      Vymazat
  36. Tyhle filmy mi připomínají moje "mládí" :D. Povinně nezadaný jsem viděla už snad milionkrát! Hlavně teda kvůli hlavnímu hrdinovi, Lila mi je naopak hrozně nesympatická :D

    OdpovědětVymazat
  37. Neviděla jsem ani jeden z filmů! :o Měla bych to naravit... :3

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat